banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 20:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
U svakom slucaju vise mi se svidja ideja da Srbija ima neki veci upliv novca nego Hrvatska,a i za tolike pare se moze napraviti ekstra festival, ne znam zasto bi kupovali egzit... Jest' da je agzit vec ime, ali i okruzenje u kom se nalazi je bitno. Sto neko rece, pa nece i tvrdjavu prenijeti...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 13:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
To sto 'rvati oce Exit (zasto svi pisu eGZit????) nije nista cudno, i ja bi ga kupio... Biznis bato, binzis... Ja sam, doduse, nekidan dok sam imao para, nudio ovima iz Coachelle da prebacimo to u zaluzane, ali me zajebala ruska mafija, uzeli ih za dolar vise od moje cijene. I sad ce ostat tamo, a rusi ce uzimat pare... bezze, mogli su doc u zaluzane... da se fino zabavljamo... Trenutno sam u pregovorima sa Paco de Luciom da napravimo neku tezgu u ntv-u na ljeto, prije nego sto umre. Javicu vam sta ce biti od toga.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
monstrum je napisao:

A vi koji se zgrazate: volio bih da ga presele u Hrvatsku ili barem preuzme pod svoje, pa bi onda vidjeli kako se organizuje fest!

de de, organizacija exita je odlicna (taj zakljucak se izvlaci naravno iz cinjenice da je exit jedan od najvecih, najposjecenijih, najboljih festivala muzike u svijetu - to valjda znas), bome su i oni silni stranci vrlo zadovoljni :o , tako da ti je komentar bas nidje veze

Citiraj:
A ako bi se prebacio u Hrvatsku, em bi nama bilo blize, em bi vrlo vjerovatno bilo manje droge na tom festu...

- blize :roll:
-manje droge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kakav idelista i sanjar :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 15:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
monstrum nije bio na exitu pa ne zna...:D

hrvatska je super i ne bi bilo problema za ambijent, jer tamo ima toliko lijepih stvari, a isto tako u hrvatskoj su cijene vesele, narocito na ostrvima...zamisli koliko bi tek ulaz bio kada bi se preselio tamo...

novi sad je idealan grad za exit!

jest' da novosadjani i nisu bas bili odusevljeni exit-om prvih par godina, sjecam se samo kako su nas onako prashnjave u busu gledale bakice :lol:, ali vjerujem da su se do sad navikli i da ih dosta dobro zaradi za vrijeme festa

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
pamella_morrison je napisao:
taj zakljucak se izvlaci naravno iz cinjenice da je exit jedan od najvecih, najposjecenijih, najboljih festivala muzike u svijetu - to valjda znas

svashta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ipanema_ je napisao:
taj zakljucak se izvlaci naravno iz cinjenice da je exit jedan od najvecih, najposjecenijih, najboljih festivala muzike u svijetu - to valjda znas

svashta...

?

Poslednji put menjao pamella_morrison dana 06 Feb 2007, 18:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 18:35 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 15:04
monstrum je napisao:

cinjenice da je exit jedan od najvecih, najposjecenijih, najboljih festivala muzike u svijetu - to valjda znas), bome su i oni silni stranci vrlo zadovoljni :o

stvarno????? e nek su nam "i oni silni stranci" zadovoljni, pemi. sad kad si to rekla, moracu da odem na taj krasni fest. mislim, halo..... stranci!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SP-163 je napisao:

cinjenice da je exit jedan od najvecih, najposjecenijih, najboljih festivala muzike u svijetu - to valjda znas), bome su i oni silni stranci vrlo zadovoljni :o

stvarno????? e nek su nam "i oni silni stranci" zadovoljni, pemi. sad kad si to rekla, moracu da odem na taj krasni fest. mislim, halo..... stranci!

onda mosh mislit 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 19:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
zaluzani su idealno mjesto za coachellu.

drugacije necu vidjeti animal collective.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma znam to sam im i ja govorio, i taman da zagrizu, uletise rusi s kalasnjikovima i pocese se praviti face, kao pucaju nesto... Dva tri mrtva coeka, i kao dosta je, aj mali razlaz odavlen mi preuzimamo posao. Aj reko napusmi se one stvari, jebo te festival, jedite govna i krenem bjezat iz sale! Sijevnu kundak u vugla, i sledece cega se sjecam je zasljepljujuca bjelina sibirske pustare... Pet jebenih dana sam pjesacio do budzaka, a onda na trinaesku lagano.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Suti, dobro si prosao. Nema sa Rujama zajebancije. Sreca pa im vise ne rade gulazi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
HR je napisao:
Suti, dobro si prosao. Nema sa Rujama zajebancije. Sreca pa im vise ne rade gulazi.

a gdje sam ja onda bio? na vlasicu? nije bilo tako neravno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Pero, ne znam sta da ti kazem a da ima veze sa Exitom...mislim da bi Blood nastupili na Exitu da je gitarista JJ jos medju zivima...(jesi li nabavio stogod od Blood?)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
HR je napisao:
Pero, ne znam sta da ti kazem a da ima veze sa Exitom...mislim da bi Blood nastupili na Exitu da je gitarista JJ jos medju zivima...(jesi li nabavio stogod od Blood?)

slusam danas, i juce, ali nikako da skinem... ali sinoc sam skinuo torrent na neta... jos samo da skontam kako radi.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Feb 2007, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Pero_Bombas je napisao:
HR je napisao:

slusam danas, i juce, ali nikako da skinem... ali sinoc sam skinuo torrent na neta... jos samo da skontam kako radi.... :D

odes na stranicu torrentscan.com ona objedinjuje jedno 30 str koje se bave trazenjem torrenta, nadjes sta ti treba i link kopiras u program bit torrent. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Feb 2007, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
LTJ Bukem!

:-? HOLY JESUS! WHAT IS THAT? WHAT THE F... IS THAT? WHAT IS THAT, PRIVATE PYLE?

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2007, 22:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
Kovačević: Poklanjam EXIT Novom Sadu!
Jedan od autora festivala EXIT Dušan Kovačević pozvao je svoje bivše saradnike da zajedno poklone festival gradu Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji.

"Pozivam manjinske koautore Bojana Boškovića i Ivana Milivojeva da na ovaj način očuvamo ideju festivala. EXIT će tako zauvek ostati na Petrovaradinskoj tvrdjavi. Potpisali bismo odgovarajuće ugovore sa republikom, pokrajinom i samim gradom, i nastavili da učestvujemo u razvoju festivala. Ovo će očuvati osnovne principe na kojima je EXIT nastao – zdrav sistem vrednosti, edukaciju mladih i promociju Srbije" naveo je Kovačević u saopštenju.

U ponedeljak, 12. februara će biti predstavljena konačna verzija koautorskog ugovora, a ukoliko ga obe strane budu potpisale, rešenje spora oko festivala konačno će biti na pomolu.

Kovačević je prošle godine pokrenuo sudski proces protiv Boškovića i Milivojeva, optuživši ih za kradju ideje i internet domena festivala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Feb 2007, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E da su to sa Coachellom uradili rusi ne bi imali sanse... mamicu im kalashnjikovsku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Feb 2007, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
„Wu-Tang“ na „Egzitu“

Citiraj:
Spremite se za ludnicu na Tvrđavi... Legende hip-hopa, američki bend „Wu-Tang Clan“ dolazi na „Egzit“! Fenomenalni hiphoperi, koji će biti jedna od zvezda festivala, nastupiće u nedelju, 15. jula, na Mejn stejdžu.

:black: YO!

i definitivno potvrđeni na sajtu... YO!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Feb 2007, 15:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jan 2007, 12:41
NA svima poznatom sajtu http://www.exitfest.org , pise EXIT NIJE NA PRODAJU ! Tako da , no frx :) Uuu a ja ne mogu docekati Bukema ;):)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]