Ja živim od muzike. Koliko god bilo čudno u današnje vrijeme... od toga hranim i oblačim porodicu, točim gorivo, plaćam račune, idem na more. Prostije rečeno... to mi je profesija

Tako sam i svirao bass za pjesme benda Vanja the Frog i nastupiću sa njima kao gostujući basista i na DemoFestu.
Budući da sam gostujući... ne bih mogao odgovoriti na sva tvoja pitanja.
Ali iz moje perspektive... VtF ima poprilično jasno definisanu publiku i pjesma kao takva je namjenjena njima.
Mlade djevojke i žene je uglavnom obožavaju i pronalaze se u njoj. Autor teksta (meni lično veoma simpatičnog) je takođe žena, tako da... "Tebi" je jedna fina ljetnja ženska pjesma.
Budući da je to Fina Ljetnja Ženska Pjesma... ni u jednom momentu se nije težilo nekom sviračkom egzibicionizmu, komplikovanju aranžmana i ne znam ti kakvom presviravanju. Opet kažem (po meni)... pjesma ima neki smooth groove, fino teče, harmonija nije baš svakidašnja, a vokalna tema je jako lijepa i pjevljiva. I to je to...
Iskreno... nikada neću shvatiti zašto ljudi očekuju neki novi Pink Floyd ili Petera Gabriela u Banjaluci? Imamo bendova koji fino sviraju i kada bi ljudi malo manje kritikovali, a malo više slušali i uživali u muzici svima bi nam bilo puno ljepše.

Ja svoju djevojcicu, kad god sretnemo tu omiljenu Vanju, svim silama sprecavam da joj ne razlupa facu, toliko o omiljenosti tog benda
A Tiki sto se tebe tice, bitno je da se zaradjuje ako vec od tog zivis, i svaka ti cast ako ti je to jedini izvor prihoda jer danas je veoma tesko zivjeti od muzike ako nisi jebeni folker.