Savršen koncert. Ispunilo mi se sve što sam poželjela, naročito poslije onog prošlog u BG koji je ostao malo 'nedorečen', i dok mi još nije padalo na pamet da bi se ovakva turneja mogla desiti kod nas. Uostalom kad uporedim želje

:
Revan je napisao:
...jer su svi sigurno očekivali da ih Maiden "iscrpi" dvosatnom svirkom i nekoliko biseva...a oni nisu izašli ni da se poklone još jednom. Ja sam onako u nevjerici očekivala do samog kraja prije nego što su pustili onog Monty Pythona da će istrčati na scenu i započeti Sanctuary... Bio bi red da su nas nečim malo iznenadili poslije ovoliko godina...ili možda ne bi. Možda je ovo jednostavno način kako se danas sviraju koncerti samo mi još na to nismo navikli ili smo ostali somewhere in time, vremenima u kojima smo stekli neke navike koje se teško mijenjaju.
i ono kako je sad bilo - to je to.
Svirka nije bila preko volje, već baš naprotiv, bilo je i iznenađenja, nisam mogla vjerovati da čujem Phantom of the Opera (meni najbolji moment na koncertu), a na kraju Sanctuary! Sve u najboljem Maiden maniru.
Aces High
2 Minutes To Midnight
Wrathchild
Children Of The Damned
Phantom Of The Opera
Wasted Years
The Trooper
The Rime Of The Ancient Mariner
Powerslave
Run To The Hills
Fear Of The Dark
Iron Maiden
Hallowed Be Thy Name
-
The Number Of The Beast
The Evil That Men Do
Sanctuary
Objektivno je sve bilo jednako dobro, svaka pjesma je imala svoju scenografiju, na kraju se naravno pojavio Eddie.