Ako sam nešto od cijelog grunge-a ozbiljno slušao, to su bili Pearl Jam i Soundgarden. Inače najviše mi leži domaćica tipa Plejboj, Dlm, Bjesovi, mada sam prekopao punk/hc, funky i reggae /ska uzduž i poprijeko, ljubitelj sam latino svirke te starog izvornog rocka kao i kafanski ljepljivog džeza itd... E sad, što se standarda tiče, tačno, od Kurta ne očekujem mnogo(ritam sekcija je zapravo vrlo dobra), pogotovo ne uživo. S druge strane, ja sam čovjek koji sluša i snimke sa proba, nekako produkciju čujem i kad je nema

. Hoću reći, nikad se nisam oduševljavao tim.
Nirvanu sam preslušao, zaključio da je super i to je to. To i jest bitno kod Nirvane, za razliku od svih ostalih. Poslušas jednom i ne moraš više, ureže ti se u pamćenje, kao npr. Ramonsi. Zasto? Zato što su pjesme vrlo jednostavne a s druge strane svaka pogodi metu. Svirajući godinama, našao sam da je to, ustvari, najteže izvesti i zato mislim da su njihove pjesme genijalne. Alice in Chains su ok, mada ih nisam previše slušao jer dosta tog njihovog vuče prizvuke hard rocka, što ne volim.
pih...na kraju krajeva...
Citiraj:
Nirvanu sam preslušao, zaključio da je super i to je to. To i jest bitno kod Nirvane, za razliku od svih ostalih. Poslušas jednom i ne moraš više, ureže ti se u pamćenje, kao npr. Ramonsi. Zašto? Zato što su pjesme vrlo jednostavne a s druge strane svaka pogodi metu.
Eto već sam rekao, i šta je tu sad nešto kao objašnjavam. Ko čuje Nirvanu, čuje. Ko ne ne čuje, jebiga šta da se radi.