banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 15:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Da li cete ici na koncert Lenny Kravitz-a?
Hocu 26%  26%  [ 18 ]
Necu 74%  74%  [ 51 ]
Ukupno glasova : 69
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jul 2009, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
BL4ever je napisao:
taksi je napisao:
Ipak ima nesto gore od ekonmskih eksperata za budzet RS i "zurnalista" Presa, koji mogu u rang sa Kurirom, a to je sto ljudi i dalje misle da ruralno stanovinistvo ne dolazi na koncert Lenija a urbano dolazi i to tako ponosno napisu.

Svaka čast, taXi

dobra_anica je izgleda "urbana" :lol:
Možda preurbana za ovaj grad. :wink:
Čak je i pop izvođače proglasila "zabavom za ruralne". :lol:

A što se Lennyja tiče, koliko je popularan u BL, toliko mu je i došlo ljudi!
Čak i više (podijelili su dosta ulaznica) jer ga u BL stvarno malo ljudi sluša.
Da su doveli nekog drugog, došlo bi više ljudi (a možda i manje).

Ne bih reko da je ovoliko ljudi doslo zbog njegove popularnosti jer realno svako je cuo za njega i svako zna par njegovih pjesama pa makar zivio u kartonskoj kutiji. Da je bilo ko od "svjetskih zvjezda" dosao bio bi isti slucaj jer dragi moji sugradjani htjeli vi to prihvatiti i ne Banjaluka je a i uvjek je bila grad u kojem preovladjuje "ruralno" (da iskortistim vec pomenuti termin)!
Mogli smo imati nesto sjajno , ocemu bi se pricalo i sto bi nas promovisalo kao grad!
Ovako........

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
carzmaj je napisao:
BL4ever je napisao:
taksi je napisao:
Ipak ima nesto gore od ekonmskih eksperata za budzet RS i "zurnalista" Presa, koji mogu u rang sa Kurirom, a to je sto ljudi i dalje misle da ruralno stanovinistvo ne dolazi na koncert Lenija a urbano dolazi i to tako ponosno napisu.

Svaka čast, taXi

dobra_anica je izgleda "urbana" :lol:
Možda preurbana za ovaj grad. :wink:
Čak je i pop izvođače proglasila "zabavom za ruralne". :lol:

A što se Lennyja tiče, koliko je popularan u BL, toliko mu je i došlo ljudi!
Čak i više (podijelili su dosta ulaznica) jer ga u BL stvarno malo ljudi sluša.
Da su doveli nekog drugog, došlo bi više ljudi (a možda i manje).

Ne bih reko da je ovoliko ljudi doslo zbog njegove popularnosti jer realno svako je cuo za njega i svako zna par njegovih pjesama pa makar zivio u kartonskoj kutiji. Da je bilo ko od "svjetskih zvjezda" dosao bio bi isti slucaj jer dragi moji sugradjani htjeli vi to prihvatiti i ne Banjaluka je a i uvjek je bila grad u kojem preovladjuje "ruralno" (da iskortistim vec pomenuti termin)!
Mogli smo imati nesto sjajno , ocemu bi se pricalo i sto bi nas promovisalo kao grad!
Ovako........

Znači, ako si ti čuo za nekog izvođača i ako znaš par pjesama onda MORAŠ ići na njegov koncert?
:lol:
Jesi li siguran da svi znaju ko je Lenny i da znaju par njegovih pjesama? :wink:

Glupo je i reći da bi mali broj ljudi došao ako bi bio i neki drugi izvođač.
Da li su rađena istraživanja da bi se uopše vidjelo koji izvođači su najpogodniji za BL?
Zašto niko nije napravio anketu sa pitanjem "Na čiji biste koncert išli"?

A što se tiče tog "ruralno", pročitaj taksijev post. Sve će ti se samo kazati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 21:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2007, 14:13
A što se tiče tog "ruralno", pročitaj taksijev post. Sve će ti se samo kazati.[/quote]

Vazi, ispravljam termin ''ruralno'' u termin ''primitivno'' i izvinjavam se ako sam povrijedila neke seljake...ostalima, ne bih da lijecim komplekse, jer vidim da su i nepismeni, pa shvate ono sto je njima milo...
Raditi anketno istrazivanje na tu temu :roll: :roll: :roll: ...ja vecu glupost odavno ne cuh...Pa zar bi nam to bilo potrebno??? Jedino, ako ne bi zelio i ti malo parica za mlacenje prazne slame...
Ja ti kazem rezultate bez istrazivanja...Brena, Ceca, Caca, Daca, Duca i Jaca... :roll: :roll: :roll: Uzas...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
dobra_anica je napisao:

Vazi, ispravljam termin ''ruralno'' u termin ''primitivno'' i izvinjavam se ako sam povrijedila neke seljake...ostalima, ne bih da lijecim komplekse, jer vidim da su i nepismeni, pa shvate ono sto je njima milo...
Raditi anketno istrazivanje na tu temu :roll: :roll: :roll: ...ja vecu glupost odavno ne cuh...Pa zar bi nam to bilo potrebno??? Jedino, ako ne bi zelio i ti malo parica za mlacenje prazne slame...
Ja ti kazem rezultate bez istrazivanja...Brena, Ceca, Caca, Daca, Duca i Jaca... :roll: :roll: :roll: Uzas...

Sta bi mi da tebe nema...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 23:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jul 2009, 21:29
dobra_anica je napisao:

Vidis, ja tog Lennya ne bih gledao ni da mi kartu dzabe dadnu (kao sto i nisam), cak niti da mi plate da ga gledam, a ne slusam ni Brenu, Cecu, Cacu, Dacu, Ducu i Jacu, pa cak ni Daru Bubamaru.
Sve je to okej, neka ga gleda i slusa onaj ko to hoce i kome se on svidja, to je za ovaj zommbie-grad sasvim okej, ali ja imam svoje preferancije i kriterije, pa prema njima, cisto "ideoloski", tesko mogu da slusam nekoga ko je "Jimi Hendrix za fanove Kajle Minog" (ups, izvinjavam se, "Jimi Hendrix za fanove Vanese Paradis") ili one koji imaju takvo ili slicno poimanje rock muzike. Sta se tu moze, de gustibus...
Ruku na srce, Lenny je vec deceniju i po trecerazredna "svjetska atrakcija", i kao takav savrseno fituje (i svojom muzikom, ali najvise finansijski, sto se i potvrdjuje njegovim dovlacenjem) nasem Velikom Selu i njegovim "urbanistima" (takvim poput tebe, koji Lennyem pumpaju svoj "urbani ego").
Kada smo vec kod toga, ako je on trecerazredna "svjetska atrakcija" , kao sto vec rekoh, jos jednom ruku na srce - i Therapy i Kosheen su od druge polovine '90. drugorazredni vintage, mada rockerskiji, a za dovlacenje NVogue vec skidam ne panama-sesir, nego cijelu odjecu sa sebe sto se tice recentnosti/aktuelnosti i kvalitativne relevancije. No gdje smo i kakvi smo, tj. kakve su nam mogucnosti, svi oni su sasvim u redu za ovaj grad...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Voljela bih da kazem da sam iznenadjena pojedinim postovima na datu temu, ali uopste nisam.
Sve je bilo za ocekivati, da je ne znam ko dosao da odrzi koncert, i da je ne znam koliko kostala ulaznica.
Ljudi su ovdje optereceni totalno pogresnim stvarima!

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 00:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Evo i ja da zakuvam>

da su pare koje su dali organizatoru Lenijevog koncerta dali upravi Demofesta,
mi bi sada svi slozno komentarisali koliko smo prezadovoljni sinosnjim nasupom Peppersa u Banja Luci

8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 01:21 
Početnik
Početnik

Hapsolutli si u pravu, to za "Demofest"...
Jbt, Lenny Kravitz - "svjetska atrakcija"???!!!
Pa to ni manekenke koje drze do sebe, a la Kate Moss, vise ne slusaju...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 01:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2009, 20:41
woolle_woo je napisao:
Hapsolutli si u pravu, to za "Demofest"...
Jbt, Lenny Kravitz - "svjetska atrakcija"???!!!
Pa to ni manekenke koje drze do sebe, a la Kate Moss, vise ne slusaju...

A jbt , tebi bas nije dobro.
Lenny je bez obzira na tvoje subjektivno misljenje svjetsko ime i treba da nam bude drago da je neko takvog rejtinga dosao u nas skromni grad i sve sem punog stadiona je poraz za Banjaluku . Realno za mene je Nouvelle Vague bend koji kasapi tudju muziku za potrebu nekih plačipički i gejeva al mi je opet drago da je jos jedan svijetski poznat bend dosao u nas grad koji ima 300 000 i kao takav bi morao imati publiku za tako nesto!

over and out

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 02:12 
Početnik
Početnik

Ni ja ne slusam NV, uz to nisam ni gej ni placiqurtz (tu se varas, iako protiv gejeva nemam nista protiv, za razliku od tebe- Lenny je Pojam R'n'R-a za gej populaciju, naravno svog pseudo-rocka, i rado je medju njima slusan), ali... pa, da, i ja djelim tvoju dragost sto je gradska vlast ulupala pare svojih gradjana na koncert nekoga na koga 3/4 njegovog stanovnistva, od kojih su te pare porezima i namaknute, ne moze da taj isti koncert i pogleda zbog preskupih ulaznica.
Naravno, isto tako, drago mi je i da imamo onakvu zgradu Vlade, na kojoj nam mogu pozavidjeti i mnogi drugi gradovi, od Trebinja do Zvornika, a ciji "narodnije poslanici" zjape u njoj, i koji konacno mogu da sa njenog vrha po prvi put u svom tzv. "zivotu" da pogledaju koncert takve jedne "svjetske zvijezde"... Pod uslovom da ih to interesuje, jel'te.

Maj nejm iz Drago... Drago Dragon.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 07:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Sa kojom pjesmom je otvorio koncert?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Obozavam ove strucnjake koji za izvor informacija koriste Press i ostale smecarske tabloide, uz svesrdnu pomoc Zoke Djurica i njegove Queen estrade ...
I neka su trazili i dobili pare od Vlade i grada ... volio bih da su dobili jos toliko ...pa da lijepo carsija dva mjeseca prica o raznim zavjerama, pranju novca, kriminalu, masonima, .... :lol:

A... mi se vidimo iduceg ljeta kada Demofest lupi ulaznicu od 10 KM... pa cemo malo popricati o posjecenosti nekih muzickih dogadjaja. 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 09:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
dobra_anica je napisao:

Koliko ih pominjes, mora da ih slusas.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Acrobatico je napisao:
...
I neka su trazili i dobili pare od Vlade i grada ... volio bih da su dobili jos toliko ...pa da lijepo carsija dva mjeseca prica o raznim zavjerama, pranju novca, kriminalu, masonima, .... :lol:

U cilju razvijanja rasprave daj da ja izmislim jednu teoriju...
Građevinska mafija je usljed recesije odlučila da promjeni ime i djelatnost pa je sad postala...."Kocertna mafija"...Oni, peru milione preko koncerata koji tek treba da dođu u BL...Ali su i oni nažalost bili razočarani posjetom i razmišljaju o otkazivanju budućih događaja...Vele da ih je određena ekipa s "Banjaluka foruma" raskrinkala i da se sad povlače u ilegalu...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 09:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
woolle_woo je napisao:
dobra_anica je napisao:

Vidis, ja tog Lennya ne bih gledao ni da mi kartu dzabe dadnu (kao sto i nisam), cak niti da mi plate da ga gledam, a ne slusam ni Brenu, Cecu, Cacu, Dacu, Ducu i Jacu, pa cak ni Daru Bubamaru.
Sve je to okej, neka ga gleda i slusa onaj ko to hoce i kome se on svidja, to je za ovaj zommbie-grad sasvim okej, ali ja imam svoje preferancije i kriterije, pa prema njima, cisto "ideoloski", tesko mogu da slusam nekoga ko je "Jimi Hendrix za fanove Kajle Minog" (ups, izvinjavam se, "Jimi Hendrix za fanove Vanese Paradis") ili one koji imaju takvo ili slicno poimanje rock muzike. Sta se tu moze, de gustibus...
Ruku na srce, Lenny je vec deceniju i po trecerazredna "svjetska atrakcija", i kao takav savrseno fituje (i svojom muzikom, ali najvise finansijski, sto se i potvrdjuje njegovim dovlacenjem) nasem Velikom Selu i njegovim "urbanistima" (takvim poput tebe, koji Lennyem pumpaju svoj "urbani ego").
Kada smo vec kod toga, ako je on trecerazredna "svjetska atrakcija" , kao sto vec rekoh, jos jednom ruku na srce - i Therapy i Kosheen su od druge polovine '90. drugorazredni vintage, mada rockerskiji, a za dovlacenje NVogue vec skidam ne panama-sesir, nego cijelu odjecu sa sebe sto se tice recentnosti/aktuelnosti i kvalitativne relevancije. No gdje smo i kakvi smo, tj. kakve su nam mogucnosti, svi oni su sasvim u redu za ovaj grad...

A ko je to prvorazredna svjetska atrakcija? Broj 1 na bilbord listi, ono sto mtv najvise vrti.... i zar se samo u prvorazrednim atrakcijama moze uzivati na koncertu?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
taksi je napisao:
woolle_woo je napisao:
dobra_anica je napisao:

A ko je to prvorazredna svjetska atrakcija? Broj 1 na bilbord listi, ono sto mtv najvise vrti.... i zar se samo u prvorazrednim atrakcijama moze uzivati na koncertu?

Kao sto rekoh, lik je opterecen nebitnim stvarima...
Ali neka, nadam se da je i njegov "urbani ego" napumpan, i da se samozadovoljno smije, jer mi priprosti Banjalucani koji slusamo trecerazrednu muziku ( oprosti nam boze), nikada necemo shvatiti ni uzivati u "pravoj" muzici... :roll:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
WeeBoo, izgleda da živimo u neznanju. :)
Ili je Woolle malo ljubomoran na Lenijev seksipil. :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 12:58 
Početnik
Početnik

Frieda je napisao:
Ili je Woolle malo ljubomoran na Lenijev seksipil. :)

Khm, tesko... Tesko, jer iako nije poput Lennya mulat, Woolle je uprkos tome prilicno *urat. :P
Drago mi ja da si bas ti, priznati moram, kao pojavnost koja u meni licno izaziva prilicno libidinozno komesanje, spomenula i taj neizostavan aspekt njegove relativne "uspjesnosti", posebno kod mladjih djevojaka...

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 13:02 
Ko nam je to nacitan??? :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2009, 13:02 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Trećarazredna svjetska atrakcija?To ipak znači da je veća atrakcija od silnih prvorazrednih koji su dolazili u Banjaluku.....Glupo je ljude ocjenjivati prema muzici koju slušaju. :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 104 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]