banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Nov 2008, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Evo ljudi izasao je najocekivaniji album u zadnjih 20 godina...o ovom albumu slusam pa otprilike otkad sam poceo slusat cvrsti zvuk....pa reko da se malo pozabavimo necim sto su ljubitelji distorzije zeljno iscekivali vise od 10 godina.....

Da naglasim da nikad nisam bio pretjeran fan GNR....al sam uvijek postovao i cijenio sve ono sto su uradili iako sam za slusanje uvijek nalazio druge (meni licno zanimljivije) bendove.....

Al ajd da se okrenemo kritici (pljuvanju) ovog "novog" albuma....

Prvo da krenem od postave koju sad cini samo Axl...meni licno najomrazeniji lik u istoriji RNR-a....ostatak postave iako prekaljeni muzicari daleko su od Slasha i ekipe.....

Sam album je mozda i dobar da ga napravi neki novi moderni bend al GNR.....treba ispostovat taj naziv.....a Axl ga nije ispostovao ni sekunde.....sam zvuk je preproduciran.....gomila nekih efekata...kao da slusam los Tool a neki tipicni hard rock bend.....Axlovo zavijanje tek onda nema nikakve veze sa mozgom....u onom rokerskom okruzenju taj njegov glas je imao smisla al ovde....ideja na albumu takodje nema nigdje....kao da su napravili dobru kopiju nekog loseg modernog albuma sa primjesama klasicnih instrumenata (klavir)......sve u svemu katastrofa....

Mislim da je sad pravo vrijeme da neki bijesni fan ubije onog Axla inace nas mozda ceka i nesto jos gore......

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Jbg, ja sam taj album poslusao prije mozda pola godine ... i iako su mi G'n'R (pored Pink Floyda i EKV-a) najdraza pojava u rok muzici ikad, mislim da je album apsolutno smece... Nastavlja tamo gdje je Axl poceo zastranjivati na Spagetti Incident. Retardirani glas i Buckethead-ovo izdrkavanje (ups :D ) nemaju veze sa mozgom, posebno ne malim. O nedostatku kreativnosti i ideja ne vrijedi ni raspravljati.
Ali i dalje mi je Appetite for Destruction najbolji album svih vremena ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 21:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2008, 12:50
Ne mogu da shvatim da neko pravi album 20 godina... bolje da se ubio.
U stvari trebao se ubiti još 88.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2008, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U stvari ti bas volis da lupis ... Trebao je iskontrolisati svoj ego, smanjiti alkohol i cigarete, raditi i dalje na muzici a ne umisliti da je "bogom dan" i novi Sekspir ... Koliko god da je lik retardiran, sjetimo se da je on autor vecine tekstova (Welcome to the Jungle, Sweet Child O' Mine ...) i dobrog dijela muzike (November Rain) iz njihovog "zlatnog perioda" ...
Sad nadjoh ovo ...
Citiraj:
Chinese Democracy was released on November 22, 2008 in Germany and Australia, in North America on November 23, 2008 and in the United Kingdom on November 24, 2008 [51], becoming the band's sixth studio album and their first since 1993's "The Spaghetti Incident?".
Pa sta sam ja to slusao prije??? Odoh naci opet pa uporediti da li je to isto smece...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Da ne budem previse analitican, jucer preslusao i nista spektakularno, gore iznad je sve napisano. Ostace zapisan jedino po toj svojoj iscekivanosti nosenoj na staroj slavi.
Poput come back-a Dzeksona i debilne you rock my world.
Na prvo susanje jedino naslovna pjesma slusljiva.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 20:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Sve to stoji, sem pominjanja "Spaghetti Incident"-a u negativnom kontekstu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
nasmjeshiti luzer je napisao:

Hehe, progovara stara pankerska dusa, braneci album (uglavnom) pank obrada. Pa ne moze obrada bit bolja od originala :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer je napisao:

Dobar je za prosjecan bend lokalnog karaktera tipa Osvajaci, ali ne i za rock bogove jednog perioda...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 22:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2008, 12:50
NiZ je napisao:
U stvari ti bas volis da lupis ... Trebao je iskontrolisati svoj ego, smanjiti alkohol i cigarete, raditi i dalje na muzici a ne umisliti da je "bogom dan" i novi Sekspir ... Koliko god da je lik retardiran, sjetimo se da je on autor vecine tekstova (Welcome to the Jungle, Sweet Child O' Mine ...) i dobrog dijela muzike (November Rain) iz njihovog "zlatnog perioda" ...

Valjda je njihov "zlatni period" GnR Lies i Appetite for Destruction...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2008, 23:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Treba znati da "Spaghetti Incident" nije njihov autorski album nego zbir obrada kojima su Gunsi odali pocast velikanima punk-rocka, pa im mozda neke stvari jednostavno manje leze od spostvenih autorskih.
Po mom misljenju, "Spaghetti Incident" ipak zvuci :headbang:.

Doduse, ja sam jedan od onih kojima se vise svidja recimo "You could be mine" nego "Sweet child of mine", "Paradise City" ili "Patience".

Medjutim, ipak mislim da "Osvajaci" nikada ne bi napravili nesto slicno "Spaghetti Incident"-u. Nemaju dovoljno stila.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 14:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2007, 17:57
Kao veliki fan Guns-a mogu reci samo da sam dobro razocaran.Velvet Revolver ipak bolje zvuci ali i njima nesto hvali.Nadam se da ce prevazidji medjusobna egotriperska neslaganja i opet se skupiti i nesto snimiti,ili barem napraviti neku turneju.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 15:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Nako........prosjecno. Mozda kad se bude sluso vise da ce uci u uho. Jedina pjesma sto zvuci kao stari G N R je Better, bar po meni. Sorry i This I love moze proci.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 15:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2008, 15:01
...ovo naravno nisu Gansi...i žalosno je da vjerovatno nikada nećemo gledati njihov reunion, čitao sam da Slash ima ozbiljnih srčanih problema, a Stiven Adler je odavno šlogiran...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2008, 21:56 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Dec 2007, 17:57
VITTO je napisao:
...o a Stiven Adler je odavno šlogiran...

Stvarno,nisam znao.Prije par godina je trebao da ima koncert u Bg koji je otkazan,na moju zalost.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2008, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
ne da mi se skidati i slusati citav album... ima li kakva balada na tom novom albumu da mi kazete ime, pa da poslusam na YT ili sl...

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2008, 03:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Archangel je napisao:
ne da mi se skidati i slusati citav album... ima li kakva balada na tom novom albumu da mi kazete ime, pa da poslusam na YT ili sl...

Sorry ili This I love

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]