Dzontra Volta je napisao:
Činjenica da ovdije nije nikad bilo kvalitetnijeg koncerta od sinoć....Onako odem s nekim malim očekivanjima, a na kraju mi je bilo žao što sam pomišljao da ne idem...Lik me iznenadio u svakom pogledu,al najviše kad je u jednom trenutku zapjevao "Billy Jean". Nisam neki njegov obožavaoc, al čisto sumljam da će se ovako nešto ponoviti... Bilo mi je dražih koncerata, al nikad nisam bio na boljem.... Mada dva momenta su mi ubila doživljaj. Prvo kad je Leni zbori u fazonu "Ja znam da ste vi zemlja trećeg svijeta, da neate para, živite u sojenicama, i sl. (partafraziram, dakako), ali mi je drago što ste izdvojili pare da dođete". Te drugi momenat je bio kad je jadni Leni očekivao da mi znamo svaku njegovu napamet, pa onako čeka da publika pjeva a gospoda ćuti. Mada, pohva Leniju, koji je odradio odličan koncert, i koji je sistemski svakih pet minuta skidao naočale, čisto da bi uživao u kolektivnim uzdasima ženske publike (šta serem, i ja sam se dva-tri puta izgubio u njegovim očima). Doživljaj je samo pokvarila moja pratnja koja me tjerala odmah krenem ubrzanim tempom do "Demofesta".
Jeste to bilo smešno kad ljudi nisu znali šta on od njih očekuje... da pevaju! Velika očekivanja!
Ja sam bila daleko, toliko daleko da se od silnih reflektora nije moglo razaznati da li je beo ili crn ...hahaha, ali ugođaj je bio fenomenalan i stvarno ne znam kako su ljudi to mogli da propuste! Zato što nije bilo besplatno kao DEMO fest? Pa ne bih rekla da je bilo skupo! Za ovakav koncert nije sigurno!