banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Dubioza Kolektiv
PostPoslato: 11 Maj 2011, 13:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ne, nego na "osviještene" i "neosviještene" :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Dobro, to možda da. Ali opet, šta je za nekog osvješteno a šta neosvješteno? Tu opet dolazi do različitih mišljenja, zar ne? Zato mislim da je potpuno nepotrebno bilo kakvo vrijeđanje. Krive Drine se ispraviti neće...

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
mrkvica je napisao:
Ja sam rekla da su ukusi različiti a ne da se o njima ne raspravlja. Pažljivije čitaj.

Pa raspravljali smo, pa si nam rekla da smo nidje veze. :cat:
mrkvica je napisao:
Niko nije ni rekao da su loši oni koji ih ne slušaju.

Da, ali je ckapia nahpao ove koje kritikuju sa kacenjem klasicnog komba fasizam/sovinizam/zatucanost.
mrkvica je napisao:
Zar se dijelimo na prave i krive zbog muzike?!

Ja stvarno ne znam kakve Dubioza ima veze sa muzikom.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti očito čitaš pogrešne postove. Nisam ja rekla nikome da je bez veze. Već sam rekla za cekpi da nema potreba da nekog vrijeđa. Ok, Dubioza nema veze sa muzikom.
Stvarno nisam došla da se sa nekim kačim, nego mi je upao u oči post od cekpi. Ništa drugo... 8)

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
mrkvica je napisao:
Nisam ja rekla nikome da je bez veze. Već sam rekla za cekpi da nema potreba da nekog vrijeđa.

On je padobranac, a padobranci slijeću ovde samo da bi vrijeđali i provocirali, prema tome on ima potrebu da vrijeđa, kad ga banuju on će doći ponovo jer je ovisan, motiviše ga mržnja, poput svih bolesnih padobranaca i on je patološki slučaj, u jednom dijelu BiH ta bolest je pravo zarazna, ustvari tamo je epidemija.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2011, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
old fashion men je napisao:
Samo pičke mogu slušati takve pičke, tako da ovom padobrancu nije slučajno nick @cekpi :lol:
I da, vire iz guzice Zlatka lagmdžije!

mrkvica je napisao:
Nisam ja rekla nikome da je bez veze. Već sam rekla za cekpi da nema potreba da nekog vrijeđa.

On je padobranac, a padobranci slijeću ovde samo da bi vrijeđali i provocirali, prema tome on ima potrebu da vrijeđa, kad ga banuju on će doći ponovo jer je ovisan, motiviše ga mržnja, poput svih bolesnih padobranaca i on je patološki slučaj, u jednom dijelu BiH ta bolest je pravo zarazna, ustvari tamo je epidemija.
Ja da sam admin, popio bi ban k'o kucu ..........

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 07:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2010, 12:08
Da pitam uvazenog gospodina Besparicu, kad kaze da Dubioza nije muzika, sta je, za tebe muzika? Mitar Miric? Orkestar mladih picica sa Vikoma?

Uprkos svim svojim poskocicama i doskocicama zacinjenim jeftinim humorom, iz usiju ti viri da Dubiozu jedino, i samo jedino, ne gotivis sto dolaze iz "krivog" entiteta.

Ali imas svakako pravo i na to. :wink: Samo javno reci, brate. :cat:

Kad vec pitam, da te jos i priupitam o kakvoj zlobi clanova ovog benda drobis?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mrkvica je napisao:

A svi smo mi ovdje došli sa 400 postova i više? Kad sam ja došla ovdje nisam nikog vrijeđala... Nekako meni to sve nema smisla, al' ajde dobro sad.. .vrijeđa čovjek kako god okreneš.. :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
KaoKakao je napisao:
Da pitam uvazenog gospodina Besparicu, kad kaze da Dubioza nije muzika, sta je, za tebe muzika? Mitar Miric? Orkestar mladih picica sa Vikoma?

Uprkos svim svojim poskocicama i doskocicama zacinjenim jeftinim humorom, iz usiju ti viri da Dubiozu jedino, i samo jedino, ne gotivis sto dolaze iz "krivog" entiteta.

O jesi i ti pametan, svaka ti dala, znači ko ne sluša urbane snage iz pičke materine ne znam ni odakle je Dubioza, odmah je Mitrov fan. I šta sad čovjek tebi da objašnjava i da gubi vrijeme, dovoljno je reći samo mrš.
Ovo za Besparicu stoji, nije on nikakav GOSPODIN, njemu je vrhunac muzičkog stvaralaštva tapatapa gluvog GLAMOČKOG. I humor mu je JEFTIN! Inače od Dubioze mi se sere, i od muzike i od tekstova i od stava i politike...
A evo pade mi napamet Zoster, baš su kul tipovi, opušteni, neopterećeni, mislim nije im muzika nešto, al mišljenja sam da se može slušat na svakoj srpskoj slavi, što je vrlo bitno da bi bili voljeni u RS. Tema ima potencijal... :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 09:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zooster je izmislio svijet za ovaj sindikat. Koletktiv tacnije.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 10:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

KaoKakao je napisao:

Za mene je ovo muzika.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ysw-ovb3k5s[/youtube]
KaoKakao je napisao:

Ne znam kako da ti kazem, ovaj... Lupas. Ne gotivim ih zbog njihovih pokvarenjackih politickih stavova i nacina kako ih promovisu (to sam i ranije detaljnije objasnio). Ali to sto ih ja ne gotivim zbog toga, ne mijenja cinjenicu da im muzika smrdi. Usput bih i primjetio bolesnu potrebu Federalaca, koja se vidi i u ovom postu, da mi ovde budemo fasisti, sovinisti i sta li vec... Jednostavno njihove ambicije ne mogu da se opravdaju ako bi se gledalo da smo svi ravnopravni ljudi sa jednakim pravima. Znaci, mi moramo biti fasisti-sovinisti da bi na neki nacini izgubili pravo na jednakost... Ali da ne idemo previse u of... Mada, i nije toliki of, jerbo Dubiozani tako nesto i zastupaju.
A kada smo kod jeftinoce... Uvazenog gospodina? Cllasy move. :lol: Jbg, to mozda impresionira tvoje Sa kolege, ali mi smo se ovde navikli na nesto jeftinije.
KaoKakao je napisao:
O istoj onoj zlobi koju prosipa Zlaja, Komsa & co. I mama ti drobi.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik

Izzard je napisao:
KaoKakao je napisao:

O jesi i ti pametan, svaka ti dala, znači ko ne sluša urbane snage iz pičke materine ne znam ni odakle je Dubioza, odmah je Mitrov fan. I šta sad čovjek tebi da objašnjava i da gubi vrijeme, dovoljno je reći samo mrš.
Ovo za Besparicu stoji, nije on nikakav GOSPODIN, njemu je vrhunac muzičkog stvaralaštva tapatapa gluvog GLAMOČKOG. I humor mu je JEFTIN! Inače od Dubioze mi se sere, i od muzike i od tekstova i od stava i politike...
A evo pade mi napamet Zoster, baš su kul tipovi, opušteni, neopterećeni, mislim nije im muzika nešto, al mišljenja sam da se može slušat na svakoj srpskoj slavi, što je vrlo bitno da bi bili voljeni u RS. Tema ima potencijal... :D

Pa ako muziku Dubioze ne svrstava u muziku, ucinilio mi se logicno da pomislim da je skroz suprotno "muzicki", znaci Baja Nindza, Mitar, Bojanic i slicni.

Zoster je jaka ekipa, gledo sam ih u Mostaru prije dvije godine, dobri, jako dobri.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:42 
Pripravnik
Pripravnik

Besparica je napisao:

Za mene je ovo muzika.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ysw-ovb3k5s[/youtube]

Ma nisam uopste ni sumnjao. :wink:

Besparica je napisao:
Ne znam kako da ti kazem, ovaj... Lupas. Ne gotivim ih zbog njihovih pokvarenjackih politickih stavova i nacina kako ih promovisu (to sam i ranije detaljnije objasnio). Ali to sto ih ja ne gotivim zbog toga, ne mijenja cinjenicu da im muzika smrdi. Usput bih i primjetio bolesnu potrebu Federalaca, koja se vidi i u ovom postu, da mi ovde budemo fasisti, sovinisti i sta li vec...

Politicki su jako konkretni, zastupaju cijelovitu BiH bez kantona, entiteta, moje, tvoje, vase, nase, zastupaju BiH bez korupcije, mita i slicno. Naravno da tebi to bode u oci, jer si za nacionalne torove. Al to je vec tema kojoj nije mjesto ovdje.

Besparica je napisao:
A kada smo kod jeftinoce... Uvazenog gospodina? Cllasy move. :lol: Jbg, to mozda impresionira tvoje Sa kolege, ali mi smo se ovde navikli na nesto jeftinije.

Et vidis kako si jednobojan. Sta je to tebe navelo da mislis da sam iz drugog entiteta? Sto malo odudaram od tvojih pogleda na svijet? :cat:

Besparica je napisao:
O istoj onoj zlobi koju prosipa Zlaja, Komsa & co. I mama ti drobi.

Nema razloga da se srdis. :confused2: . Vidim ja da si ti za Miletovih satorskih nastupa.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
KaoKakao je napisao:

Pa ako muziku Dubioze ne svrstava u muziku, ucinilio mi se logicno

Mani se ti logike.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ovo me podsjeti na situacije iz mlađih dana, kad bih ja za neki domaći bend rekao da ne slušam to, automatski je uslijedilo pitanje "Šta ti slušaš? Metal'ku?"

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 16:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Dubioza ima debilne tekstove totalno. 'Vamo-tamo neke lake droge nešto, otkrivanje nekog svijeta i nečeg čega nema i prodavanje magle, mo'š mislit'! Pa draži su mi tekstovi Sahrane i Proroka nego Dubioze. Da ne pričam tek o tome što jedno tri četvrtine ljudi koji kažu da vole Dubiozu samo zato da bi bili urbani i kao kulturni, a znaju samo Blam Blam... :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 18:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
KaoKakao je napisao:

Najviše volim ove što ni ne kontaju kad ih zajebavaš.....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 19:15 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2011, 19:01
Ko je to ovdje dovoljno kompetentan da ocjenjuje sta je muzika, a sto nije muzika??
Vama moze samo da se svidja ili ne, realno ne volim Dubiozu jer su to Zlatkovi ljudi :D
Od kad je Zlatko na vlasti ne pjevaju vise o lopovluku :D ali ja mogu kazati da mi se to ne svidja, ali ne mogu govoriti da to nije muzika, ako se nekome svidja BUJRUM :D

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

KaoKakao je napisao:

Kako si nadmocan. Slika
KaoKakao je napisao:
Politicki su jako konkretni, zastupaju cijelovitu BiH bez kantona, entiteta, moje, tvoje, vase, nase
= bosnjacki nacionalizam
A to sto je taj nacionalizam zamotan u pricu o korupciji to ne mjenja.
KaoKakao je napisao:
Et vidis kako si jednobojan. Sta je to tebe navelo da mislis da sam iz drugog entiteta? Sto malo odudaram od tvojih pogleda na svijet? :cat:
E kako si samo originalan. Mora da si pametan, logicno je zakljuciti. :cat:
Stvarno ne kontam sta ti nije jasno, pa i kod nas u RS ima Federalaca...
KaoKakao je napisao:
Nema razloga da se srdis. :confused2: . Vidim ja da si ti za Miletovih satorskih nastupa.

Cekaj, jel ovo, ti kao nisi mogao vise gledati kako drobim, pa si odlucio da iskoristis svoje superiorno obrazovanje i inteligenciju (pomenuo bih i otvorenost uma) da me postavis na moje mjesto?
LOLz

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2011, 20:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Besparica je napisao:
KaoKakao je napisao:
E kako si samo originalan. Mora da si pametan, logicno je zakljuciti. :cat:
Stvarno ne kontam sta ti nije jasno, pa i kod nas u RS ima Federalaca...

Besparice,nije on iz Federacije,on je iz Švedske... :lol: al' stvarno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 102 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]