manitu uci da svira je napisao:
ocito je da ti nisi obrazovana nikako a kamoli muzichki jer napadas nju a svjesna si ili nisi kvaliteta dotichne? otaljigavas posao....moras,placena si,ok. dakleM,goca trzan je na lokalnoj simic televiziji emitovala par koncerta po jedno stotinupedeset puta,sto ce reci zadnji 3 godine svaki dan.na jednom od njih ona svira i bubanj i vjeruj mi , bolje zvuchi nego kad pjeva.toliko falsha i toliko ima problema sa intonacijom na svakoj(ali bas svakoj) pjesmi . i dovoljno sam muzicki obrazovan da to tvrdim.ima par pluseva i par minusa za i protiv zabrane emitovanje a ja cu ti nabrojati po jedan: trebalo bi zabraniti zbog toga sto unistava sluh djeci u razvoju i time chini muzicki i kuturoloski genocid, a nebi zbog toga sto npr.spustite tv u podrum kod babe na selu kad je nastup dotichne i nema vise miseva-deratizacija bez po' muke...
talenat joj je neosporan jer je kao i vecina slichnih "zvijezda" koje zavijaju i otvaraju usta,talentovana za scandal,svet plus i sl.preseravanja
josh?.....poslije tebe

ovaj gore nema pojma...evo da ja napisem,usput , muzicki sam obrazovan (cak sta vise i sviram sa neskrivenom virtuoznoscu

) a imamo i profesora muzike-javice se on (vec je pisao na ovoj temi) dakle, goca trzan je vrhunska pevacica,umetnica,majka,prijateljica i retke su osobe u koje mogu da stanu svi superlativi celokupnog ljudskog roda.muzika joj je predivna,osebujna,docarava spoj pop mejnstrima i etno srbije i.....ne gumo vise.kad uplatite prvih 100€ ja cu opet.....