banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Okt 2024, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19267 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 960, 961, 962, 963, 964
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jul 2024, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Archangel je napisao:
Deadpool & Wolverine

Inace nisam ljubitelj pricanja sa kamerom i sl, ali brate, kad to Ryan/Hugh rade, nije to isto :) Ismijah se kao kreten... vrhunski film, vrhunska muzika, vrhunska zajebancija... jedino je prica onako meh, ali u ovakvom filmu ona nije ni bitna :D Sve preporuke... ja planiram jos bar 2-3x pogledati, jer se bojim da sam promasio koju zajebanciju

Da, film kao film je top zezancija, za nas starije vuce ka nostalgiji. Prica je onako osrednja

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2024, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Film je odličan, od snimaka borbe do zajebancije.

P.S. danavili su danas da će "Tony Stark" igrati Victor von Doom-a u nadolazećem filmu

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2024, 12:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2024, 11:59
Gdje se može naći Ruski konzul da se skine ili pogleda online?

Bio u kinima davno a sad nigdje ništa nema.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2024, 13:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Очигледно су укуси толико различити, Дедпул & Волверин, одавно гори филм у животу нисам погледао. Нисам могао дочекати крај да изађем из кина, колико је глуп филм. Шале никакве, радња никаква, досадили и богу и народу са мултиверсом. Марвел је постао дно дна након Ендгејма, шта год узму упопасте. Само су безвезе упропастили Волверина који је фино завршен, али очигледно је Џекмену понестало пара кад је пристао да сними ово срање.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2024, 13:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Sep 2024, 11:59
Džeronimo je napisao:
Gdje se može naći Ruski konzul da se skine ili pogleda online?

Bio u kinima davno a sad nigdje ništa nema.

Neko?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2024, 11:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
Ima li igdje online za pogledati: dr br 2 balkanska perestrojka.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2024, 12:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2010, 16:56
One Life

https://www.imdb.com/title/tt13097932/

Slika

Film sam pogledao bez ikakvog prethodnog znanja o filmu, tj nisam ga ja birao. Na pola filma sam shvatio da znam o kome je film i kako ce zavristi, jer sam pogledao popularni snimak prije par godina:

Nazalost, film po meni nista dodatno ne doprinosi prici, tj jaci utisak sam stekao iz ovog klipa od par minuta nego od filama koji traje 2 sata.

Film je podijenjen na "sadasnjost" tj kraj 80ih i na prisjecanje akcije spasavanja dijece 1938-1939. Radnje smjestena u proslosti kao da je niz dogadjaja bez ikakvog logicnog slijeda i fokus na likove je minimalan. Stvari se dogadjaju samo da bi se desile. Desi se problem? Rijesen je u sledecoj sceni. Npr prvi problem je sto dijeca nemaju vize na Britaniju. Sledeca scena je da majka glavnog lika ode kod sluzbenika, on prvo odbije pomoc, na sta mu ona kaze par inspirativnih recenica "Ja sam dosla u Britaniju iz Njemacke prije 30 godina jer ovde ljudi vjeruju u to i to..." i odjednom mogu dobiti vize. Sledeci problem su pare - problem rijesen u sledecoj sceni...

Uz to svi likovi iz tog perioda pricaju od Nacistickoj Njemackoj kao da vec znaju da ce se holokaust desiti i da ce milioni ljudi stradati, iako jos ni invazija na Poljsku zapoceta. Vec je postojao visok nivo anti-semitizna, i Jevereji jesu postali gradjani drugog reda, ali je opet predstavljeno kao da likovi znaju gdje to sve vodi.

Kraj filma je dobro odradjen, Anthony Hopkins je odlicno odglumio stariju verziju lika, i scena iz klipa je odlicno rekreairana. Samo mislim da bi film bio mnogo bolji kada bi manje fokusa stavili na proslost i ostavili publici prostor za mastu sta se zapravo desilo, a ako su vec htjeli da prikazu, onda su trebali situaciju drugacije predstaviti.

6/10

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19267 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 960, 961, 962, 963, 964

Sva vremena su u UTC [ DST ]