Evo da nastavimo priču o produkciji albuma koji dolaze sa ovih naših prostora. Slušam danas po prvi put verziju pjesme Motori od Divljih Jagoda iz 2003. godine i baš sam se iznenadio (trebamo svirati nekakvu motorijadu pa moramo navježbati Motore da ne dođemo u situaciju da nas bajkeri gađaju flašama na bini

). Produkcija je blago rečeno mrak! Znao sam od ranije da je Zele Lipovača ponosni vlasnik Messa Boogie Triaxis preampa ali zvuk gitare me je načisto oduvao (samo da spomenem da je Petrucci-u glavni izvor zvuka sve do Scenes-a bila upravo ova spravica).
A da ne govorim kako je dobro isproduciran doboš, zvuči baš kako treba...staklasto, što bi rekao Sale bubnjar

Na momente kao da slušam Ulrich-ov doboš sa Black albuma, nisam mogao da vjerujem svojim ušima! Vokal takođe leži u miksu fino, ne strši mnogo iznad muzike a opet dovoljno glasan da se fino čuje.
Stvarno sam iznenađen urađenim i ovo je odličan primjer da postoje i kod nas mjesta gdje se može snimiti dobar materijal. Pretpostavljam da njegov studio (ili gdje već snima) nije jeftin ali za ovakvu produkciju vrijedi dati para.