banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 08:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Okt 2008, 15:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jul 2008, 22:41
Studio je počeo sa radom na ljeto 2006. Soba za snimanje je dimezija 4,50×3,50 m, a visina 3,50m. Režija 3,50×4,50 m.

Mogućnosti snimanja svih žanrova muzike, radio džinglova i audio podrške za video.

Odlični uslovi za snimanje živog bubnja i mogućnosti istovremenog usnimavanja bubnja, bas, solo gitare i klavijatura.

Posebno treba naglasiti da se studio nalazi u parku punom zelenila što muzičarima omogućava opuštanje prije i u pauzama snimanja.

Za sve opširnije informacije kontaktirajte Nikić Momira putem telefona:

+38765340073, +38751319338.

Email: momirnikic@gmail.com

Napomena: 50 posto popusta za rock bendove !!!

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2008, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Zaista odlični uslovi za snimanje živog bubnja (pod uslovom da negdje u gradu nafatate živog bubnjara) i električne gitare!

Ovako to nekako izgleda...

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 03:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Kad bih mogao nekako tu da dovedem bend :rr: ...pa da nas Tiki lijepo ozvuci :cheers: ...pa da snimimo sve instrumente live i odjednom(na jen',dva,tri - udri!) :headbang: , al' na odvojene kanale(tako najcesce i rade oni garage rock bandovi; nama to i treba, zbog ocuvanja live dinamike benda :sleepy2: i sirovosti zvuka, o kojima smo postali ovisni)...pa da kasnije odnesem te surermegaultrananogiga-trackove kuci da se ponovo igram producenta(na svojim jadnim zvucnicima od linije kao monitorima i na svojoj staroj "2496 Audiophile" kao cijeloj post,mix i mastering opremi)... :cry:
To bi vjerovatno ispalo jako lijepo... 8) (naravno, pod uslovom da pocnemo ponovo vjezbati (opet nisam svirao citava 2 mjeseca(i sve cesce mi se to dogagja!!!)))...

Pitam se Tiki (posto jedino tvoj post vidim na ovoj temi, pa kontam da si upucen u detalje), znas li da li ova varijanta moguca i koliko bi to zadovoljstvo kostalo? :evil3: Kako Momo inace naplacuje studio(po satu, danu, pjesmi)?

Cheta

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ono što ja znam je da je sigurno moguće sinhrono usnimiti bubanj, bas i klavijaturu. Eventualno još jednu gitaru. Znaš i sam da ja za dr snimanje gitara potrebno onoliko odvojenih prostorija koliko je gitara u igri, a to je već skupa zajebancija.
Ali... mislim da su bubanj, bass i jedna gitara OK. Na to onda natenane nasnimiš drugu (ili prvu) gitaru, a zatim vokale i Bog te veselio...
(naravno, sve imaš na odvojenim kanalima)

Ja sam jednom snimao bubanj kod Mome i mogu ti reći da sam zadovoljan rezultatom (opet se pokazuje da je mnogo više do bubnjara nego do tehnike). Kako god... najbolje je da direktno kontaktiraš njega i da vidiš sve detalje. Čovjek je potpuno otvoren za sve varijante!

Poz!

Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 09:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Da, da, vidis, vidis...
Moglo bi to da upali....
Varijanta je bas ta - bubanj, bas, gitara.

Hvala - pohvalno si brz na odgovorima.
(K'o da prodajes opremu u "Artistu" :wink: )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]