Rakun_Slavko je napisao:
Pa nije u redu da samo Korn kupi kajmak od tugaljivih pjesama depresivnih tinejdzerskih nedaca...
nerevar je napisao:
dzabaleban je napisao:
Elaboriraj.
placebo je super bend al uživo smaraju. nemaju onu energiju već sve zvuči nekako...unplugged (plus brian nosi suknju na koncertu tako da nije poželjno biti u prvim redovima)
korn mi je bio omiljeni bend dok ova budala

nije odlučila da glumi isusa. da su se tad razišli ja bi ih proglasio za najbolji bend ikad. nažalost, nastavili su i toliko se srozali u kvalitetu da sam, kad sam čuo da je izašao novi album, pustio follow the leader da se podsetim kako je to nekad dobar bend bio. problem je što nema davis više o čemu da peva (silni milioni mu pomažu da zaboravi na traume), i od nekog mračnog pionira nu-metala pretvorili su se u nekakvo mtv-friendly-zabavno-metalno-smeće-za-teenage-luzere-bez-devojke. a johnatan je spao toliko nisko da ide na turneju sa nekim ciganima i u stilu bregovića (sa sve sedenjem u fotelji) izvodi stare pesme u etno fazonu. i sve mu to prolazi na račun stare slave.
ako se nekom da nek presluša džizsov album "save me from myself". žalosno je koliko to više liči na korn nego što sam korn liči na korn

stvarno se stiče utisak da je on bio srce i duša benda i da bez njega ne znaju napraviti ni jednu jedinu valjanu pesmu.
Tema je ako se ne varam PLACEBO, a ne Korn.
OnTopic:
Slusam ih, slusala ih uzivo, ne mislim da su losi uzivo, i Brajanu suknja sjajno stoji.

Kome smeta neka ih ne slusa...