NE LUPETAJ!!!
1. Naravno da "jedinstvenost" i prevazilazenje zanra jesu kriterijiumi kad se biraju najbolji
2. Ovi albumi na listi su TOOOOOOLIKO razliciti da ih samo neuka osoba moze svesti pod istu kategoriju... ali zaista TOOOOOOLIKO razliciti
3. Nije svaki eksperimentalan na nacin na koji ti mislis. Bar polovina su albumi sa standardnim "pjesmama", koje su samo vraski dobrno napisane.
4. Cinjenica da se na listi nalaze White Stripes je dovoljno indikativna da ovo nije "elitisticka" i "snobovska" lista
PS Zasto su na ovom forumu svi svadjalice? Isto sam postavio na
http://www.popboks.com i ljudi normalno reaguju i razgovaraju. Ovo mi se vec drugi put desava. Ovde me napadaju a tamo se normalno nadovezuju na pricu. BL... where is your mind?
E PA BAS MI SE LUPETA!
1. Covjek ti je vec rekao.Ako neko dodje i snimi udaranje po sporetima i kojekakve krike i glasove (kao sto su to uradili doticni iz Sun O))) to automatski znaci jedinstvenost i prevazilazenje zanra,jer hej,takvo nesto jos nije vidjeno.Znaci to je automatski "dobro"?Ne lupetaj
2. To da su razliciti - definitivno.To da ih je neko svrstao pod istu kategoriju - nije.
3. Ako se na listi nalazi bar polovina pjesama koje su standardne a samo dobro napisane,po cemu onda ovi albumi zasluzuju da budu nazvani albumima decenije?Postoji milion drugih "standardnih a dobro napisanih" pjesama.I isto toliko albuma.
4. Cinjenica da se na ovoj listi nalazi jedan uzas kao Sun O))) dovoljno govori o objektivnosti i kritickoj strani tvoje liste.Tako da ces morati istrpiti prozivanje tvoje liste elitistickom ili snobovskom.
I da.Ako ti se ne svidja ovaj neuki i muzicki neobrazovan forum,ti slobodno idi na taj popboks pa razmjenjujte i divite se albumima eksperimentalne muzike Trinidada i Tobaga.
Covjece ko si ti da nekoga "tjeras" sa foruma.
Ako ti se nesto ne svidja nemoj da pises o tome ili iznesi sto ti se ne svidja! Takodje, ako ti nesto nije jasno pitaj lijepo kulturno autora posta, da ti objasni.