Citiraj:
Lično bih rintao godinu dana da platim put i kartu na koncert Pink Floyd-a.
savtko ima soje zadovoljstvo , samo da nije malo to zadovoljstvo preskupo , pitao bi te da zivis na svojoj grbaci da li bi pare dao za 3 satni dozivljaj necega a ostatak godine da krpis kraj sa krajem , jer lako je biti konzument dok imas dobru zaledjinu .
Citiraj:
Ti bi pretpostavljam prije dao donaciju nekom porobljenom narodu da kupe si oružje i oslobode se tiranina.
naravno , samo sto su svi ljudi manje vise porobljeni i zive pod presijom konformistickog drustva u kojem se covikov zivot svodi na : kupi , upotrebi , baci .
Citiraj:
I kakve veze s tim što pričaš(te) ima koncert Leb i Sol-a. Grdnu su paru zgrnuli u Banjaluci dok sirotinja jadna nema krua da jede?
pa pitaj ih kolkio su dobili , nisu sigurno dosli za putne troskove

, a oni da su "face " dali bi zaradu nekoj humanitarnoj organizaciji .
Citiraj:
Ako ste toliki pravednici dajte 15KM u dobrotvorne svrhe i nemojte nabijati drugima na nos što su otišli na koncert a nisu postupili kao vi.
otkud ti znas cime se bavi svatko od nas i kako doprinosi zajednici u kojoj zivimo . pa ti uziviaj u svijetu spektakla
Citiraj:
Nisi razumio moju rečenicu. Rekao sam da profesionalni muzičar mora da živi od svoje muzike, znači od svog umjetničkog stvaralaštva i svojih pjesama i djela.
Ajde sad reci da li su najveci umovi muzike , ne znam Mocart, Bach ili bilo koji klasik zivjeli od svoje muzike ? jesu ali u k.....
neko kao sto ti nazoves profesiolnalni muzicar meni zvuci kao bezdusna masina jer
Citiraj:
muzika je umjetnost odnosno zabava odnosno poruka = hobi znaci nesto sto nema cijenu