banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 03:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2009, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Hertzog je napisao:
Ja cu platiti 20 KM nekome u zgradi pored stadiona i gledati sa balkona :lol: :lol: :lol:

:lol:

That`s the spirit.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Hertzog je napisao:
Ja cu platiti 20 KM nekome u zgradi pored stadiona i gledati sa balkona :lol: :lol: :lol:

Ja sam samo planirao da gledam koncert sa svog balkona, al onda dobih karte i kontam "ajd odoh kad ih već imam", a i s mog balkona nije baš 100% savršen pogled....prije onako 40%....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 07:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Lenny je kralj, šteta što nije bilo više ljudi ...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
sta nije bio zakucan stadion?
nemoj me palit?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 07:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Jedva pola stadiona, ali su svirali kao da je milion ljudi tu :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 07:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2008, 11:36
Evo me na poslu, uz prvu jutarnju kafu sumiram utiske od sinoc. Lenny-Lemi-Mile je pokazao kako rade pravi profesionalci! Svirao je i pjevao isto kao sto bi i bilo gdje drugdje, u Zagrebu, Beogradu, Parizu, Londonu! Bend vrhunski!!! Da se ogradim, ne slusam tu vrstu muzike, ali kao muzicar mislim da ovakav dogadjaj niposto ne treba propustiti! Svakako, sve pohvale upucujem i organizatorima koji su dopremili binu i ozvucenje koje se trenutno koristi svugdje po svijetu, tako da moja konstatacija da je koncert zvucao kao i u Londonu stoji. Osim jedne stvari!
Publike!!! Koje nije bilo...svega nekih, po mojoj procjeni 5-6 hiljada. Katastrofa!!! Kazu, skupo!
Dragi sugradjani, zar je 30 KM puno? Za tu kolicinu pozitivne energije i vrhunske, svjetske izvedbe mislim da je cak i malo! Sram da nas bude! Hvala i svima onima koji nisu banjalucani, koji su dosli iz okoline da donekle stvore iluziju mase. Naravno, nakon toga otisao sam i na Kosheen. Ljuti me cinjenica koja se godinama ponavlja, kao, nemamo 30 KM za kartu , ali imamo 30 KM za pivu i koncert za dzaba (Kosheen)! Ljudi, treba se pogledati u oci i shvatiti jednu poraznu cinjenicu. Mladi su nam postali alkoholicari!!! O Kosheenu cu na temi o Demofestu. Toliko za sad.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 07:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Jul 2009, 07:45
Potpuno se slažem!
Koncert je bio fenomenalan!
Dobro su svirali i na moje veliko iznenađenje i ozvučenje je bilo super...
Jedina katastrofa je bila publika!
Prvo što je bilo prazno (mada ako ćemo pravo datum je vrlo nesretno odabran s obzirom da je Banja Luka prazna u ovo doba godine), a drugo što se izgleda pojavila pozorišna publika...hahaha, a da ne pričam da su ljudi počeli da izlaze ranije sa koncerta... da ne poveruješ...hahahaha... Šta da izbegnu gužvu?...hahahaha
Ali oni koji su hteli da se lepo provedu, kao npr. JA, mogli su...
Ipak je ovo prvi koncert ovakvog tipa u Banjaluci - naučiće publika...hahaha

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 08:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 07:56
Da li je ikad odrzan bolji koncert u Banja Luci?
Meni je bilo super, nisam morao do ZG ili BG, ustedio pare i za gorivo i za kartu, jer ne vjerujem da bi ovakav koncert igdje bio jeftiniji.
Publika. Ko je dosao, uzivao je i imao sta vidjeti. Sad sto su neki zalutali, moramo im oprostiti, jel i onako jezivo prazne tribine bi bilo bas gadno za gledati Lenny-u i njegovima:-)
Nadam se samo da organizatori nece odustati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Tako mi je drago sto sam otisao sinoc na koncert. Fantastican nastup.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 08:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Činjenica da ovdije nije nikad bilo kvalitetnijeg koncerta od sinoć....Onako odem s nekim malim očekivanjima, a na kraju mi je bilo žao što sam pomišljao da ne idem...Lik me iznenadio u svakom pogledu,al najviše kad je u jednom trenutku zapjevao "Billy Jean". Nisam neki njegov obožavaoc, al čisto sumljam da će se ovako nešto ponoviti... Bilo mi je dražih koncerata, al nikad nisam bio na boljem.... Mada dva momenta su mi ubila doživljaj. Prvo kad je Leni zbori u fazonu "Ja znam da ste vi zemlja trećeg svijeta, da neate para, živite u sojenicama, i sl. (partafraziram, dakako), ali mi je drago što ste izdvojili pare da dođete". Te drugi momenat je bio kad je jadni Leni očekivao da mi znamo svaku njegovu napamet, pa onako čeka da publika pjeva a gospoda ćuti. Mada, pohva Leniju, koji je odradio odličan koncert, i koji je sistemski svakih pet minuta skidao naočale, čisto da bi uživao u kolektivnim uzdasima ženske publike (šta serem, i ja sam se dva-tri puta izgubio u njegovim očima). Doživljaj je samo pokvarila moja pratnja koja me tjerala odmah krenem ubrzanim tempom do "Demofesta".

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 08:18 
Voajer
Voajer

Dzontra Volta je napisao:
Činjenica da ovdije nije nikad bilo kvalitetnijeg koncerta od sinoć....Onako odem s nekim malim očekivanjima, a na kraju mi je bilo žao što sam pomišljao da ne idem...Lik me iznenadio u svakom pogledu,al najviše kad je u jednom trenutku zapjevao "Billy Jean". Nisam neki njegov obožavaoc, al čisto sumljam da će se ovako nešto ponoviti... Bilo mi je dražih koncerata, al nikad nisam bio na boljem.... Mada dva momenta su mi ubila doživljaj. Prvo kad je Leni zbori u fazonu "Ja znam da ste vi zemlja trećeg svijeta, da neate para, živite u sojenicama, i sl. (partafraziram, dakako), ali mi je drago što ste izdvojili pare da dođete". Te drugi momenat je bio kad je jadni Leni očekivao da mi znamo svaku njegovu napamet, pa onako čeka da publika pjeva a gospoda ćuti. Mada, pohva Leniju, koji je odradio odličan koncert, i koji je sistemski svakih pet minuta skidao naočale, čisto da bi uživao u kolektivnim uzdasima ženske publike (šta serem, i ja sam se dva-tri puta izgubio u njegovim očima). Doživljaj je samo pokvarila moja pratnja koja me tjerala odmah krenem ubrzanim tempom do "Demofesta".

Jeste to bilo smešno kad ljudi nisu znali šta on od njih očekuje... da pevaju! Velika očekivanja!
Ja sam bila daleko, toliko daleko da se od silnih reflektora nije moglo razaznati da li je beo ili crn ...hahaha, ali ugođaj je bio fenomenalan i stvarno ne znam kako su ljudi to mogli da propuste! Zato što nije bilo besplatno kao DEMO fest? Pa ne bih rekla da je bilo skupo! Za ovakav koncert nije sigurno!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 08:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2009, 07:52
Koncert je bio predobar!!! Svirali su kao da je bilo 100.000 ljudi...ko god nije došao mislim da se dobro zajebao....

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sad mi se u glavi vrti izjava organizatora "open rock air-a", koji veli da su sve bendove doveli i da im je trošak opet 50% posto manji neko za koncert Lenija... Koliko god da sam žudio za "Heep-om" i "B.C.Sweet-om", i koliko sam malo do Lenija očekivao....nak raju se ipak ispostavilo da je istina da ako ne znamo šta je dobro, znamo šta je skupo...Nemojte me pogrešno shvatiti "Rock open air" je nešto najbolje što se u BL moglo desiti, ali je Leni u suštini pokazo kakvi koncerti moraju biti...dobijem neku želju da počnem tražit preko neta (legalno,dakako, jer piraterija je ilegalna i zla i satanistička) njegove pjesme...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2007, 17:52
Bilo bogovski. 1/3 stadiona (5000 valjda) je uzivala u skoro 2 sata tehnicki perfektne svjetske svirke, bez foliranja.

Steta sto je banjalucka fenseraja odlucila da iskulira koncert jer je Lenny, zaboga, demode i nealternativan.
Zajebali su se ono pra'o.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 09:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Dzontra Volta je napisao:
Mada dva momenta su mi ubila doživljaj. Prvo kad je Leni zbori u fazonu "Ja znam da ste vi zemlja trećeg svijeta, da neate para, živite u sojenicama, i sl. (partafraziram, dakako), ali mi je drago što ste izdvojili pare da dođete".

Човјек је сувише ОК да би овако нешто рекао. Ријеч рецесија ти ништа не значи?

Сјајан концерт :)!!! Да нисам сопственим очима видјела колико мало људи се појавило на стадиону, тешко да бих могла повјеровати. Сви који нису дошли су на губитку. Иначе не жалим због изостанка гужве, у супротном повјетарац не би могао наћи пут до мене :D. Питам се да ли је поздрав Босни умјесто РС или Бањалуци, резултат неупућености или жеље да људи живе по Божијим принципима...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:07 
Voajer
Voajer

ogledalo je napisao:
Човјек је сувише ОК да би овако нешто рекао. Ријеч рецесија ти ништа не значи?
Сјајан концерт :)!!! Да нисам сопственим очима видјела колико мало људи се појавило на стадиону, тешко да бих могла повјеровати. Сви који нису дошли су на губитку. Иначе не жалим због изостанка гужве, у супротном повјетарац не би могао наћи пут до мене :D. Питам се да ли је поздрав Босни умјесто РС или Бањалуци, резултат неупућености или жеље да људи живе по Божијим принципима...

Hm, da. I ja sam uverena da je rekao to zbog globalne krize, a ne zbog toga što se radi o nama. Ne bih se iznenadila da je znao da kosheen ima nastup i to besplatan u istom gradu i u isto vreme, tako da je i to opravdan motiv.

Stvarno su se mnogo zeznuli oni što nisu došli!... I da, povetarac je bio super!!!!

Mislim da on ni ne zna na karti da pokaže gde smo, a kamoli nešto o uređenju naše države...hahahaha.

Ovim putem želim da se zahvalim najboljem suprugu koji mi je kupio kartu i ostao kod kuće da čuva decu...hahahaha!!!!!!

O Vladi RS i gradu BL da ne govorimo...hahahaha!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Uopste se ne kajem sto sam sinoc bila na koncertu, bilo je fenomenalno. Svaka cast na vrhunski odradjenom koncertu, tako to rade profesionalci. Jedina zamjerka je publika, koje osim sto je bilo malo, bila je i poprilicno inertna. Mislim, jesu oni dosli u kino ili na koncert??:)
Posteno se iskakah i izvikah, a na Fly Away skoro i odletih sa stadiona. :D Loodnica!

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Zaista je sjajno svirao, izuzetno profesionalan nastup.
Jeste da je publika bila kao holjadu vreća soli. Više od hiljade nije bilo, ali, kako neko reče, svirali su kao pred milion, i svaka čast na tome. Utisak: jako pozitivno...
Šteta što nije bilo energije kao na Kosheen... 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:25 
Voajer
Voajer

WeeBoo je napisao:
Posteno se iskakah i izvikah, a na Fly Away skoro i odletih sa stadiona. :D Loodnica!

Nisi poletela?
Ja sam obišla par krugova u niskom letu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stvarno malo ljudi za ovakvu atrakciju.
Ali da, svetski poznate zvezde svaki čas gostuju u Banjaluci...hahahaha
Publika nije skontala šta se od nje očekuje i bilo je vrlo glupo kad je Lenny pozivao na pesmu a svi ga bledo gledali.
O oblačenju možda ne treba govoriti... ali da li ste primetili devojke koje su po travi šetale u toaletama i štiklicama, kao da nisu na rok koncertu. Trkačka staza je bila kao korzo...hahaha.
Ali neka, bilo je super, a publika će valjda polako naučiti kako treba da se ponaša na ovakvim spektaklima. Samo da ne ostane na ovom koncertu.
A onaj ko kaže da Lenny nije zvezda - LAŽE.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo sad bi na TV-u, zvanična cifra oko 4000 ljudi. Organizator zadovoljan posjetom (čitaj: nije u minusu), ali je očekivao više ljudi... Ko zna možda se ope ove ili sljedeće godine nešto slično ponovi (ne s Lenijem dakako, doduše ope bih otišao na njegov koncert, već s nekim drugim bendom/izvođačem)

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]