@nerevar:
Ne znam sta je tebi smjesno ovde
Leona je napisao:
Dok recimo, koliko sam puta cula da je neko pocinio ubistvo zato sto je slusao Eminema, Marily Mansona i ostale okultne grupe.
????
Posto vidim da si ovo stavio u potpis i dodao "

""!
Znas onaj spot od Eminema (pjesma sa Dido) ne znam kako se tacno zove pjesma..gdje on u spotu naziva svoju djevojkom "bitch, whore..." i pjeva/repuje kako ce joj rasjeci grkljan, sta je sve i prikazano u spotu, kako je ubija, stavlja u gepek od auta, i vozi negdje u sumu da zakopa les. To isto je uradio i jedan njegov fan, taj spot mu je bila 'inspiracija' da to uradi.
Ona djecurlija sto su u Americi pravili atentat po skolama, gdje je nazalost bilo i mnogo mrtvih....svi su slusali okultne pjesme, ukljucujuci i Marilyn Mansona,a svi znamo temu i cilj njegovih pjesama.
Nedavno je u njemackoj ubijena jedna cura. 2 momka su u pitanju, oba su veelliki fanovi grupe HIM, jedan od njih dvojice i izgleda cak kao i Ville Valo. Slucajnost??
Sjeti se pjesme "Join me" od grupe HIM, neki su cak i ucinili samoubistvo i "poveli" sa sobom voljenu osobu. (moram iskreno priznati da sam i sama obozavala tu pjesmu kad mi je bilo 18 god. , manje-vise zbog texta, vise mi se svidjala muzika, ritam, glas od Ville Valo...ja sam je shavatila kao romanticnu pjesmu, nije mi nikad padalo na pamet da odem u smrt i povucem nekoga za sobom. Ali to sam samo JA, neko je ocigledno drugacije protumacio poentu te pjesme. )
Tako da me cudi da je to tebi smjesno, kao da sam ja rekla nesto sto nije tacno. Citanjem novina i gledanjem vijesti mozes i ti dosta toga da vidis, da vidis sta se desava u svijetu a ne samo sta se desava u BL.