banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Dec 2024, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19296 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 961, 962, 963, 964, 965
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Okt 2024, 19:50 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Venom 3 - e ovo je tek przenje mozga..taman kad covjek pomisli evo ga posljednji ples i cao, kad ono bit ce jos..

Classified - aaron ekhart..vjerovatno pristo da pomogne direktoru..skripta grozna, prica gluma krs od filma..

Canary Black - direktorcic radio Taken..nije mu dobro proslo sa Kejticom koja se jos uvijek dobro drzi za svoje godine..nesto u fazonu Salt, Ava, Anna..al u poredjenju sa Venom 3 i Classified ipak je bolji film..6/10

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2024, 20:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Нисам баш схватио за Венома, како ти се чини филм, вриједи ли погледати?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2024, 20:25 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ako mislis platiti u bioskop bolje nemoj..za kucnu verziju skinuti ono samo ako nemas nista pametnije da pogledas..al u sustini ne vrijedi..

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2024, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Jbt, ljudi bili u pravu za ovog Deadpoola... Koje smeće majko mila. Tačno mi nije jasno šta me natjeralo da pogledam film.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2024, 23:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
@spavac, хвала.

Тотална је превара Дедпул, нахајпали га, висока оцјена, мене је то преварило, иначе никад не бих отишао да погледам.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2024, 01:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Slažem se...
A Venoma sam svakako mislio preskočiti.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2024, 13:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Imam osjecaj da ljudi od DP/Venoma i sl ocekuju da bude umjetnicko savrsenstvo, sa toliko dubokom pricom i izvanrednom glumom, da kad izadjes vani, narednih 5 godina pricas o tome sta je koja scena znacila i sl...

To su filmovi sprdancije i poenta im je da budu razbibriga... i za to su dobri... ja sam se ismijao na DP, i bilo mi je super: scena sa Cpt America, sa povratnicima u onoj pecini ili sta je vec, razlicite verzije WV (ukljucujuci i Comic realistic verziju), prepucavanja izmedju DP i WV itd. Prica je naravno smece, ali nisam ni ocekivao neku posebnu pricu (realno ni drugi dio nije imao pricu, mozda jedino prvi)...

Meni je ok, 7-8 ocjena za film sprdancije...

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2024, 13:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Sep 2024, 11:59
Čak ni to što si naveo nije smiješno jer je reciklaža jednog te istog po 756. put.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2024, 13:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jan 2007, 00:30
Perfect Days (2023) - protagonista filma je savim (ne)običan čovjek koji čisti toalete po Tokiju i u tome pronalazi radost a nas tjera na razmišljane o tome kako se radost života može pronaći u najobičnijim aktivnostima i skromnom životu. Malo nedorečen kraj u smislu da poželim da bolje upoznam motive i prošlost lika ali mislim da je vrijedno gledanja.

https://www.imdb.com/title/tt27503384/

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2024, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Venom 3: sasvim prostojan film. 2h mi je brzo proletilo, nije dosadan. Ko voli SF i superheroje, sasvim korektan film. Nije da će se pričati o njemu. I ima neki build up za buduće projekte.

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2024, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Празник (1967), дебитантски филм Ђорђа Кадијевића (Вук Караџић, Карађорђева смрт, Лептирица).
У ријетким тренуцима кад упалим преглед ТВ канала, наиђе овај наслов и заинтересује ме.
Укратко, радња прати један Божићни дан у селу у Србији у ком власт држе четници. Одмах на почетку појављује се тајанствени лик, Манола (Душан Јанићијевић), од кога зазиру сви, од животиња, сељака, па чак и локалних четника. У селу је сам, изолован. Касније ће се испоставити и зашто.
Одласком неким послом у град, капетана који командује одредом, команду преузима наредник ког игра Јован Јанићијевић Бурдуш. Почетком филма, бива оборен амерички авион и четници доводе у село два пилота... и онда даље иде радња, дешава се све горе самовлашће, конфронтација са Недићевцима (Бата Живојиновић) који такође желе пилоте, која прераста у окршај... до повратка капетана који тражи кривце за настали хаос, али већ је касно, празник је упрљан крвљу. Упада у очи да се у филму не појављују партизани, или се појаве двојица, кад бјеже пилоти, више нисам сигуран. Веома атипично за та доба, а уосталом филм је сврстан у "Црни талас".

Занимљива перспектива.

https://www.imdb.com/title/tt0181772/

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2024, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2011, 15:13
Archangel je napisao:
Imam osjecaj da ljudi od DP/Venoma i sl ocekuju da bude umjetnicko savrsenstvo, sa toliko dubokom pricom i izvanrednom glumom, da kad izadjes vani, narednih 5 godina pricas o tome sta je koja scena znacila i sl...

To su filmovi sprdancije i poenta im je da budu razbibriga... i za to su dobri... ja sam se ismijao na DP, i bilo mi je super: scena sa Cpt America, sa povratnicima u onoj pecini ili sta je vec, razlicite verzije WV (ukljucujuci i Comic realistic verziju), prepucavanja izmedju DP i WV itd. Prica je naravno smece, ali nisam ni ocekivao neku posebnu pricu (realno ni drugi dio nije imao pricu, mozda jedino prvi)...

Meni je ok, 7-8 ocjena za film sprdancije...

Znaš kako, sve to stoji, ali ljudi su navikli na dobre Marvel filmove koji nešto znače/će značiti za dalji razvoj univerzuma.
Sve nakon Endgame-a je bezidejno, blagi pokušaji novih setupa koji na kraju ispadnu totalno smeće ili čista sprdnja.
Ovo drugo je donekle ok, ali dokle?
Sa F4 ako ne krenu ozbiljnije dosta će izgubiti, biće na nivou Netflixovih komedijica kojih ima mali milion...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2024, 04:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Novi Gladiator nije toliko loš koliko ga pljuju. Nema taj emocionalni naboj kao original niti glavnog protagonistu koji bi trebao da iznese film (glumac je loše izabran), ali nije dosadan i vizuelno je odličan. Znači ne poredite ga sa prvim i ok je.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2024, 16:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
Ne porediti film koji se zove "Gladiator II" i izasao preko 20 godina nakon originala samo da privuce publiku nostalgijom ka originalu?

I uz to radnja je kako rimski gradjanin postaje rob, zena mu je ubijena, kroz ropstvo postaje gladiator i bori se da ispravi nepravdu... ima li ijedna originalna ideja? Ovaj put umjesto jednog imaju dva luda cara? Ajkule u Koloseumu umjesto tigrova?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2024, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Ma Hollywood je puko. Jednom u 10 godina naprave nešto, ostalo je jahanje crkotine.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2024, 07:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
lemi_93 je napisao:
Ne porediti film koji se zove "Gladiator II" i izasao preko 20 godina nakon originala samo da privuce publiku nostalgijom ka originalu?

I uz to radnja je kako rimski gradjanin postaje rob, zena mu je ubijena, kroz ropstvo postaje gladiator i bori se da ispravi nepravdu... ima li ijedna originalna ideja? Ovaj put umjesto jednog imaju dva luda cara? Ajkule u Koloseumu umjesto tigrova?

Naravno da liče, ali ne porediti u smislu očekivanja jer je ovo dosta slabiji film od originala iako ne mislim da je loš.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19296 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 961, 962, 963, 964, 965

Sva vremena su u UTC [ DST ]