SAD CU DA BUDEM NAJDOSADNIJI LIK KOJI JE NESTO NAPISAO OVDJE. Naravno da se "budale" okupljaju na forumima.I ja sam saaaam izbudalio na sljaci pa se uvalio na forum,inace...puca mi "pripeka" za ovim...
Ja sam na toj jebenoj "sceni"(koje nema naravno,to sam vec rekao) vec deset godina i svirao sam dok su neki od vas smjeli da izadju napolje samo do 21h i to iskljucivo ISPRED ZGRADE,jer su morali da slusaju mamu i tatu.E sad,jest da me smara,al` stvarno moram nesto objasnjavati.
Neki su se "okurazili" pa seruckaju oko neceg sto ih se stvarno ne tice.A sve mi lici,bukvalno,na zutu stampu i prepucavanja iz Sveta,Trna,Skandala...i kojekakvih drugih budalastina.Samo je ovo mnooogooo cool i "urbano je jebote!Ha,ha...
Svako je normalno da ce se s godinama uvijek pojavljivati novi bendovi u Banja Luci,i treba,ali je takodje "NORMALNO" da ce se pojavljivati oni koji ce KRITIKOVATI rad svojih prethodnika.Pitam ja vas,kako niko iz REVOLTA nije nikada srao po Subversionu,Rescue Partyju,Blue Noisu...koji su svirali kada se neki od vas,mozda,nisu ni rodili!? E to se zove KULTURA I POSTIVANJE nekog koji se potrudio da nesto uradi!!!

A to upravo vecina muzicara u Banja Luci NEMA!!! Da preciziram,ovih novih,mladjih.
REVOLT NE SERE,NE DIRA I DOSTA VISE TOG IDIOTLUKA!
Iskreno,vec duze vrijeme nam je pun racq ovakvog stanja u gradu.I mi smo prije svega seronje.Al` smo bar sebi.
Ne,za REVOLT nikada niko nije cuo van Banja Luke!Sta ces.
"Nismo" prvi poslije rata svirali u Sarajevu(1998) sa Partibrejkersima,"nismo" prvi snimili spot(sad ih imamo tri,a vi?),"nismo" prvi svirali sa strancima u Banja Luci,"nemamo" najvise AUTORSKIH koncerata u Banja Luci,"nismo" isli na turneju u Holandiju,Dansku,Italiju,u Nis nas "nisu" zvali jer nisu culi za nas(ni onih 3.000 koji su bili tamo) a pogotovo ljudi sa RTS-a gdje "nismo" live odsvirali 6 pjesama u emisiji Garaza(svi do tada su svirali po tri) koja je isla preko satelita,"nema" nasih CD-ova u Engleskoj,Norveskoj,Njemackoj,Kaliforniji(radio-stanica) al` cemo "uspjesno DISRIBUIRATI NAS CD KOD KINEZA PO NJIHOVIM SHOPOVIMA",ma na HC/punk festival u Skoplju "nismo isli jer nas nisu zvali",a o Zagrebu,Splitu,Karlovcu,Mostaru,ili "bezveze festivalu Open Air-Velika" za koji niste ni culi,jer je bezze,da ne pricam,pa Tuzla,Travnik,Zenica,Bugojno...NISTA OD OVOG MI NISMO DOZIVJELI,JER SE NIJE CULO ZA NAS!!! Samo mi je krivo sto ne odosmo u B.Palanku,Zitomislic,V.Planu,Ub,Seskovce...sve prejaki festivali! Daaa,naravno da znam da je vrlo jaka posjecenost u nekim od ovih gradova,samo se salim!
REVOLT je sa jos jednim bendom uspio,hvala dragom Bogu,da napokon stvori studio gdje cemo SVI SNIMATI(ako neko nece,OK),prolazio kroz gomilu "problema",dobro je da smo ostali na okupu,sam DISTRIBUIRAO album i potrudio se koliko je mogao.Organizovao je promo koncert koji je bio jako posjecen,"isfurao" video-bim(opet prvi) i NIKADA NIJE IMAO CIJENU KARTE IZNAD JEBENIH 5KM!
Sad za Kastel....Odsviracemo najbolji koncert "preko kurca" sa samo sest pjesama iz `96 i podrzati dogovor bendova ako bude ispale od strane organizatora!Jesmo opet supci?!
Daj,ljudi gledajte svoja posla a nas ostavite na miru i PUSTITE NAS DA UZIVAMO U SVOJOJ MUCI!!!
RESPECT! Nema ljutnje...Jer ovo postaje dosadno,majke mi...