I vas dvojica ste njihovi hejteri

koji se samo kriju pod plaštom diskusije, to prosto

izbija iz vas

, ali ću i ja pokušati da razgovaram s vama, iako znam da bi to bilo kao da neko meni objašnjava da je Kraljevski apartman super

.
Kad neko obradi tuđu pjesmu, to se zove
obrada 
,nije nemoralno, zakonom je dozvoljeno uz napomenu na izdanju o pravom autoru. Kad neko napiše pjesmu sa tri akorda koja pritom pogađa poentu za nju se kaže da je
u glavu. Kao po onoj staroj "umjetnost je u jednostavnosti".
Ni "Polly" nije baš posve original, slušao sam original na nekoj OI! kompilaciji, zaboravio sam ime benda. Rifovi su isti, ali pjesma kao cjelina je potpuno drugačiji doživljaj. Ako je vama "Come as you are" plagijat "80's" od Killing Joke (a slušam i njih, meni su najbolje Killing Joke-ove "Love Like Blood", "The Wait", i ona smaračka "Requiem") šta da se kaže, bićete razočarani ako krenete analiziranje svake pjesme koju znate...razočarani i u one pjesme koje budete mislili da su definicija originalnosti.
Ja slušam i uživam u muzici, ne smaram se ostalim, ali vidim da je vama i to bitno, pa sam čisto radi toga pomenuo neke nemuzičke stvari. Ti i Elvis se lijepo udružite pa raskrinkajte zle šou biz prevarante, a onda zadovoljno sjedite i slušajte u miru AiC i Soundgarden kako smaraju sa uvodima, mostovima, razlomljenim ritmovima i svim ostalim aranžerskim trikovima sve dok jednom ne nabodu zrno k'o ćorava koka

(a pritom sam i njihov fan, gardenov pogotovo). S druge strane, ja ću sebi pustiti Teritorial Pissings i skakati po sobi kao da sam najveći fan Nirvane

.