gnusni_snjesko je napisao:
@NiZ - reprogramiraj se na drugi podforum i ostavi nas zajebane da diskutujemo
@Block Out - nemam nista protiv glupih filmova, cak ima dana kada gledam iskljucivo takve da se nasmijem

ali sam alergican na pretenciozne filmove koji nastoje biti pametni, subverzivni, politicki korektni i sl.
neko je davno napisao da je NBK savrsen film za MTV generaciju...sto je jebeno potpuno tacno, film izgleda kao spot od jako zamornih 2 sata...smisla filma ni u tragovima,a postao je 'kult' zbog 2 jebena sata ubijanja i tripova,a na bilo koga ko bi pljunuo film bi bilo sasuto drvlje i kamenje zato sto pljuje po filmu oliver stone-a (imas primjer toga i na ovoj temi)
Vidis da te ja ne napadam, opusti se!
Inace ne mislim da je film glup, kako kazes. Takodje ne mislim da je politicki korektan... Ako nesto imas protiv Olivera

to je tvoja stvar ali ja u ovom filmu iskljucivo vidim sirovost jednog Tarantina e sada sto on nije imao para da uradi svoj film to je druga prica. Mozemo samo da nagadjamo kako bi tada izgledao film da ga je on rezirao. Mozda bi bio i losiji!
Citiraj:
neko je davno napisao da je NBK savrsen film za MTV generaciju
Neko davno je napisao da zemlja nije okrugla!
Neko davno...jednom davno...iza sedam mora...sedam gora...