banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
:popcorn:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
groznium je napisao:
Citiraj:
Mi, AntiDope se nadamo da cemo zajedno sa njima uspjeti postaviti temelje extremnoj muzici, ima tu jos bendova da se razumijemo, ali iz mog kuta sa njima smo najbliskiji.

de malo ovo objasni , kakvi temelji extremnoj muzici ?dovoljno je bilo da budes na zadnje 3 svirke u getu i da vidis da ni priblizno niste ni extremni kao bendovi koji su tad svirali, a kamoli da ste imali kakvog uticaja na iste , sta ste vi to to dosad napravili ? , kakvo je ovo lupetanje molim te ? extremnih bendova u bl je bilo i priej rata bilo ih je i ima ih poslje rata , pricanje o nekakavim temeljima i pretjerano romantiziranje pojedinih bendova je cista glupost , jer je vama jasno da u bl ne postoji izuzev zuletova ( i to opet ne izdaje nase bendove ) good samaritan , ni jedna etiketa koja bi izdavala " extremnu ",muziku , predlazem umjesto da seremo o nekakvim temljima , nesto uradimo po tom pitanju ,

Ovo je OT, ali neka.... ej, nisam ja u fazonu takve rasprave, ne znam sta bih ti sada odgovorio... moj posao je da sviram i zabavljam se u tome i da pokusam da usput zabavim jos po koga...
...ja znam sta sam napisao i sta sam mislio.
nismo primljeni na Neofest jer smo kao prezestoki, a ti temelji o kojima pricam je da izadjemo iz Geta i sviramo na binama poput one na Neofestu. Ja sutra mogu da napravim krs svirku u Getu, to je najmanji problem... ali nije to ono sta ja zelim.
Ajde pitaj nekoga iz BG ko slusa metal i slicno koje BL ima Extremne bendove? Nekoga iz ZG? ljubljane? Sarajeva? Splita?

Moja misao je bila da se ucvrsti kvalitetna scena koja ce biti rado prihvacena u regionu.... pa da Neofest i svi ostali slicni prave trecu extremnu binu sljedeci put jer ce biti dovoljno kvalitetne zike i publike za nju...........ej groznium, nisam ti ja za ta natezanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Citiraj:
Ajde pitaj nekoga iz BG ko slusa metal i slicno koje BL ima Extremne bendove? Nekoga iz ZG? ljubljane? Sarajeva? Splita?

Svaki upucen black i death metalac ce reci Goat Ritual i Monument.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 06:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Neofest je žešće sranje..a kolko sam videla na televiziji što su izveštavali..jad i beda. Da je bio neki metal sigurno bi više bilo ljudi.Ono je smešno . smejem se hahahaha :lol: :lol: :roll:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Citiraj:

Svaki upucen black i death metalac ce reci Goat Ritual i Monument.

Rakun, nisam ja rekao da nema bendova, ali nema scene....tu i tamo neka svirka u podrumu nije nikakakva reprezentacija ni proslosti ni sadasnjosti ni buducnosti.... Traba mnogo vise toga, kvalitete... pa da se ne moze onda ignosrisati i stavljati u drugi plan. Ajd odoh uSarajevo pa kad se vatim pricamo dalje.
Ajte zdrao metalci.
:)
0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 10:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
slayerized je napisao:
Neofest je žešće sranje..a kolko sam videla na televiziji što su izveštavali..jad i beda. Da je bio neki metal sigurno bi više bilo ljudi.Ono je smešno . smejem se hahahaha :lol: :lol: :roll:

metal,pa metal,jebo te metal :lol: :lol: :lol:

da je bio metal,srala bi kako nije bio dovoljno zestok. a kad bi bio dovoljno zestok,onda bi pricala kako je bio prezestok...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 12:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

hahahahhahahahaha ma ne bi bre :lol: :lol: :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

za mene ne postoji prežestoko :lol: uvek može žešće :angel:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 13:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ovako za hrvatsku is srbiju mi enmoj pricati jer vrlo dobro znam sta misle o ovom ovdje , i ja nisam za natezanja , ali izdvojit bilo koji bend je "skromno " sa druge strane nemam nsita protiv toga da se napravi kao i extreme stage ,mada dokad god debili budu odluciali sto je to extremno ili ne ni ti ni ja ni neko treci ko svira neku zestu ence upasti na isti festival , mislim da bi bilo bolje i korisnije da se dogovorimo da radimo extreme festival na kom bi trebali svirati svi zezci bendovi iz bl nego da ocekujemo od nekoga da nas pozove na neofest jer oni gledaju samo profit. pozdrav antidop iako nisam metalac :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh, mozemo napraviti krsh svirku u Getu svaki petak, ali to nije to... pricam o respektabilnoj "zescoj"sceni koja je zastupljena i na festivalima poput Neofest-a. Revolt sam uzeo za primjer zato sto su nastupali, a jesu po exstremnom etiketom, ne kao Goat Ritual, ali nisu ni Post Skriptum. Svoj bend sam stavio jer smo odbijeno pod razlogom da smo pre-exstremni, a u poredjenju sa novim Revoltovim pjesmama to je razlika u mrvici. Oni imaju jedan x, a mi xx ... monument ima xxx. Goat Ritual ima xxxx i tako svi ostali da se neeko ne nadje uvrijedjen sto ga nisam spomenuo.
ti i ja gledamo stvari iz razlicitih uglova i odlazimo u OT....

A ljudi koji su odlucivali ko ce swirati a ko nece nisu debili, vec ljudima treba pokazati ko koliko vrijedi. Ne mozes reci covjeku: Ti si debil jer nemas pojma sta je dobra zika. Kako god Neofest je bio fin provod banjalucanima, barem nekima. Prvi dam sam bio i ja.... drugi sam spavao.
Ima festivala zescih muz. pravaca, pa se extremni bendovi ne moraju ni smarati u pokusajima da se ubace na ovakve kao Neofest, ali to ne znaci da ne treba probati se probiti kroz barijere predrasuda ... Gdje je ljepse svirati, na kastelu na velikoj bini Neofesta ili u zagusljivom bucnom Getu gdje nemos cuti ni kad ti se gitara rastima. Ajd Groznijum, otvori neku pank temu pa tamo pici DIY fazone i anarhiju....
:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 17:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

u svakom slucaju sam uvijek za svirku na otvorenom nego u bilo kom prostoru ako nista upravo zbog zvuka . sad ne znam po cemu ste vi extemniji od electro zike i koji su to kriteriji :roll: (nemam nista protiv iste cak mi je i electro ghotic ok glazba ) od onog tuc , tuc (kraj kojeg pola mejdana i starcevive nije moglo spavati :D , sto mi kaze koleginaca sa posla "samo nakromani mogu slusati ono cekicanje " ), gdje ne vidim bas neki pretjerani kvalitet .
ps. antidop preseli se na zapad ili SAD ako mislis komercijalizovati svoju ziku :P :wink: u medjuvremenu se nadajmo da ce neki fest dobiti binu sa prza bendovima :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 18:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
groznium je napisao:
...predlazem umjesto da seremo o nekakvim temljima , nesto uradimo po tom pitanju ,

Za početak bi bilo dobro naučiti svirati...
Na kraju krajeva, tako sve počinje. Zar ne?

groznium je napisao:
u svakom slucaju sam uvijek za svirku na otvorenom nego u bilo kom prostoru ako nista upravo zbog zvuka .

A gdje ćeš ti da nađeš pare za razglas koji će ti na otvorenom napraviti taj dobar zvuk, imajući u vidu da prosipaš filozofiju: "Svi su sranje, niko nema pojma, anarhija do sudnjeg dana..." i ostala sranja.
Sem ako nisi mislio na dobar zvuk u svom dvorištu pod grožđem!

NEOFEST 07 je bio polusranje. Činjenica.
Ali NEOFEST je održan i to je (znajući gdje živimo) velika stvar!
Organizatori NEOFESTa su napravili lošu selekciju.
Valjda su sad naučili da moraju razdvojiti žanrove po binama, terminima ili čemu već, jer su valjda konačno shvatili da su slušaoci muzike u ovom gradu obične seronje bez truna tolerancije koji žele čuti samo ono što inače slušaju u svojoj sobi!
NEOFEST je prvi smogao snage da isfura najbolji razglas u državi! I ja im skidam kapu na tome...

Ipak se okreće...

p.s. Onima koji su nezadovoljni niko ne brani da zasuču rukave i naprave bolje!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 18:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:

za pocetak bi mogao prestati srati 0X jer ni ne znas ko koliko zna svirati , a vecina ljudi znaju svirati pravac koji vole i muziku koju slusaju , pa prema tome povuci vodu tezgarosu 0X

Citiraj:
A gdje ćeš ti da nađeš pare za razglas koji će ti na otvorenom napraviti taj dobar zvuk, imajući u vidu da prosipaš filozofiju: "Svi su sranje, niko nema pojma, anarhija do sudnjeg dana..." i ostala sranja.

sigurno cu iznajmiti od artista :roll: :D ,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
Citiraj:

za pocetak bi mogao prestati srati 0X jer ni ne znas ko koliko zna svirati , a vecina ljudi znaju svirati pravac koji vole i muziku koju slusaju , pa prema tome povuci vodu tezgarosu 0X

Ne znam zašto se ti nalaziš uvrijeđen... Prepoznao si se?!?
Ako je tako onda bi bilo dobro i da poslušaš savjet.
Jer, kao što rekoh, sve od toga počinje!

A što se upućenosti tiče... tezgarošem nazivaš nekoga ko je sa muzikom cca 10.000KM u minusu! Dobar si...

groznium je napisao:
Citiraj:

sigurno cu iznajmiti od artista :roll: :D ,

Koliko ja znam, Artist ne iznajmljuje razglase!
(a ako to interesuje, mogu te uputiti na neke ljude koji se time bave)

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 19:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne nisam se prepoznao nego mi je dosta te price da u Bl bendovi ne znaju svirati ,a tvrdim suprotno i garantujem, da svaki od bednova zna svirati ono sto svira .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

groznium je napisao:
ne nisam se prepoznao nego mi je dosta te price da u Bl bendovi ne znaju svirati ,a tvrdim suprotno i garantujem, da svaki od bednova zna svirati ono sto svira .

Zato po svim Ex Yu festivalima sve vrvi od BL bendova koji zapanjene gledaoce ostavljaju bez daha i ostalim muzičarima nabijaju kompleks niže vrijednosti.

Da se vratim na temu...
groznium je napisao:
...predlazem umjesto da seremo o nekakvim temljima , nesto uradimo po tom pitanju ,

NEOFEST je BL festival... Nažalost, i ove i prošle godine smo vidjeli kako ljudi u ovom gradu podržavaju svoje sugrađane i festival uopšte.
Svi seru i pronalaze opravdanje za činjenicu da su te dvije večeri popili 18KM piva, umjesto da su došli, vidjeli nešto novo, čuli kako ljudi sviraju, možda nešto i naučili...
Ni EXIT prve godine nije bio veliki festival. Ljudi iz Novog Sada, a onda i cijele Vojvodine i Srbije su ga učinili velikim...
A mi ćemo još godinama da bolujemo od malih bolesti velikog grada...
... ili možda velikih bolesti malog grada!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 21:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
samo jedno pitanje- tiki,jesi li ti kupio.t.j. platio svoju ulaznicu ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
E, sto jest jest. I meni su dosadila ta kukanja kako su ulaznice skupe. Pa koliko cesto ima takvih desavanja???
E pa nema ih svaki dan, u svakom slucaju. I onda kad se nesto desava, ljudima teeeesko dati 10 maraka.
I meni se desi da nemam para, i mozda jeste malo teze studentu izdvojiti 18 maraka za dvije veceri i jos da nesto popije na 30 stepeni, ali dokaaaaadaaaa.
Ajde sto kukaju zbog 18 KM, razumijem, nije svejedno... Ali da je bilo 5 KM, opet bi kukali. K vragu, ljudi, toliko se rijetko desava nesto zanimljivo u ovom gradu (u posljednje vrijeme je maaaalo bolje), da ja skoro vise i ne razmisljam o cijeni.
Bila sam na prvoj veceri iako sam sumnjala da ce biti nesto narocito zabavno, ali definitivno se nisam pokajala.
Na drugu nisam imala s kim doci zato sto niko nije htio platiti ulaz. Eto, zao mi je sto nisam bila... cini mi se da bih i zadnje pare dala.
:P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

narcisa je napisao:
samo jedno pitanje- tiki,jesi li ti kupio.t.j. platio svoju ulaznicu ?

Jesam.
Dao sam 8KM...
Kao što možeš da vidiš...

Slika

Iako sam mogao ući na akreditaciju!

(uvijek polazim od sebe i to očekujem i od drugih - izgleda da je tu problem!)

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]