banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Feb 2026, 19:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4451 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Dec 2025, 09:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Nit' smrdi nit' mirise. Mogli su malo ubrzati za pocetak, previse rastezu neke epizode bez nekog valjanog razloga.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 10:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Opsti trend serija koje se snimaju zadnjih god

Sent from my ELI-NX9 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
zerocool je napisao:
Nit' smrdi nit' mirise. Mogli su malo ubrzati za pocetak, previse rastezu neke epizode bez nekog valjanog razloga.

Izgleda da nisi gledao Better Call Saul.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2025, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jesam, i tu je previse smorio i rastegao pricu/epizode sa njegovim bratom.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2025, 02:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ubiću se sad. Chuckov lik je genijalan, serija je izgubila bar 30% kad njega nije bilo.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2026, 13:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
filozof sa vrbasa je napisao:
Stranger things season 5

Ako je trebalo nekome popoušiti da ovo prije izađe ja bih to rado učinio.

Malo prije odlaska u Sloveniju sam imao vremena pa sam ga potrošio na serije. Ovo je samo rep pa da konačno završimo ovu priču.

Džaba bi pušio :lol:

Najlošija sezona, od svih pet.
Dijelom razvučena, na momente nezanimljiva.
Zadnja epizoda sve se rješava u prvoj polovini i onda naglo pada intenzitet u nivo dosade. Bukvalno su zadnjih 30-ak i kusur minuta mogli sabrati u 5-6 minuta.
Sama zadnja epizoda, autori igrali na sigurno.

Uz neke bespotrebne detalje u cijeloj sezoni, od dijaloga koji ne vode nigdje, do nekih scena.
Sara Konor (dr Kay) bespotreban lik.

I možda su na početku trebali napraviti veći odmak, od nekoliko godina, jer su klinci koji glume znatno porasli.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2026, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
^ Očekivano, jbg, treba zatvoriti priču a ne napraviti klimaks, pa da jedina opcija bude bespotreban nastavak.
Posljednja epizoda je trebala biti podijeljena u dvije, rasplet kao osma ep, a onaj outro ili šta već kao posljednja epizoda.

Ugl. bitno je da se nije ništa za$ralo kao u GoTu, ok je kraj, jako zadovoljavajući, a sveobuhvatno fantastična serija.
Koliko god nekome smetao dvosmislen kraj, po meni je odlično napravljen, kao kraj jedne priče, koji bi mogao biti početak sasvim nove priče.

I naravno, sve počinje i završava sa D&D-om, što je sjajno odrađeno.

E sad, ko voli, da čujem mišljenja o samom kraju, spojlerz incoming.

Spoiler:
Prvo, naravno, Eleven, da li je preživjela i ako jeste, da li su joj ostale moći nakon nestanka MF-a?

Ako i nije preživjela, da li su moći ostale "skrivene" kod Willa i ostale djece, odnosno da li je Abyss nestao ili samo Upside Down?
MF je uništen u fizičkom obliku, ali kroz čitavu seriju se prikazuje kao crni dim, koji, tehnički gledano, može preživjeti i nestanak Abyss-a.

Interesuju me mišljenja za ovo ponajviše zbog eventualno smislenog nastavka, sa novom djecom, u kojima je mogao ostati trag MF-a (kao što je bio slučaj sa Will-om), što je na kraju krajeva i prikazano kada Mike izlazi iz sobe, a oni ostaju igrati D&D (torch passed).

Dr Kay, kultna glumica Sare Konor je mogla "spasiti" one trudnice i napraviti malu vojsku "meta" ljudi, koji bi bili antagonisti.

Eleven (eventualno Kali, po Mike-ovoj teoriji), iako su moći dobile direktno od krvi Henry-ja, iste su imale i nakon njegovog i MF-ovog uništenja (hive je mrtav ali one i dalje imaju moći).

Sve mi ovo vuče na nastavak, nerođena djeca u vlasništvu dr Kay-a vs Holly i ostala djeca + Will kao neki cameo ili savjatnik (ipak je gospodin Sorcerer)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2026, 15:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Mobland - Stiglo i ovo na red. Rat između gangsterskih porodica, slično stilu Peaky Blindersa, The Gentlemena, House of Guinness.

Tom Hardy, Pierce Brosnan, Helen Mirren u glavnim ulogama, sa režijom Guy Ritchie-a, između ostalog.

Jedna od najboljih stvari ovdje je gledanje Hardijevih prijetnji i gangsterskih smicalica u jednu ruku, a potpune staloženosti i "chill" pristupa u porodičnom životu u drugu. Zasad pogledao pola i obećava.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2026, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Star Trek: Starfleet Academy

Slika

Одглед'о сам прве три епизоде. Могло би ово да буде занимљиво.

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2026, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Ja nema volje počinjati, imam osjećaj da će to biti "ST - Voke - Beverli Hils"...nema to više veze sa starim ST serijama...

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2026, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Hej, nije loše. Ima svega, malo me nerviraju neke stvari. Ali sve u svemu zanimljivo je. Puno više razvijaju likove nego što je to uradio Discovery. Odgledao sam svih 5 sezona i znam samo ime glavnog glumca. Ostali su beznačajni. Academy imqa drugačiji pristup.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4451 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 219, 220, 221, 222, 223

Sva vremena su u UTC [ DST ]