Damaskin bez ljutnje, ali 90% ovih sto se pojave da srbuju sa cirilicom po forumu, ne znaju osnove pravopisa, pa malo generalizujem, jer i ovaj kolega ne zna bas najbolje...
Moram priznati da jesu tripcycle super zvucali, ali bih daleko vise volio da je vokalno-instrumentalni sastav odnio spot i single, realno, ovi momci mogu naci slusaoce samo u alternativnoj raji, a i u to malo raje, mozda je svega trecina spremna da slusa instrumentalni bend.
Najveci promasaj je voditeljka, iskreno sam mislio da ce je smjeniti nakon prve veceri, jer je stvarno bila katastrofalna, na onako organizovan fest staviti onakvu osobu, stvarno nije islo jedno sa druim, tuzno je reci, ali za nju vazi "Nisam lijepa, al' sam glupa". Cak bih rekao da je i neprofesionalno od strane aquariusa sto su je ostavili nakon 2 grozno odradjene veceri, mislim da bi je trebalo smjeniti, za dobrobit svih, pa i nje same.
Dvije provale voditeljke koje su me bas nasmijale: Pricala je kako je Koja u ziriju, i rekla je da je clan benda "Disciplina kicmi". WTF curo, gdje si ti rasla?
Druga, jos jaca: Voditelj je govorio, oko pola 12, "Imate jos 20-ak minuta za internet glasanje i da odlucite ko ce odnijeti nagradu publike, pa pozurite...". Nakon pola minute genijalka uzima mikrofon i govori: "Sutra ujutru cim ustanete pozurite da glasate za svoje favorite na nasoj web stranici"

Mislim da je ovo ipak uspjelo da umanji festival u ocima ljudi koji su gledali prenos na RTRS-u, jer oni nisu vidjeli ono sto smo mi svih 8 dana gledali, vec im je oci i usi bola ovakva persona.