Bik je napisao:
nema njemu pomoci... nego, pricaj nam jos o fejt nou moru!!!
Billy je super cova, roker, nemojte citati wikipediji, pola je neistina ,to mi je rekao....
istina je da je od malena sa Faithima, da je radio sa dosta drugih bendova izmedju ostalih jedan od svjezijih vecih projekata je da je snimao bas na zadnjem allbumu Fear Factory.. kaze da se jako glupo osjecao jer je basista Feara sjedio pored njega svo vrijeme snimanja i gledao, ali nisam ga uspio tacno ispitati zasto je bas on snimao bas bez i jedne svirke odsvirane na turneji. Ko ce ga znati. Voli pricati o politici, ali je antibushovski orjentisan.... cak je izrazio negodovanje sto gazda Peavey-je direktvo podrzava Busha, a radi se o najboljoj r'n'r gitarskoj opremi na svijetu
Dobicu valjda ubrzo slike pa cu postaviti, iako slika ko slika, bezzeze... sjedimo u Getu, cugamo i pricamo. Kaze da npr. u US ne moze da se sjeti kad je zadnji put sjedio kao taj dan sa nama u Getu i pricao o obicnim stvarima, o zivotu i r'n'rollu bez foliranja.... bez glume. Kaze da je u US na sceni sve stvar mode, nafura na koju gitaru sviras, kakav ti je pirsing, tatoo, koje su ti hlace ili majica i slicno... Pogotovo u metlalu, sve je nekako militaristicki, od muzike do raje i tako nesto ... ne znam ni ja sta sam tacno htio da kazem.
Producent je i radi dosta sa demo bendovima, pomaze ih, radi remikse... ima ogromne torbe pune cdova i kaze da ih nikada ne baca prije slusanja, sve ih preslusa, pa onda pravi selekciju sta ce da zadrzi a sta leti u kantu.
Nadam se da AntiDope nece odmah u recycle bin. niuje bogat kao sto bi mnogi pomislili zbog Faitha, ali ima dovoljno za normalan zivot.
Kaze da mnogi poznati sa te scene nisu ni blizu bogatstva kako se nama predstavlja, to samo industrija tako manipulise masama.
Ne sjecam se sada tacno, svasta smo pricali... eh da, San Francisko je jako depresivan kao i vecina zapadne obale.... Finiks i Arizona je najbolje mjesto za novi pocetak, najbrze rastuci gradovi pogotovo Finiks su u arizoni. Pored toga, muzicka scena, oprostite mi, ali ja sam ga uglavnom pitao za metal jer je u toj ekipi, najjaca je u Arizoni. Ako imas bend, metal, rock... idi u Arizonu i prvo probaj tamo, tamo je prolaz laksi, ljudi su u tom fazonu.
Kada se sjetim pricam jos..... blokiro sam.