Postovani Vuce Draskovicu ("Don't mix frogs with grandmothers!")
Citiraj:
Лет 3 је само у Дијете у времену само у уводу обрадило Deep Purple, остало је обрада Шабана Шаулића. Опет, ма колико волио Лет 3, ријеч је о њиховој зајебанцији, ем увод пјесме боље звучи у верзији Deep Purple, ем је остатак пјесме 2,47 пута бољи у оригиналној верзији...

prije da je 247 puta bolja prplova verzija, nju sam i slusao prije ove prakticne sale...naravno da je rijec o zajebanciji, pobogu to je Let 3...ma nisam ih stavio ni zbog tog uvoda

zbog prevoda naziva pjesme vise...

...ali ima i ova pjesma svojih momenata, malo vise slobode u obradi su si dali, morali su je prilagoditi za geografsko podrucje, ako to znaci dasak Shabana, onda Let (3) it be Shaban...
Citiraj:
А рећи да је неко боље урадио
Bohemian Rhapsody од оригиналне верзије је светогрђе!
...IHSB pomiluj me greshnog, sta da ti kazem...subjektivan sam, pristrasan, ne mogu normalno razmisljati kad je ona u pitanju

...ne mogu vise voljeti homicevu originalnu verziju pored ovakve kraljice...a ova violina u pjesmi je zanimljiva bas
I seek absolution for my sins..."Dominus noster Jesus Christus te absolvat; et ego auctoritate ipsius te absolvo ab omni vinculo et interdicti in quantum possum et tu indiges.Deinde, ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen."
Evo njena obrada pjesme "Girls Just Wanna Have Fun" (e ovo je remek-djelo koliko god da bio pristrasan)
http://www.youtube.com/watch?v=Vn-Y1P_7ep8 orig. Cyndi Lauper
poz. (

)