banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Nov 2006, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Mene zaboli (kao i vas vecinu) za MTV-jem ali sam pronasao ovu vijest...

Aleksandra Kovač osvojila MTV nagradu
petak, 3. novembar 2006.

Aleksandra Kovač je dobila MTV nagradu za »Best Adriatic Act« koja se dodeljuje u okviru evropskog MTV -a. Aleksandru je kao pobednicu glasanjem preko internet strane odabrala publika a mogli su da biratju između nje, Eda Maajke, Let3, Neishe i Siddharte.

Aleksandra je započela karijeru početkom devedesetih u duetu K2, zajedno sa svojom sestrom Kristinom Kovač. Nastupale su između ostalih kao predgrupa Labi Sifreu i Eroll Brownu (Hot Chocolade). Objavile su dva albuma u tadašnjoj SRJ, prvi 1995 i drugi 1996. godine. Duet je, nakon izleta na Špansko tržište prestao sa radom 1998. godine.

Aleksandra sa Romanom Goršekom (grupa Plejboj) osniva producentski tim i zajedno rade muziku za mnoge izvođače na prostorima bivše Jugoslavije kao i muziku za pozorište i TV. 2001. Aleksandra je objavila mini CD sa četiri pesme “You & Me” a 2006. album “Med i mleko”.

Prvi put u trinaestogodišnjoj istoriji dodeljivanja Evropskih muzičkih nagrada manifestacija se održavala simultano na dve lokacije u Kopenhagenu 2. novembra, a istovremeno je trajao i izuzetno zanimljiv i pre svega nepredvidiv internet show sa Juliette Lewis and The Licks.

Zauzeti mesto nepredvidivog Kazahstanca Borata izuzetno je nezahvalna uloga, a ipak se Justin Timberlake sa njom hrabro uhvatio u koštac. Već na konferenciji za štampu je dokazao da je rođen za nastupe i tokom cele dodele je zabavljao publiku – kako mnoge uživo, tako i više od sto miliona gledalaca pred televizijskim ekranima.

Na blještavoj dodeli u Bella Centru, pored Justina Timberlakea, nastupili i barbadoska lepotica Rihanna, elegantni P Diddy sa Cassie, zavodnica Nelly Furtado, novi vladari progresivnog rocka The Muse i za sam kraj Lordi.

Internet show i otelotvorenje gesla »očekujete neočekivano« odlično je vodila nepredvidiva Juliette Lewis sa svojom pratećom grupom The Licks, a publiku su na crvenom tepihu, još pre početka, svojom novom vizijom rock'n'rolla, zabavljali Jet.

Američka diva Kelis bila je ta, koja je brinula o prenosu informacija između Bella Centra i druge veličanstvene lokacije u samom srcu danske prestonice – trga Radhuspladsen.

Na trgu se uprkos strašnom vetru i niskim temperaturama okupilo više hiljada ljudi, koji su zaista mogli da uživaju u odličnim muzičkim tačkama, u ovom trenutku izuzetno popularnih muzičkih izvođača – pune života grupe Keane, vrućih The Killersa, raznovrsnih danskih Outlandisha, Snoop Dogga bez dlake na jeziku i već pomenutih Jet.

B92

EVo link:
http://www.b92.net/kultura/index.php?view=2&did=20751

A ovaj je jos bolji... :wink:
http://www.aleksandrakovac.com
Video klip je odlican... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 16:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Gotiva,svaka joj cast. \:D/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 16:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Bas lijepo. I ja tyako sinoc bio u SA u hotelu i kontam hladno gdje cu, pa reko jebo te ima MTV nagrade, kao ja se lozim na to. I upalim i pogledam jedno 1h i zaspim u 22h. Skonto sam da je bilo milion nekih zajebancija, mjesanja zvukova, inace ovo je najgora, u tehnickom smislu, odradjena nagrada MTVja do sada koju sam ja gledao.

Dobre su mi bile one svirke na trgu, bilo je bas dobog vajba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
jesu to one kovac sestre?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
veceras u sarajevu disciplina kicme.... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
bujaga,bujaga to je nova rec za vest bujaga bujaga vici na sav glas
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 20:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Stvarno ne volim m. industriju i sav cirkus vezan za isto :evil: ,ali pobjednica je inace Madjarica a zivi u Srbiji odnosno Vojvodini :lol: , a ne " srpski pobjednik " jer takve izjave su mi ravne debelizmu koji vlada u Hrvatskoj za svaku glupost hrvatski kurac palac .mrzim kad se ispred bilo kojeg umjetnika nasilu nabije nacionalni predznak koji iskreno nema nikakve veze sa njenim umjetnickim djelom pa ni radom ,nego je cist produkt njene licne kreativnosti koji nema veze sa nacionalnim osjecanjem :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Bas me zanima sta je dobio ovaj "izvestac" za ovakav clanak. Ili ga je prepisao iz saopstenja za javnost MTV-ih magova.

Btw koliko Srbija ima stanovnika??? Svake naredne godine ce pobediti neko iz Srbije (naravno kad bude nominovan). :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
Stvarno ne volim m. industriju i sav cirkus vezan za isto :evil: ,ali pobjednica je inace Madjarica a zivi u Srbiji odnosno Vojvodini :lol: , a ne " srpski pobjednik " jer takve izjave su mi ravne debelizmu koji vlada u Hrvatskoj za svaku glupost hrvatski kurac palac .mrzim kad se ispred bilo kojeg umjetnika nasilu nabije nacionalni predznak koji iskreno nema nikakve veze sa njenim umjetnickim djelom pa ni radom ,nego je cist produkt njene licne kreativnosti koji nema veze sa nacionalnim osjecanjem :roll:

Ma ne nabijam nacionalni predznak.Stavio sam ovakav naslov jer kad je primila nagradu...zna se sta je rekla. :wink:
Btw Vojvodina je u sastavu Srbije.

Ali necemo o politici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 09:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2006, 20:19
zasto stavljati nacionalne predznake..niko ne tezi unitarizmu i nacijama u danasnjem globalnom selu...

muzika treba da bude operisana od bilo kakve vrste prisvajanja u tom smislu...

poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 13:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 21 Nov 2006, 09:40
sta sad, srpska, nesrpska...bitno je da je osvojila nagradu. iskreno, nisam neki njen ljubitelj, ali opet je fino cuti da je neko sa prostora ex yu osvojio tako nesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Kad neko iz Nejmacke osvoji nagradu u naslovu stoji "Njemacki pjevac"...ili "Njemacki pobjednik"... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ako vec nekako mora da se odredi, onda bi bolje bilo upotrijebiti pridjev srbijanski, a ne srpski pobjednik.
(Nekidan slusam vijest kako je neka srbijanska teniserka pobijedila u nekom mecu, a na RTRS-u su rekli srpska teniserka ta i ta je pobijedila.... To je isto kao kad bi za nekog Austrijanca umjesto austrijski, u nekom konkretnom slucaju upotrijebili odredenje njemacki (po naciji)...):wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 21:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
moze se navesti pobjednik iz te i te zemlje , a ne sprski/hrvatski ili njemacki pobjednik sto sluzi za hranjenja ego devijatnom patriotizmu tipicnom za balkan , jer kada se doda taj nacionalni pridjev ispadne samo da su borili predstavnici navede nacije izmedju sebe sto je besmisleno .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja kazem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 15:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2006, 20:19
i ja isto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Frieda je napisao:
Ako vec nekako mora da se odredi, onda bi bolje bilo upotrijebiti pridjev srbijanski, a ne srpski pobjednik.
(Nekidan slusam vijest kako je neka srbijanska teniserka pobijedila u nekom mecu, a na RTRS-u su rekli srpska teniserka ta i ta je pobijedila.... To je isto kao kad bi za nekog Austrijanca umjesto austrijski, u nekom konkretnom slucaju upotrijebili odredenje njemacki (po naciji)...):wink:

da si kojim slucajem zavrsila barem osnovnu skolu znala bi da se kaze srpski, a ne srbijanski
srbijanski je nepostojeci pojam
a poredjenje austrijskog sa njemackim ti je mjesanje baba i zaba

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Srbijanski se kaze na HRT-u.
:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 22:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
Frieda je napisao:

da si kojim slucajem zavrsila barem osnovnu skolu znala bi da se kaze srpski, a ne srbijanski
srbijanski je nepostojeci pojam
a poredjenje austrijskog sa njemackim ti je mjesanje baba i zaba

Posto ne postoji austrijska nacija, vec su Austrijanci u principu Njemci (istina je da oko tih pitanja postoje diskusije, ali su one novijeg datuma(Bolje bi bilo, mozda, da sam navela primjer Svajcarke.)), po vasem shvatanju stvari na nekom takmicenju bi trebalo takmicare iz Austrije nazvati njemackim takmicarima?! Naravno da ne moze tako.
Po istom principu takmicara iz Srbije treba oznaciti srbijanskim takmicarem.

Poslednji put menjao Frieda dana 28 Nov 2006, 08:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2006, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
A Tito je bio Habzburg, tako da je Jugoslavija u periodu 1945-1980 bila Njemacka pokrajina, jer je njome upravljao Austrijanac, koji je ustvari Nijemac. Ovo nema mnogo veze sa temom, ali sta je sa medaljama koje su osvojili Jugoslovenski takmicari u SFRJ (u ekipnim disciplinama, za pojedinacna je jasno)? Da li su to srpske, hrvatske, muslimanske, makedonske, slovenacke ili crnogorske medalje?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 39 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]