banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 12:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 206 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Video spotovi
PostPoslato: 21 Nov 2002, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Jednostavno pitanje, koje spotove volite, i koji spot trenutno zasluzuje pohvale??
Od trenutno popularnih: Kylie-Coming to my world, rezija fenomenalni Michael Gondry (mislim da je spelling ispravan) :) jako dobar spot.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2002, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Zalosno je sto sad spot prodaje pesmu...Navescu primer one C. Aguilera koja ima pesmu Dirrrty... Misli da ce mesanjem bolje proci pesma...Sto je na zalost tacno jer se klinci prze na to...
Svidja mi se spot Madone za pesmu iz novog filma o Dzems Bondu. Ne svidja mi se nova Missy Elliot .... Kretenski spot :).
Malko mi je smesno da gledam Shakiru u rock&tango elementu ... Jednostavno nesto jo ne stoje ti rokerski pokreti...

i da... Dreamer od Ozzyja je mLogojak spot... :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2002, 23:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2002, 01:00
Recimo meni je gotivan spot William Orbit-a - Barber's Adagio For Strings... sa elementima borbe iz LOTR (crtane verzije)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Nov 2002, 23:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Daft Punk - Around The World

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2002, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Spot od Christine A. necu ni da komentarisem, ali potpuno sam saglasan sa Medolinom.
Missy jeste napravila glup spot, osim dela kad momak gleda kroz casu i vidi lik H. Berry.
Ozzy-ev spot je dobar, mada bio bi bolji da se on ne pojavljuje :).
Dobro se scwabo seti Daft Punk-ovog spota, super, jako mastovito.
Ipak Kylie ima super spot, i dopada mi se so su greske namerno stavljene, od njenog pogresnog "otvaranja usta", pa do policajki, pesma je vec mnogo slabija, mada ima par simpaticnih "caki".
Madonna me potpuno razocarala, prvo zar neko koga tuku dobija naglu potrebu da plese i prenemaze se oko one lancine.Njeno potenciranje Kabale postaje zamorno, mislim da takva religija ne zasluzuje sprdacinu koju Madonna mozda i nesvesno sprovodi, prvo motanje kozne trake oko ruke, je preuzeto od jevreja, a Vater sigurno zna o cemu je rec, i znak na kraju spota koji gori, provokacije ili ne.?? Inace Bela Madonna ocigledno nije primetila kad je Crna Madonna zvrne jednu sa sesirom, pa kasnije u sledecem frame-u nema ni traga od oziljka tj. deo kad ubija Crnu Madonnu.Spot je vec vidjen, mislim dobro i zlo i bla bla bla te stvari.
Inace pesma je jako slaba, cak se i primeti zasto toliko izdasno digitalizuje svoj glas, jer u jednoj vokalnoj deonici u glasu se tacno oseti da je ostario, i mislim da je to razlog zasto to radi, mada nikad i nije imala glasa.
Novi spot od TLC je promasaj, kao da je iz 90 godina, a pesma je stara skola.
Shakiri je bolje da ostavi gitaru, ;)
Massive Attack imaju odlicne spotove.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2002, 10:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Ono sto mi se definitivno svidja u zadnje vrijeme od spotova:
Shakira Objection(tango), sa izuzetkom onog dijela spota u crtanoj verziji, sve ostalo je .... :P :P
I takodje Whenever, whenever.... :P :P

Enrique Iglesias-Love to see you cry :P

Sto se tice C. Aguilera-e i spot za pjesmu Dirty mi s ene svidja nesto posebno. :-?
Cula sam da je zabranjen za emitovanje u USA..bezveze, mislim da je jedini razlog da se "digne prasina", da se malo prica i podigne proodaja albuma.
itd...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2002, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne volim spotove i ne gledam ih.

Već sam ranije rekao da smatram da spotovi upropaštavaju pjesme, ako pjesma valja. Ako pjesma ne valja onda je spot možda može popularizovati ali tu onda više nije riječ o muzici.
Slabo slušam noviju muziku, i stranu a pogotovo domaću. Za neke izvođače koje ste pomenuli nisam ni čuo.

Mislim da su noviji spotovi užasni. Puni su vizuelnih efekata i razgolićenih djevojaka i onda je jasno da sve to najmanje veze ima sa muzikom.

Uvijek sam više volio poslušati pjesmu sa kasete, CD-a, kompjutera nego odgledati spot jer sam vidio da kad gledam spot više se fokusiram na vizuelni doživljaj, dakle na ono što vidim nego na ono što čujem pa je često znalo biti da poslije spota uopšte nisam svjestan muzike već mi je u glavi ostao samo spot.

Kao izuzetak izdvojio bih spot koji sam davno gledao, Michael Jackson "Earth Song", fenomenalan spot koji odlično dočarava samu pjesmu tj. ono šta je pisac htio reći a i pjesma je odlična i nosi jaku poruku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2002, 14:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Kod mene je stalno uključena Viva+ i sad baš prekontavam koji spot da izdvojim kao nešto posebno, pa mi ne ide... :lol:
C. Aguilera je očajna, a i onaj lik u 'atlet-majici' u Shakirinom spotu je blago stravičan...
Super mi je ova nova pjesma od Phila Collinsa "Can't stop loving you", a spot nisam baš detaljno gledala... ;)
Šiz iz The Ketchup Song je toliko zarazan, gdje god puste tu pjesmu, svi ga znaju... :lol:

Dopisaću, odoh da virnem na TV... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2002, 14:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Turn the Page - Metallica
Dobro su povezali pjesmu i spot.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2002, 18:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Madonna,Red hot chilli papers su mi ok.Od domace muzike moram pohvaliti spotove grupe Van Gogh i Gibonnija.Za Cristinu ste vec sve rekli,Eminem mi je bez veze u bilo kojem pogledu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2002, 01:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Apr 2002, 01:00
Ja jako volim gledati video-spotove, ponekad vise video-spotove nego same pjesme. Mislim da spot mora da docarava poentu sam epjsme i sasvim je bezveze kada pjsem govori o recimo kisi, a izvodjac snima spot na plazi i sl. Koje bih spotove izdvojila? Pa vecinu od Bjork, jer ona savrseno zna sta radi, a njena muzika se moze slusati i bez njih. Potom Placebo, Marilyn Manson....Spot od grupe Rammstein "Ich will" je genijalan, kao i od Metallice "I dessepear".
Od novih spotova, simpa je Shakirin novi "Tango" ( da i ona uradi nesto kako treba) i spot od grupe Flames.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2002, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Spotovi...hm...odavno nije bilo nesto sto bi izgledalo interesantno. Ali mora se priznati da dobrih spotova stvarno ma, ili ih je bar bilo. Uzmimo za primjer Rage Against The Machine. Svaki njihov spot je legendaran i tu se nema sta prigovoriti. Korn takodje. Od novijih, puno mi je gotivan onaj Cypress Hll & Roni Size sto su napravili (naziv stvari sam, iskreno, zaboravio, nesto je bilo West...ma nije vazno, stvar je gotivna :oops: ).
A sto se tice kristine agilere, britni i onog smeca drugog...nemam komentara, smijurija ziva. Al ajd, to je valjda ta neka sadasnjost...Inace, MTV imam, ali jedno pola godine nisam prebacio na njega...
Tol'ko od mene :o :o :o :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2002, 23:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2002, 18:50
Akocemo o spotovima onda da kazem je po meni najbolji spot Linkin Park i pjesma In the end.Ima tu jos mnogo dobrih spotova ali ovaj mi je najbolji. 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2002, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
definitivno.... Daft Punk/Around the World...
novije... ghm... mozda Basement Jaxx/ Where's your head at,
i ovi gadovi sto su nagradjeni u Barseloni od MTVa.. royskopp?ili slicno... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 09:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2002, 20:29
ma zajebi to sve
pink get the party started
:P :P

i mozda eminem i cleaning out my closet :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 11:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
sta ima je napisao:
pink get the party started
:P :P

EEeee da!! :wink:
Super pjesma i jos otkaceniji spot, pogotovo onaj dio sa fenom ispred ogledala na pocetku :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 11:04 
Početnik
Početnik

aha
a pogotovo kad se sa skejtom zabije u zenu :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2002, 01:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...nema sta... najbolje bi bilo da se zabije u moje prkno sa svojom kezdravom frizuricom... jedino sto valja je to sto je 25 sati na dan pjana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2002, 10:31 
Početnik
Početnik

ona se bori za legalizaciju marihuaneSlika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jan 2003, 20:42 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 20 Jan 2003, 21:10
Ja bih od novijih izdvojila Madonnu...
Spot je so cool :wink: :P
Sasvim se poklapa uz pjesmu, koju smatram onako... :-?
Ali o spotu nema rasprave!Definitivno najbolji!
Ima nekoliko veoma simpaticnih detalja, Madonna se stvarno dokazala kao kraljica scene, nije nas razocarala, kao sto je to uradila Christina A., koja mi je u pocetku bila simpa, sad ne znam koja je gora, ona ili Britney...
Ama, tu su negdje...
Samo sto mi je nekako mucno gledati onu mrsavicu kao se prenemaze glumeci Shakiru, ili koga vec glumi...
Jadnici nije jasno, da je Shakira jenda i jedina!
Shakiri svaka cast, i za pjesme i za spotove, novi je dosad najbolji... :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 206 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]