banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 17:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Jun 2007, 18:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Jul 2006, 12:49
Poslije mjesec i po dana pauze,

u Mrx se vraca DJ SVILENI VUK....sa svojim setom "Muzika je sve sto drnda"

Ovaj multimedijalni umjetnik je poslednjih mjesec dana proputovao cijelu Evropu i sa sobom donosi pregrst muzickih noviteta!

Evo nekih izvoda iz njegovog dnevnika koji je pisao tokom putovanja:

" Pokusavam zaspati ali ne ide nikako. Ipak oko 04 sata uspijevam ali me budi kondukter koji govori da je zastoj na zeljeznickoj prugi te da imamo dvije solucije, da predjemo u drugi voz ili da tu ostanemo ali takodje nam govori da cemo zakasniti na voz u Veneciji. Naime, trebao sam presjesti tamo i nastaviti za Milano."

"Sergio svira u odlicnom bendu Malakia koji zvuce kao The Clash sa etno uticajima. Odlicna muzika kao i omot CD-a.. Sjedimo vani te pricamo o muzici, Sergio govori da zna jedan jugoslovenski bend Borghesia koje je slusao dok je bio panker."

"Iz Pariza se prebacujem u Minhen kod prijatelja Josipa koji inace svira u odlicnom post rock bendu Majmoon i koji su svirali u Banjaluci, pocetkom marta. Ja sam im tada sredio turneju te su mi oni zauzvrat platili put do Minhena i natrag. Oni su to vece trebali nastupiti da americkim bendom Red Sparrows (inace clanovi bendova Isis i Neurosis) u lokalnoj dvorani Krankhalle."

" Idemo dalje i ulazimo u Bavarsku. Krecu sume, puste sume su same i napustene, tamo nema nikoga nikoga-pjevusim veliki hit banjaluckog benda KREC o kojem ce se tek cuti. Ulazimo u Minhen, "....

Vise o njegovom putovanju i muzici, mozete naculiti usi i slusati u SUBOTU, 02.juna od 21 do 24 casa. MRX i SVILENI VUK.

Dodjite......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]