dobra_anica je napisao:
Vazi, ispravljam termin ''ruralno'' u termin ''primitivno'' i izvinjavam se ako sam povrijedila neke seljake...ostalima, ne bih da lijecim komplekse, jer vidim da su i nepismeni, pa shvate ono sto je njima milo...
Raditi anketno istrazivanje na tu temu

...ja vecu glupost odavno ne cuh...Pa zar bi nam to bilo potrebno??? Jedino, ako ne bi zelio i ti malo parica za mlacenje prazne slame...
Ja ti kazem rezultate bez istrazivanja...Brena, Ceca, Caca, Daca, Duca i Jaca...

Uzas...
Vidis, ja tog Lennya ne bih gledao ni da mi kartu dzabe dadnu (kao sto i nisam), cak niti da mi plate da ga gledam, a ne slusam ni
Brenu, Cecu, Cacu, Dacu, Ducu i Jacu, pa cak ni Daru Bubamaru.
Sve je to okej, neka ga gleda i slusa onaj ko to hoce i kome se on svidja, to je za ovaj zommbie-grad sasvim okej, ali ja imam svoje preferancije i kriterije, pa prema njima, cisto "ideoloski", tesko mogu da slusam nekoga ko je "Jimi Hendrix za fanove Kajle Minog" (ups, izvinjavam se, "Jimi Hendrix za fanove Vanese Paradis") ili one koji imaju takvo ili slicno poimanje rock muzike. Sta se tu moze,
de gustibus...
Ruku na srce, Lenny je vec deceniju i po trecerazredna "svjetska atrakcija", i kao takav savrseno
fituje (i svojom muzikom, ali najvise finansijski, sto se i potvrdjuje njegovim dovlacenjem)
nasem Velikom Selu i njegovim "urbanistima" (takvim poput tebe, koji Lennyem pumpaju svoj "urbani ego").
Kada smo vec kod toga, ako je on
trecerazredna "svjetska atrakcija" , kao sto vec rekoh, jos jednom
ruku na srce - i Therapy i Kosheen su od druge polovine '90. drugorazredni
vintage, mada rockerskiji, a za dovlacenje NVogue vec skidam ne panama-sesir, nego cijelu odjecu sa sebe sto se tice recentnosti/aktuelnosti i kvalitativne relevancije. No gdje smo i kakvi smo, tj. kakve su nam mogucnosti, svi oni su sasvim u redu za ovaj grad...