banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
EiLeen je napisao:
nerevar je napisao:
EiLeen je napisao:
Bik dobro reče... Niko se ovdje nije javio ko nije iz Banjaluke...

JA nisam iz banjaluke. Š'A JE ŠABANI!! Š'A BILO??? A???? :lol:

U pravu si, ti si iz Budžaka..Slika

loooooooool ovo bi nisko.... povlačim se.... idem se pokriti ćebetom i tiho tiho jecati.... TI ZLA....NARKOMANKO!!! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Daj sta se svadjate... Pa ljudi smo,nismo sa starcevice! :lol:

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Kazem ja fino burazu od tetke:"De, majke ti, da otvorimo kliniku za lijecenje kompleksa, znas koju bi paru mlatnuli!" Nece cojk, kaze da mu je bolje otvoriti kafic. Ima neke zemlje kod fdsklajfdia srednje skole, a i klinci vise vole kapucino nego krua jest. Pa ako neko oce da se utalimo u smislu i u vez ove klinike da pokrenemo bizmis zajedno. Forumasi imaju popust direktno proporcijalan sa brojem postova na ovoj temi.
@svasta-nesto: za tebe je jarane dzabe. Na tebi cemo da eksperimentisemo po najmodernijim eksperimentalnim metodama, po evropskom standardu, naravno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Registruj se, ti si moj idol... jesam ti rekao to prije? Ma jesam... Idole moj. Volim te i vorsipujem! Ja sam za bizmis! Samo ce nam to slabo ici... Nece niko povjerovat da ima kompleks. Moracemo ljude na silu u kliniku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 05:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
F.I. je napisao:
Da, nije mi bitno ko je odakle došao! Upoznala sam mnogo ljudi koji nisu iz BL, ili još gore iz neke selendre, a pri tom su totale civilizovani. Zaista je besmisleno generalizovati!

ti si sama sebe prevazišla. prvo bakica u gospoCkoj a sad ovo. svi na ovom forumu su, izgleda, najmanje pet generacija banjalučani ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 05:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Astor_Piazzolla je napisao:
Cinjenica je da se ne moze i ne smije generalizovati ali je isto cinjenica da je primitivizam uzeo tolikog maha zahvaljujuci prije svega drvaru,grahovu glamocu i slicnima ...

naravno da će da raspale kad si zaslužio. i ti si sam sebe prevazišao. ako već tražite uzroke, da nije možda kriv rat, odnosno nacionalističke elite na vlasti koje su zajebale sav taj narod? glamoč i grahovo i drvar su i prije mračnih devedesetih dolazili u banjaluku. tad niko nije govorio kako su poseljačili grad i blabla. koliko puta treba da se ponovi - MIGRACIJA stanovništva u regionalni centar je nešto sasvim prirodno. a rat nije, tada svi moralni standardi i norme odoše u pičku materinu, tada nastaje turbo kultura. zahvali gospodi zna se kojoj za to a ne nesrećnim ljudima koji su pobjegli pred razaranjem. većina ih ne bi nikad ni mrdnula da nije morala, a omladina bi svejedno završila u banjaluci ili nekom većem gradu. tako to ide i inače. primjer njujorka je sasvim ilustrativan, globalno.

a da tvoja glupost bude još veća, poslije onoga ide ovo

Astor_Piazzolla je napisao:
ja imam mnogo poznanika i prijatelja koji su iz tih gradov ali su sasvim pristojni momci i cure , cak mnogo pristojniji od mnogih banjalucana ali jedan broj (ne nuzno vecina) koji predstvalja ta mjesta je nekulturan i nepristojan i oni ostavljaju takav utisak o svakom od tih gradova ... kao sto rekoh ne treba generalizovati i treba biti objektivan ...

veoma objektivno, nema šta.

a za veći dio ostalih komentara na temi - koliko bljuvotina na jednom mjestu. fašizam za početnike. jebala vas banjaluka! šatro neko treba da se bori da dođe do banjaluke, ko da će na menhetn! a trebalo bi da bude suprotno - što dalje iz pripizdine.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 06:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
matador je napisao:
slayerized je napisao:
matador je napisao:
ti si bolan bolestan, nisu ti narodnjaci krivi nizasta...

čovek uopšte nije bolestan..ako ti smeta njegov post..jbg, kao što je i rekao ''vrati se odakle si i došao'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Novi Sad ti je kao i BL jedna obicna mahala, bio i ostao bez obzira sta ti mislio/a

kad razgovaraš sa mnom, obraćaj mi se na srpskom jeziku, ja NE ZNAM šta he MAHALA ili kako već ...

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 07:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
subcomandante marcos je napisao:
F.I. je napisao:
Da, nije mi bitno ko je odakle došao! Upoznala sam mnogo ljudi koji nisu iz BL, ili još gore iz neke selendre, a pri tom su totale civilizovani. Zaista je besmisleno generalizovati!

ti si sama sebe prevazišla. prvo bakica u gospoCkoj a sad ovo. svi na ovom forumu su, izgleda, najmanje pet generacija banjalučani ...

Da li sam ja raspredala o pridošlicama??? Ne! Da li sam pljuvala bilo koga??? Ne! To za Gospodsku ulicu sam stavila da vidite da nisam ni od kud došla i da me briga ko je odakle! Ako to ne interesuje ministra za kulturu, što bi interesovalo mene??? On je glavni čovjek koji je "stručan" u toj oblasti i treba raditi na podizanju svijesti naroda, a ne neko od nas sa foruma! - Osim ako se neko već nije uvalio u stolicu, pa osluškuje misli svojih građana???!!! :lol:

Ili zašto je tebi zasmetalo što ja spomenuh svoje???:-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
@nerevar:

Ne znam sta je tebi smjesno ovde
Leona je napisao:
Dok recimo, koliko sam puta cula da je neko pocinio ubistvo zato sto je slusao Eminema, Marily Mansona i ostale okultne grupe.

????
Posto vidim da si ovo stavio u potpis i dodao " :lol: ""!

Znas onaj spot od Eminema (pjesma sa Dido) ne znam kako se tacno zove pjesma..gdje on u spotu naziva svoju djevojkom "bitch, whore..." i pjeva/repuje kako ce joj rasjeci grkljan, sta je sve i prikazano u spotu, kako je ubija, stavlja u gepek od auta, i vozi negdje u sumu da zakopa les. To isto je uradio i jedan njegov fan, taj spot mu je bila 'inspiracija' da to uradi.
Ona djecurlija sto su u Americi pravili atentat po skolama, gdje je nazalost bilo i mnogo mrtvih....svi su slusali okultne pjesme, ukljucujuci i Marilyn Mansona,a svi znamo temu i cilj njegovih pjesama.

Nedavno je u njemackoj ubijena jedna cura. 2 momka su u pitanju, oba su veelliki fanovi grupe HIM, jedan od njih dvojice i izgleda cak kao i Ville Valo. Slucajnost??
Sjeti se pjesme "Join me" od grupe HIM, neki su cak i ucinili samoubistvo i "poveli" sa sobom voljenu osobu. (moram iskreno priznati da sam i sama obozavala tu pjesmu kad mi je bilo 18 god. , manje-vise zbog texta, vise mi se svidjala muzika, ritam, glas od Ville Valo...ja sam je shavatila kao romanticnu pjesmu, nije mi nikad padalo na pamet da odem u smrt i povucem nekoga za sobom. Ali to sam samo JA, neko je ocigledno drugacije protumacio poentu te pjesme. )

Tako da me cudi da je to tebi smjesno, kao da sam ja rekla nesto sto nije tacno. Citanjem novina i gledanjem vijesti mozes i ti dosta toga da vidis, da vidis sta se desava u svijetu a ne samo sta se desava u BL.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
jedina opasnija stvar od svega tog okultnog je samo slusanje him-a. fuj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
slayerized je napisao:
matador je napisao:
slayerized je napisao:
matador je napisao:
ti si bolan bolestan, nisu ti narodnjaci krivi nizasta...

čovek uopšte nije bolestan..ako ti smeta njegov post..jbg, kao što je i rekao ''vrati se odakle si i došao'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Novi Sad ti je kao i BL jedna obicna mahala, bio i ostao bez obzira sta ti mislio/a

kad razgovaraš sa mnom, obraćaj mi se na srpskom jeziku, ja NE ZNAM šta he MAHALA ili kako već ...

i ti si iz BL i jos se ponosis sa tim sto ne znas sta je mahala :roll:
Procitaj koju knjigu Ive Andrica ili Mese Selimovica ili cekas prijevod na srpski ? :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja NISAM iz BL, živim ovde 8 meseci (ali tebe se to ne tiče). Ja sam iz NS-a..da, to je onaj grad koji već unazad 5 godina oqplja lljude širom sveta na jednom mestu koji se zove EXIT!!! DA!! a ti si verovatno ordinarna seljačina koja posećuje Guču gde se oqplja šljam.

Pročitaću Andriča ako ti budeš pročitao nešto od Stivne Kinga, Markiz de sada..kladim se da i ne znaš ko su ta imena ....

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
F.I. je napisao:
Ili zašto je tebi zasmetalo što ja spomenuh svoje???:-?

Nije nikom zasmetalo, svi koji su odg na topic su iz Banjaluke, pa to ne ističu.... Što kaže gluecifer il kako već (subcomandante blabla :lol:) šta mislite da je ovo Menhetn? Pripizdina, mahala itd.
@Slayerized: nije valjda da ne znaš šta je mahala?!
Ah, evo pročitah post.. Pa za 8 mjeseci si mogla 1000 puta čuti tu riječ ovdje....
Nisi čitala Andrića? Selimovića? Gad demit....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slayerized je napisao:
ja NISAM iz BL, živim ovde 8 meseci (ali tebe se to ne tiče). Ja sam iz NS-a..da, to je onaj grad koji već unazad 5 godina oqplja lljude širom sveta na jednom mestu koji se zove EXIT!!! DA!! a ti si verovatno ordinarna seljačina koja posećuje Guču gde se oqplja šljam.

Pročitaću Andriča ako ti budeš pročitao nešto od Stivne Kinga, Markiz de sada..kladim se da i ne znaš ko su ta imena ....

uuuu jesi ti opasna, nek ti znas ko je stiven king :lol: :lol: :lol:
ako si takva sad sa tlinaest godina kakva ces tek biti kad upises srednju skolu :roll:

a osoba koja se sramoti Guce i svojeg porijekla, ajoj nije ni cudo da neces u EU uskoro :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ode tema u racku, al sta fali...

Glede leone i njenih gledenja na "okultne" bendeve. Tih prica je bilo milion do sada. Nisu ti spotovi krivi, krivi su ljudi sto su labilni, roditelji koji nisu uspjeli to da sprijece, itd... Sta Eminema boli k sto je neki idiot pogresnu poruku primio pa ubio curu? Uradio bi on to sa i bez eminema, jer je lud. I nemoguce je napraviti listu "opasnih" bendova i ograniciti je od "bezopasnih". Ima ono "Parental Advisory" al to blago receno ne pomaze. Cak je, po meni, primamljivije za klince od ovih "bezopasnih". Pa onda napraviti spisak opasnih knjiga, pa ovoga pa onoga... i na kraju nista ne ostane. Ne ide to tako, nemaju "okultni bendovi" veze sa tim. Oni pjevaju svoje i nikome ne govore sta da radi... a i sto bi kad nemaju nista od toga.

blabla, cisto da se sidje sa one retardirane teme o plavoj gradjanskoj krvi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

EiLeen je napisao:
F.I. je napisao:

@Slayerized: nije valjda da ne znaš šta je mahala?!
Ah, evo pročitah post.. Pa za 8 mjeseci si mogla 1000 puta čuti tu riječ ovdje....
Nisi čitala Andrića? Selimovića? Gad demit....

Nisam čula. Pričam srpskim jezikom a ne turskim i sva sreća družim se ovde sa ljudima koji imaju slična politička uverenja i pogled na svet tako da izbegavaju korištenje reči mehala i sličnih gadosti. :roll: Moji koreni su iz Vojvodine a ne iz Srbije (kad je već neko potegao tu temu).

Čitala sam Andrića i Mešu samo kad sam morala, inače pjuuuk.

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Bik je napisao:
Ode tema u racku, al sta fali...

Glede leone i njenih gledenja na "okultne" bendeve.

To nije samo moje "gledenje" na te bendove nego cista usporedba "opasnosti" pjevaca i pjesama i njihovog nacina prenesanja tih istih. :)
Nemam ja (skoro) nista protiv okultnih pjesama niti protiv Eminema, jer znam da mene nijedna pjesma ne moze natjerati da uradim nesto lose. Ok, ima pjesama zbog kojih se emotivno zanesem, :D ali zbog toga niti se napijam niti lupam case/flase/tanjire...niti cupam kosu, niti ubijam...

Mozda su i narodjnjaci opasni, kako za koga. Neko se mozda i ubio zbog Sabanovih pjesama, :oops: ...samo sto to meni ni javnosti nije poznato. :)

Ovo nije skretanje sa teme... jos uvijek je rijec o narodnjacima u BL-kom parku. I njihovog uticaja na pojedine.

Ako cu iskreno, kad bi morala da biram, onda bi ja radije da moje djete odraste uz Sabanove i Cecine pjesme koje odjeknjuju Banjaluckim parkom, nego da slusa Mansona, Eminema, Korn, Slipknot i ostale u nekom cosku i da se pumpa drogama.
Ovo ne mora znaciti da se svi fanovi od Mansona i co. pumpaju drogama, ali vecina dozvoljava da ta muzika toliko utjece na njih, da joj se totalno prepuste, i zive tu muziku umjesto da je samo slusaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
EiLeen je napisao:
Što bi rekao profesor Levajac:

"Kuku majci, sto me ne pobaci..." - sta mi bi da citam ova natezanja cija baba dalje pljune ili glasnije prdne...
pretjerano serete, ali bas svi :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ajme, koliko predrasuda na jednom mjestu. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2007, 12:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

slayerized je napisao:

uuuu jesi ti opasna, nek ti znas ko je stiven king :lol: :lol: :lol:
ako si takva sad sa tlinaest godina kakva ces tek biti kad upises srednju skolu :roll:

a osoba koja se sramoti Guce i svojeg porijekla, ajoj nije ni cudo da neces u EU uskoro :lol: :lol: :lol:

joj kad mi neko poredi kinga i andrica :mad:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]