Whitesnake je napisao:
Ajde ne serite po Hladnom pivo. Meni je recimo Let 3 njesra kakve nema, pa eto nisam to rekao. Najveci im hit Dijete u vremenum, koja je prerada nekog narodnjaka. Pa ljudi o cemu govorimo. Za razliku od njih Hladno Pivo je popularnije i bolje i originalnije 5 puta.
Stihovi iz jedne pjesme (Pjevajte nesto ljubavno)
...Prodali su cak i muda al' sviraju zato svuda!
su cista zejebancija, e sada ako sve i jedan tekst mora biti ozbiljan, slusajte onda takve bendove, ako ih uspjete naci.
Iduci put kada dodju trebaju da se obuku ko kreteni, i onda ce neko reci, u jbt. kako su oni originalni, oni su fenomenalni, sada su oni budale i zato su fenomenalni.
Druga stvar, uocio sam da na ovom forumu ima dosta komformista, i da neko nesto kada kaze, ako kod nekog drugog ima veliku reputaciju, taj drugi ce napisati slican post, a ako misli bas suprotno onda nece napisati nista. Gomila komentara Let 3 extra, Hladno Pivo sranje, kada je bila svirka gdje ste bili vi sto obozavate Let 3? A kada je bilo Hladno Pivo bilo je ubjedljivo najbolja atmosfera i najbolje su prihvaceni.
Jbt, da mi je neko pricao da cu braniti Punk ...

.
Ko kaze da je Let 3 dobar

Od 2 zla moraz izabrati ono manje
Ne volim ni njih, ljudi znaju svirati, veoma su inteligentni i kristalno mi je jasno sta rade i zasto to rade ali meni se ne svidja ni njihova muzika niti scenski nastup. To prolazi kod raje i svima dobro...
Kao furaju se na interdisciplinarnost, intermedijalne nastupe, eksperimentalnu muziku ali sve je to plitko i daleko od nekih umjetnickih vrijednosti!
Sto se tice piva e tu sam se davno razocarao! Prvi put kada sam poslusao album Samar bilo je delete sa moje liste!
Jasno je meni, hoce ljudi ljeba da jedu al' su samim tim svjesno PRODALI MUDA

I da, slazem se sa tobom da je to zajebancija ali zajebancija koja je bila prije 7godina, ali kada su postali to sto su kritikovali, meni to vise nije niti simpaticno niti smijesno!
Van gogh ista prica, jos grdji
Sjecam se onog sjajnog koncerta u dvorani prije 7-8 god........
Odrastao sam na toj muzici pa me nekako boli kada vidim sta se desava!
Basdans ne zelim da komentarisem....
Dejan Cukic.......
Psihomodopop standardno, solidan...
Neverne bebe odlicno, nesam bas neki ljubitelj al' su se pokazali kao najveci profesionalci!
Sve je to samo moje vidjenje...
....i naravno dosao sam jer sam dobio kartu