@thunderlord, jebiga ja ne znam vise sta treba da radim da bi shvatio sta govorim. Ja napisem jedno, a ti pises nesto sto s tim nema veze. Ono sto si pisao za St.Anger, je za mene cista glupost. Ja potpuno drugacije mislim, kao sto sam i napisao, necu da se ponavljam.
Drugo, Load, Reload i St.Anger ne mogu ni da se uporedjuju sa njihovim prijasnjim albumima jer su totalno drugaciji. NE LOSIJI, NEGO DRUGACIJI. da ga jebes.
Citiraj:
Cini mi se da je All 2 Human negdje gore pomenuo da su upravo fanovi Metallice dali priliku St.Angeru samo zato sto je Metallica to snimila, i slazem se sa tim - da je taj album snimio neki drugi bend,niko od vas ga ne bi ni cuo. Postoji milion albuma poput tog, sa uzasnom produkcijom i jeftinim pjesmama,ali vi o to hvalite samo zato sto je to Metallica. Onda se malo zapitajte za vas muzicki ukus i ko je organicen onda.
vec rekoh da je ovo za mene glupost. ortodoxna.
Sviraju drugaciju muziku ali sa istom genijalnoscu i energijom. Ako ti se ne svidja, poljubis i ostavis. Meni nije jasno kako mozes pljuvati po bilo kome ko je onoliko uradio za metal muziku. Sta, svi koji nisu "iskreni metal bendovi" treba da budu pljuvani?
Fino ima pjesma "So What", danas sam je slusao i shvatio koliko odgovora ima u njoj na sva vasa pishanja i opaske.
E dosta mi je vise ovog prebacivanja, ako si me sad skontao, super, ako ne, i ako jos uvijek mislis da mi je ukus los i da sam ogranicen...libo me ckura. Ja sam svoje rekao, a da ti crtam, ne zelim. Znm dobro kako razmisljas jer sam i ja jedno vrijeme tako "razmisljao". A onda sam samo malo zesce uposlio mozak i razbio neke predrasude.
pozzz