Hertzog je napisao:
Bracne vode su pionir talvog oblika serija, kojih danas imas mali milion, malkom u sredini, 2 i po muskarca, Kralj Kvinsa i slicno. Tako da je smesno reci da je serija sranje s obzirom kada je snimana i koja joj je namena. Slicno je sa filmon Goli pistolj ili Hot Shots koji su pioniri takvih flmova, a danas ih mnogi kopiraju pa imamo Mrak film u 497 nastavaka ili Americku pitu
Уз ограду да се о укусима не расправља, ако мене питаш та серија је срање из разлога што је "хумор" у истој - срање. Да се разумијемо, мени су и "Пријатењи" го qрац од серије, у ствари на неку ствар ми генерално иде већина ламеричких "хумористичких" серија у којима се публика смије к'о луд на брашно. С тим у вези, неБиХ се уопште освртао на "Мрак филм" а да будем искрен, ни једну варијанту "Америчке пите" нисам гледао, нити намјеравам...
Чисто да се неко не упита шта је то смијешна ламеричка серије, рецимо "Козби шоу" или "Случајни партнери" (Moonlighting, у оригиналу чини ми се).
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.