Džontra je napisao:
Jel toliki problem koristiti hosting siteove?
600 kb/s...
Koji?
Džontra je napisao:
House Bolton

Skoro da su mi dragi ko Đofri
Za Ramseya mislim da nisu mogli naci veceg psihopatu od onog glumca, lik je fenomenalan, kao i otac mu, sto vec napisah negdje!
LONG LIVE!!!

I jeb'o te mali kralj,
, tako da je greota porediti kopile s njim, koji je bogotac!
Ali fakin Tywin, ne znam, gledao sam onu sprdnju Your Highness, glumi neku budalu od kralja, ocaj teski, ali ovo, iz epizode u epizodu sve bolji, definitivno zasluzio neku nagradu za ovu sezonu, odlicna gluma.
A sto se tice epizode, ocekivao sam burniji kraj, mada sam zadovoljan, neka ide polako sve, a knjiga, serija ce prestici knjigu, u to sam ubijedjen, Martin ce prvo ovo zavrsiti dok glumci ne ostare, pa tek onda prosiriti pricu u knjigama, realno.
Definitvno najbolja sezona, novi glumci pun pogodak (Ramsey, Dario i ostali), ne nadam se nista manje za predstojece sezone kad dodji moji omiljeni novi, Ironborni.
shakal je napisao:
Koliko kosta u Kulturi ovih sedam knjiga sto je izaslo do sada? Ne mogu docekati mart nikako,moram saznati sta se desava

Procitaj sazetke na wikiu, manje vremena oduzima, epicnije zvuci nego sa nasim prevodom, a za sve sto ti nije jasno ili si propustio imas link koji ti objasni detalje bolje nego u knjizi.
To ako zelis samo da znas sta ce se desiti, ako vec volis da citas dobru knjigu, racunaj:
1. oko cenera
2. isto tako
3. dva dijela, oko 25km
4. dva dijela, oko 30km
5. dva dijel, oko 35km
Al' ih ima ipak osam komada, ukupno.