Revolt je razlog zbog cega sam i otisao tamo, ujutro u 5 otisao u BG u 21 se vratio, istusirao i direkt na kastel, molu mrtav. Srecom sve je bilu obrzano bez standardnih kasnjenja jer sam se bojao da cu otici kuci prije nego docekam Revolt. Od umora nisam mogao ni Slovence sacekati, a cuo sam da su ekstra prasili...a i na njihovom my spaceu mozete vidjeti da su ozbiljni ljudi totalno..
http://www.myspace.com/srecnamladina...
Da se vratim na Revolt, nove pjesme su nove pjesme i mislim da je revolt raskrstio sa starim materijalom. Sumnjam da cete ikada, ili jako rijetko, cuti nesto sa tog albuma. mogli ste da primjetite da apsolutno nikakve slicnosti nema sa starom zikom....
Meni licno je ovo bolje, sto bi se reklo u korak s vremenom... a zlih jezika ce uvijek biti i ne treba se obazirati na njih, Revolt ce samo uz malo dotezanja postaviti stvari na svoje mjesto. Mi, AntiDope se nadamo da cemo zajedno sa njima uspjeti postaviti temelje extremnoj muzici, ima tu jos bendova da se razumijemo, ali iz mog kuta sa njima smo najbliskiji.
Go Revolt!
Tehnicki, nije mi se svidjao zvuk na Revoltu, nesto je fercalo, izbijalo, bilo preglasno... ko je bio tonac, ne obratih paznju, trojica su se motali oko miksete i definitivno umanjili ugodjaj Revoltove energije.
Uf, bilo mi je super... DLM je bio, malo malkice dosadan... a WD 40 standardan.... Samo ja bih Roniju zabranio da koristi distorziju... samo clean ili neki overdrive cisto sekundicu. One zujalice su za povratiti, pa bez obzira sto je imao neki dobar pod i sto stvarno vlada instrumentom.
I dalje zalim sto nam (AntiDope-u) nisu dozvolili da sviramo, jer poslije Revolta koji je prilicno exxxstreman mi nismo nesto puno "odudarali od koncepcije". Kako god, ajde, barem je jedan bend predstavio Banjalucku zescu scenu.