banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 11:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 295 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2006, 17:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma jebes metal, jebes domace bendove! Zivio MTV!!! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2006, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Okt 2005, 20:05
nije stvar u tome da ja necu da kupim original cd nego ja prije toga nisam nikad cuo za Interfector i sto bih ja odmah letio da kupim original kad mozda sviraju i narodnu muziku... (kasnije sam se uvjerio da ne sviraju)

e, sad ces me vjerovatno pitati zasto nisam kasnije otisao kupiti drugi njihov original disk? E, pa kad sam vec poslusao taj jedan album svidjela mi se 1-2 pjesme jer ga nisam preslusao nesto puno puta ali na prvo-drugo preslusavanje izdvojio sam neke 2 pjesme i njih samo pustam.

trece, kad vec kupim original disk ja ga ionako prebacujem u mp3 format jer mi ga je lakse pustiti na racunaru nego svaki put stavljati disk u CD player pa slusati 1-2 pjesme koje mi se svidjaju.

Nije stvar u tome da ja necu da podrzim domaci metal bend nego mi je LAKSE slusati muziku sa racunara nego sa cd playera. A imam i Usb mp3 player. A neka Interfector napravi svirku i ja cu doci i podrzati bend ako budem bio slobodan i u tom mjestu.

Eto, moj najduzi post ikada...
necu vise

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2006, 23:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
i nemoj vise ..... ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 01:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
Blind_Guardian je napisao:
***S@NI*** je napisao:
ignjholio je napisao:
Blind_Guardian je napisao:
Kutak za metalce?

Smrc, smrc, ja nisam metalac sta cu sad? :sad2: :occasion9:

Vristi kucko vristi 8)

sad se ubij.... :D :D :D

Hahahahahahah :withstupid:

Zar ne vidis avatar?!?!?

Slika
VRISTI...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 11:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
milioner je napisao:
nije stvar u tome da ja necu da kupim original cd nego ja prije toga nisam nikad cuo za Interfector i sto bih ja odmah letio da kupim original kad mozda sviraju i narodnu muziku... (kasnije sam se uvjerio da ne sviraju)

e, sad ces me vjerovatno pitati zasto nisam kasnije otisao kupiti drugi njihov original disk? E, pa kad sam vec poslusao taj jedan album svidjela mi se 1-2 pjesme jer ga nisam preslusao nesto puno puta ali na prvo-drugo preslusavanje izdvojio sam neke 2 pjesme i njih samo pustam.

trece, kad vec kupim original disk ja ga ionako prebacujem u mp3 format jer mi ga je lakse pustiti na racunaru nego svaki put stavljati disk u CD player pa slusati 1-2 pjesme koje mi se svidjaju.

Nije stvar u tome da ja necu da podrzim domaci metal bend nego mi je LAKSE slusati muziku sa racunara nego sa cd playera. A imam i Usb mp3 player. A neka Interfector napravi svirku i ja cu doci i podrzati bend ako budem bio slobodan i u tom mjestu.

Eto, moj najduzi post ikada...
necu vise

Ja ne razumijem ljude kao ti, pa nema nista bolje nego pustiti CD i onda listati/gledati omot, tek tad mozes da osjetis ono sto bend ima da kaze, a da ne govorim o ljudima koji su zaludjeni plocama i kupuju samo to!

Ja sam to vec napisao na ovom forumu, bar mislim da jesam, MP3 je sjebao muziku za sva vremena, prvenstveno unistio je kvalitet zvuka, da ne nabrajam dalje!

U redu ovo za Interfector, ne svidja ti se, ali je kreten taj koji je to prebacio na mp3, kontam da se strana muzika nabavlja na mp3 jer se ne moze naci drugacije ali za Interfector samo trebas okrenuti broj telefona!
Ja se trudim da albume omiljenih bendova nabavim na orginalima, nemam pare da nabavim to sve odjednom ali za nekih 5-10 godina cu sve to fino imati u svojoj kolekciji, a ja mogu toliko da cekam!!!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Ma, tolerisem ja sve to kad su zenske osobe u pitanju, ali likovi nemaju opravdanje :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
All 2 Human je napisao:
Ma, tolerisem ja sve to kad su zenske osobe u pitanju, ali likovi nemaju opravdanje :D

izvini sta ovo treba da znaci?nisam ni ja bas za emancipaciju,ovo-ono,ali da li si ti ovim htio reci da su zene glupe ili sta? :roll:
Ili da ne shvataju metal(dobro,kol'ko bl metal pokazuje dobre su samo za poje*at',a o muzici pojma i nemaju)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Temple_of_the_king je napisao:
All 2 Human je napisao:

izvini sta ovo treba da znaci?nisam ni ja bas za emancipaciju,ovo-ono,ali da li si ti ovim htio reci da su zene glupe ili sta? :roll:
Ili da ne shvataju metal(dobro,kol'ko bl metal pokazuje dobre su samo za poje*at',a o muzici pojma i nemaju)?

Ne, covjek hoce da kaze ovo : ako ce riba da chuje kako lupam bubanj nek chuje pa makar bio pirat disk? A ti? Kako se zoves? Milan? Milane, podrzi domacu metal scenu, kupi original i ucini svijet boljim... :drinking:

Nadam se da si razumila... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

sad si i ti rek'o da je zena glupa :D
dabogda ti puklo svih 6 zica odjednom dok budes svir'o neki bluz :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne, nisi razumila... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 20:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2005, 18:30
Slusaju li true metalci D.R.I. i S.O.D. ? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 21:18 
Pripravnik
Pripravnik

@monument
pitanje: Koliko imas original domacih dvd-ova? Koje si ti kupio!
jedan, dva.... ili nijedan. Jel' tako?
A sto se ne bi podrzao domaci film?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 21:24 
Pripravnik
Pripravnik

monument je napisao:

Ja sam to vec napisao na ovom forumu, bar mislim da jesam, MP3 je sjebao muziku za sva vremena, prvenstveno unistio je kvalitet zvuka, da ne nabrajam dalje!

U redu ovo za Interfector, ne svidja ti se, ali je kreten taj koji je to prebacio na mp3, kontam da se strana muzika nabavlja na mp3 jer se ne moze naci drugacije ali za Interfector samo trebas okrenuti broj telefona!
Ja se trudim da albume omiljenih bendova nabavim na orginalima, nemam pare da nabavim to sve odjednom ali za nekih 5-10 godina cu sve to fino imati u svojoj kolekciji, a ja mogu toliko da cekam!!!

EVO OBECAVAM TI DA CU KAD ZARADIM PRVU PLATU KUPITI SVE ALBUME MONUMENTA I INTERFECTORA.
Sad jebiga, nemam para.

Nemam namjeru da se sad prepucavam na forumu zbog neke gluposti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 22:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Temple_of_the_king je napisao:
sad si i ti rek'o da je zena glupa :D
dabogda ti puklo svih 6 zica odjednom dok budes svir'o neki bluz :lol:

Pogresno shvatas. Objasnio ti je covek otprilike, ali mislio sam na druge neke stvari koje tebi ocigledno nisu jasne: sto je vise devojaka na koncertu, to je bolji koncert 8) Hoces detaljnije? Sto je vise devojaka na koncertu, to je vise i likova na koncertu, sto govori da je to jedan jako dobro posecen koncert :D

Ako nisi, pogledaj lepo Rock Star, tu je lepo objasnjena logika uspeha jednog benda. Svidelo se to tebi ili ne, devojke u BL uglavnom poziraju sa muzikom. Daj mi nabroj 5 svojih drugarica koje imaju vise od 5 npr. stranih original diskova, ili koje su isle na 5 svirki van BL i ja vas sve castim picem prvi put kad se vidimo.

Za kraj, da opet ne bi pogresno shvatila, mozes slobodno kupiti i Interfector original (javi se meni na PP) ili Monument kad izadje (javi se Monumentu na PP), niko nece odbiti da ti proda CD :)

Eto, jel jasnije il' se jos ljutis? Zakljucak price je da jako malo devojaka prati i podrzava metal u ovom bezveznom gradu, i stoga i ono malo sto ih ima, sigurno necemo proganjati zato sto nam rezu diskove i menjaju se za mp3. Dobro je da ih ima uopste.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2006, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skroz si u pravu :wink: .samo sto ja ne slusam metal :D .moje drugarice nemaju prevelike povezanosti sa ikakvom muzikom,a kamoli tome slicnom,a btw nema ni 5 takvih cura u celom gradu(kakve ti opisujes)
'ebote nema ni likova
:roll:
...i da,aj ti narezi meni interfektor po jeVtinijoj cijeni(kad vec ne slusam metal i kad sam cura :lol: )sala ofc :D
p.s. jupi,napokon se neko sa mnom svadja na ovom forumu,ili bar gaji kakvu omanju mrznju :lol: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2006, 01:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa, ne radis to bas kako treba ako hoces svadju :D

Trebala si reci da nisam u pravu, da pametujem, izmisliti 10ak drugarica koje imaju 100 originala i koje idu na koncerte u Evropu... 8)

Nego sad ozbiljno, nisam ni rekao da ti slusas metal, vec je ovo nekakva tema gde se o metalu govori... Zato sam i pomenuo metal devojke, mada je jasno da u gradu nema zenskih osoba da kako treba prate ni jednu muzicku scenu (naravno, cast izuzecima, ali ja takvih nisam mnogo za zivota upoznao).

A disk ti mogu narezati, mada kad ni ne slusas metal, nekako ne vidim svrhu :)

p.s. Likova ima... autobusi su ipak bili puni i za Maidene, i za Metallicu, i za Whitesnake, i za Gardijane... znam raznorazne primerke, a bolje da ne nabrajam hiljade koncerata na kojima sam npr. ja bio i gde sve. Mislim da se moze kad se hoce ili kad se nesto dovoljno voli...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2006, 01:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
milioner je napisao:
@monument
pitanje: Koliko imas original domacih dvd-ova? Koje si ti kupio!
jedan, dva.... ili nijedan. Jel' tako?
A sto se ne bi podrzao domaci film?

Domacih DVD-ova??? Na sta mislis? Ako su filmovi ne znam zasto to spominjes kad sam ti fino napisao da sve cuvam samo za muziku! Ako mislis na muziku, onda te opet pitam kojih DVD-ova? Imam recimo Kraljevski Apartman koji mi je poklonio basista benda jer sam ja njemu posudio pojacalo za svirku i snimanje na RTRS-u!

Orginal CD-ova imam dovoljno za sad, polako ce taj broj da se poveca, kad budem imao vise novca, to su u sustini sve strani bendovi, a kupio sam sve sto mi se svidja od ex-yu bendova, jos cu sad da uzmem prvi Draconic(Beograd) i zadnji Silent Kingdom(Sarajevo)!!!

Sta sam htio da ti kazem u onom postu je da ne trazim ja od tebe da kupis Interfector ili Monument(kad izadje) ili bilo koji ex-yu bend nego jednostavno da takve stvari ne dijelis ljudima na mp3 diskovima, jer to unistava ovu vec jadnu scenu! Ne kazem da ti dajes ljudima Interfector na mp3 ali vidis i do tebe je dosao sto znaci da ga jos ljudi ima a to nije u redu! Bend jedini ispasta, toliko truda, znoja i zivaca da bi onda neka budala to jednim klikom u jebenom CDex-u prebacila na mp3!

Nemoj misliti da zelim da ulazim u raspravu(vec jesam, jebi ga) sa tobom samo se isprovociram kad cujem da neko ne moze da podrzi bend iz svog grada ili drzave!

Tanker-Southern Sludge Metal

Poslednji put menjao monument dana 29 Okt 2006, 01:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2006, 01:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

znas sta,ja kad vidim koji su sve ljudi/zene isli na neke koncerte(nebitno koja je muzika u pitanju) dodje mi da bljunem :D
ali,dobro,nek se deca druze :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2006, 10:42 
Pripravnik
Pripravnik

monument je napisao:
Sta sam htio da ti kazem u onom postu je da ne trazim ja od tebe da kupis Interfector ili Monument(kad izadje) ili bilo koji ex-yu bend nego jednostavno da takve stvari ne dijelis ljudima na mp3 diskovima, jer to unistava ovu vec jadnu scenu! Ne kazem da ti dajes ljudima Interfector na mp3 ali vidis i do tebe je dosao sto znaci da ga jos ljudi ima a to nije u redu! Bend jedini ispasta, toliko truda, znoja i zivaca da bi onda neka budala to jednim klikom u jebenom CDex-u prebacila na mp3!

Nemoj misliti da zelim da ulazim u raspravu(vec jesam, jebi ga) sa tobom samo se isprovociram kad cujem da neko ne moze da podrzi bend iz svog grada ili drzave!

Slazem se.
I u pravu si da je mp3 sjebao kvalitet muzike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2006, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imam ja Forces Of Anger, original... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 295 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]