banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Glasajte...
Glasanje se završava 19 Mar 2007, 01:01
Antidope 5%  5%  [ 2 ]
Balkan Express 15%  15%  [ 6 ]
Interfector 20%  20%  [ 8 ]
Jubbooko sa negrass 8%  8%  [ 3 ]
Karavan 5%  5%  [ 2 ]
Manessagra 10%  10%  [ 4 ]
Post Scriptum 3%  3%  [ 1 ]
Recall 8%  8%  [ 3 ]
Revolt 23%  23%  [ 9 ]
Tobbaco blues band 5%  5%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Izjava godine "po cemu jedan biohazard ili pro pain vise vrijede od Antidope-a ili Revolta" stvarno nisi normalan ili neznas ko su Pro Pain i Biohazard.
Realna vrijednost karte je 5 km i to zahvaljujuci revoltu[/quote]

nisi razumio moju poruku u toj recenici,to sam napisao jer i nasi bendovi vrijede kao i strani samo sto nemamo srecu da izdamo za jake izdavacke kuce,10 KM jeste previse ali ako je to cijena ja cu naci pare da udjem,vec sam napisao jednom,ima bar jos 20 dana do koncerta i da svaki dan ostavim po pola marke skupicu pare za ulaz.
znam ja dobro ko su i pro-pain i biohazard,gotivim i jedne i druge,takodje i jedni i drugi odlicno sviraju,zato su tu gdje jesu

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 11:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
monument je napisao:
Izjava godine "po cemu jedan biohazard ili pro pain vise vrijede od Antidope-a ili Revolta" stvarno nisi normalan ili neznas ko su Pro Pain i Biohazard.
Realna vrijednost karte je 5 km i to zahvaljujuci revoltu

nisi razumio moju poruku u toj recenici,to sam napisao jer i nasi bendovi vrijede kao i strani samo sto nemamo srecu da izdamo za jake izdavacke kuce,10 KM jeste previse ali ako je to cijena ja cu naci pare da udjem,vec sam napisao jednom,ima bar jos 20 dana do koncerta i da svaki dan ostavim po pola marke skupicu pare za ulaz.
znam ja dobro ko su i pro-pain i biohazard,gotivim i jedne i druge,takodje i jedni i drugi odlicno sviraju,zato su tu gdje jesu

Dobar je to stav, ali ipak treba imati na umu da je banjalucka publika takva kakva jeste, i da je 10km previse za sire mase. Svaka cast ekipi koja je stalno na koncertima bez obzira da li se placa upad ili je besplatno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Draco_Malfoy je napisao:
monument je napisao:

Dobar je to stav, ali ipak treba imati na umu da je banjalucka publika takva kakva jeste, i da je 10km previse za sire mase. Svaka cast ekipi koja je stalno na koncertima bez obzira da li se placa upad ili je besplatno...

Hahahah, dobro je da neki ne sviraju... :laughing3: :laughing8: :laughing7: :toothy10: Ajd mi zbavi kartu, kolega... :laughing6:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 15:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Apr 2005, 20:40
Pa i jest ono tacno za nedavnu svirku na Trgu. Ali...MI SMO OVDJE SAMO ZBOG PARA!!! he,he,he... Mislim i ja da bi karta trebala biti "petarda",ali maaaximaaalno.Sve vise nema smisla,ali... :wink: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 20:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
monument je napisao:

Hahahah, dobro je da neki ne sviraju... :laughing3: :laughing8: :laughing7: :toothy10: Ajd mi zbavi kartu, kolega... :laughing6:

Ne znam zasto bih - ti izjavi da ides zbog manesagra, nek' ti oni zbave kartu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

makres je napisao:
Pa i jest ono tacno za nedavnu svirku na Trgu. Ali...MI SMO OVDJE SAMO ZBOG PARA!!! he,he,he... Mislim i ja da bi karta trebala biti "petarda",ali maaaximaaalno.Sve vise nema smisla,ali... :wink: :evil:

Naravno da svirate zbog para... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Draco_Malfoy je napisao:
[Ne znam zasto bih - ti izjavi da ides zbog manesagra, nek' ti oni zbave kartu...

Sad si ti neshto ufuran...? :lol: :D :lol: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2005, 20:58 
Početnik
Početnik

Samo "KUD Idijoti" sviraju za Dz.! :lol: S tim parama mozda pocnem vikendicu pravit`,ili otvoriti butik pa kenj.ti o R`N`R(punku,HC-u itd...) :lol: :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 15:27 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Jun 2005, 15:02
evo...prijavih se i ja...nema potrebe da pisem svoje ime...dovoljno je da procitas nick...i tako!!
cuo sam da se ovde gadno kuva i da su tu neeke prozivke....
sta da se kaze nego oni najgori,pakosni,zavidni,amateri i supci...ne kontam u cemu je fazon prozivati nekog zbog toga i zbog toga(banjaluka je oduvijek imala takav sindrom...nikad nikog podrzati....uvijek popljuvati i njega i njegov rad...i sto je najgore...to ti rade ljudi sa kojim si skroz dobar,,ali nemaju posrane hrabrosti da ti to kazu u lice...nego pisu tamo po nekim forumima...gdje sse ocigledno okupljaju budale-u to ukljucujem i sebe,jel!!)..evo krecem od sebe...mene prozivaju,neki, da sam ispadao u studiju dok sam pokusao snimiti bubanj-i ja to uopste ne krijem...zasto bi me bila sramota....ne zelim da se pravdam,ali ja sviram bubanj godinu dana...jednom sedmicno, 2 sata....da li tu moze neko nesto da nauci???...a da ne pricam o opremi ali to je problem kod svakoga,,osim kod nekih!!! tako da...sta drugo da covjek kaze osim zalosno!!...vamo se prepiru oko najboljih bendova,bl bandova,naravno...kakvi bendovi ljudi???....kakva scena!!!toga nikad nije ni bilo u ovom gradu!!!..pljuvacina je po interfectoru...pljuvacina po revoltu...hvala bogu i po monumentu(nek e samo prica-to nam odgovara-bar ce neko cuti za nas, pa makar i preko ovoga)...ali pogledajte realno....je jesam odlican prijatelj sa clanovima interfectora....ne zelim da ispadne da ih branim....ali kad pogleate realno...ovde nikog ne prozivam i postujem oba banda...nisam adekvatna osoba da pricam o ovom...ali cu reci svoje misljenje....taj jedan interfector...koliko god oni lose svirali-po nekima...postoje 4-5 godina i izdali su 1 album koji ne moze proci bolje nego sto moze prvi album da prodje....oni imaju distribuciju za cijelu evropu i za japan i da ne idem dalje...a revolt,koji postoji 10 godina...i promjenio je milion clanova..i sad neki clanovi tu ponovo sviraju...koji su doskoro pljuvali po njihovom radu!!!:)))je davno snimio album-kakav takav...li gdje se prica o njim-njih kao da nema---osim u posranoj banjaluci..jel to uspjeh??....jeli iko cuo za njh osim onih u holandiji i na ovim prostorima---cjenim revolt...i postujem ih kao muzicare i ovo nije pljuvanje....ali kazem sta je realno....snimili su taj disk i nikakv promocija nije uradjena.....nazalost!!dobar su band!!...jebi ga sta covjek da kaze....tako je i za ostale bandove....evo balkan expres....ljudi imaju jebeni album,a kad sviraju ne sviraju ni jednu svoju pjesmu!!!....i da se ne ide dalje....
jebi ga ljudi....malo manje pljuvanja...ako imate da kazete nesto...a svi se znate licno....sto se to ne kaze u lice.....nego ja moram otici u grad i cujem kako je jedan "bubnjar" rekao da nece da ide da gleda band(monument)..zato sto ispadaju...misli ispada bubnjar...u studiju!!!!...mislim sta je to jebo te!!!!...sad ja trebam doci i reci necu da idem na svirku recall-a zato sto su spori-moje misljenje....ne trebam ici gledati antidope,zato sto su spori!!...onda ne treba ici uopste na svirke...zato sto je sve i jedan band u ovom gradu amaterski!!!...i tako je uvijek i bilo!!!....kad su ljudi papci i jebene suge!!!!
eto toliko:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 18:34 
Početnik
Početnik

SAD CU DA BUDEM NAJDOSADNIJI LIK KOJI JE NESTO NAPISAO OVDJE. Naravno da se "budale" okupljaju na forumima.I ja sam saaaam izbudalio na sljaci pa se uvalio na forum,inace...puca mi "pripeka" za ovim... 8) :-?
Ja sam na toj jebenoj "sceni"(koje nema naravno,to sam vec rekao) vec deset godina i svirao sam dok su neki od vas smjeli da izadju napolje samo do 21h i to iskljucivo ISPRED ZGRADE,jer su morali da slusaju mamu i tatu.E sad,jest da me smara,al` stvarno moram nesto objasnjavati. :mad:
Neki su se "okurazili" pa seruckaju oko neceg sto ih se stvarno ne tice.A sve mi lici,bukvalno,na zutu stampu i prepucavanja iz Sveta,Trna,Skandala...i kojekakvih drugih budalastina.Samo je ovo mnooogooo cool i "urbano je jebote!Ha,ha... :cry:
Svako je normalno da ce se s godinama uvijek pojavljivati novi bendovi u Banja Luci,i treba,ali je takodje "NORMALNO" da ce se pojavljivati oni koji ce KRITIKOVATI rad svojih prethodnika.Pitam ja vas,kako niko iz REVOLTA nije nikada srao po Subversionu,Rescue Partyju,Blue Noisu...koji su svirali kada se neki od vas,mozda,nisu ni rodili!? E to se zove KULTURA I POSTIVANJE nekog koji se potrudio da nesto uradi!!! 8) A to upravo vecina muzicara u Banja Luci NEMA!!! Da preciziram,ovih novih,mladjih.
REVOLT NE SERE,NE DIRA I DOSTA VISE TOG IDIOTLUKA!
Iskreno,vec duze vrijeme nam je pun racq ovakvog stanja u gradu.I mi smo prije svega seronje.Al` smo bar sebi. :fist:
Ne,za REVOLT nikada niko nije cuo van Banja Luke!Sta ces.
"Nismo" prvi poslije rata svirali u Sarajevu(1998) sa Partibrejkersima,"nismo" prvi snimili spot(sad ih imamo tri,a vi?),"nismo" prvi svirali sa strancima u Banja Luci,"nemamo" najvise AUTORSKIH koncerata u Banja Luci,"nismo" isli na turneju u Holandiju,Dansku,Italiju,u Nis nas "nisu" zvali jer nisu culi za nas(ni onih 3.000 koji su bili tamo) a pogotovo ljudi sa RTS-a gdje "nismo" live odsvirali 6 pjesama u emisiji Garaza(svi do tada su svirali po tri) koja je isla preko satelita,"nema" nasih CD-ova u Engleskoj,Norveskoj,Njemackoj,Kaliforniji(radio-stanica) al` cemo "uspjesno DISRIBUIRATI NAS CD KOD KINEZA PO NJIHOVIM SHOPOVIMA",ma na HC/punk festival u Skoplju "nismo isli jer nas nisu zvali",a o Zagrebu,Splitu,Karlovcu,Mostaru,ili "bezveze festivalu Open Air-Velika" za koji niste ni culi,jer je bezze,da ne pricam,pa Tuzla,Travnik,Zenica,Bugojno...NISTA OD OVOG MI NISMO DOZIVJELI,JER SE NIJE CULO ZA NAS!!! Samo mi je krivo sto ne odosmo u B.Palanku,Zitomislic,V.Planu,Ub,Seskovce...sve prejaki festivali! Daaa,naravno da znam da je vrlo jaka posjecenost u nekim od ovih gradova,samo se salim!
:lol:
:drinking:
REVOLT je sa jos jednim bendom uspio,hvala dragom Bogu,da napokon stvori studio gdje cemo SVI SNIMATI(ako neko nece,OK),prolazio kroz gomilu "problema",dobro je da smo ostali na okupu,sam DISTRIBUIRAO album i potrudio se koliko je mogao.Organizovao je promo koncert koji je bio jako posjecen,"isfurao" video-bim(opet prvi) i NIKADA NIJE IMAO CIJENU KARTE IZNAD JEBENIH 5KM!
Sad za Kastel....Odsviracemo najbolji koncert "preko kurca" sa samo sest pjesama iz `96 i podrzati dogovor bendova ako bude ispale od strane organizatora!Jesmo opet supci?! 0X
Daj,ljudi gledajte svoja posla a nas ostavite na miru i PUSTITE NAS DA UZIVAMO U SVOJOJ MUCI!!!
RESPECT! Nema ljutnje...Jer ovo postaje dosadno,majke mi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 19:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Ja taman pobjegao sa politike kad ovi jos gori.Nista.Predlazem Vens-Ovenov plan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 20:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nema sta, dobro Krema kaze - ovaj koncert 17og ce biti cisto za nasu ekipu i za ljude koji su uz Revolt svih ovih godina, te ce samim tim i repertoar biti isti - odradice se stvari koje se nisu svirali 4-5 godina, a neke koje nismo jos od 97-98e. Znaci "back to the roots" ili ispis starih stvari za ekipu, odnosno NEpredstavljanje novog materijala, jer to izgleda ima sve manje smisla...

A Djole ok ti je post s tim da imas padova za vjezbanje u artistu za 20km ;) Znaci mozes sa njim svirati 24h/dnevno :D Jebes jednu probu sedmicno :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2005, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ja jesam pacifist i protiv alkohola, al mislim da bi se svi trebalo fino potuci, pa sjesti i uz pivu raspravit' ko ljudi !
:violent1: :drinking: :occasion5: :agrue: :pain10:

sreca pa ovi poslednji postovi izvukose raspravu, do sada je bilo
:banghead: ](*,)

np Slayer - Filler/I dont wanna hear it (Minor Threat cover)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2005, 00:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
[Ne znam zasto bih - ti izjavi da ides zbog manesagra, nek' ti oni zbave kartu...

Sad si ti neshto ufuran...? :lol: :D :lol: :D

Slusaj mala, nemoj da te povucem za te tvoje brcine! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2005, 14:15 
Početnik
Početnik

Za pivu uvijek (fajt ide poslije,ha,ha...). :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jun 2005, 21:56 
Voajer
Voajer

makres je napisao:
SAD CU DA BUDEM NAJDOSADNIJI LIK KOJI JE NESTO NAPISAO OVDJE. Naravno da se "budale" okupljaju na forumima.I ja sam saaaam izbudalio na sljaci pa se uvalio na forum,inace...puca mi "pripeka" za ovim... 8) :-?
Ja sam na toj jebenoj "sceni"(koje nema naravno,to sam vec rekao) vec deset godina i svirao sam dok su neki od vas smjeli da izadju napolje samo do 21h i to iskljucivo ISPRED ZGRADE,jer su morali da slusaju mamu i tatu.E sad,jest da me smara,al` stvarno moram nesto objasnjavati. :mad:
Neki su se "okurazili" pa seruckaju oko neceg sto ih se stvarno ne tice.A sve mi lici,bukvalno,na zutu stampu i prepucavanja iz Sveta,Trna,Skandala...i kojekakvih drugih budalastina.Samo je ovo mnooogooo cool i "urbano je jebote!Ha,ha... :cry:
Svako je normalno da ce se s godinama uvijek pojavljivati novi bendovi u Banja Luci,i treba,ali je takodje "NORMALNO" da ce se pojavljivati oni koji ce KRITIKOVATI rad svojih prethodnika.Pitam ja vas,kako niko iz REVOLTA nije nikada srao po Subversionu,Rescue Partyju,Blue Noisu...koji su svirali kada se neki od vas,mozda,nisu ni rodili!? E to se zove KULTURA I POSTIVANJE nekog koji se potrudio da nesto uradi!!! 8) A to upravo vecina muzicara u Banja Luci NEMA!!! Da preciziram,ovih novih,mladjih.
REVOLT NE SERE,NE DIRA I DOSTA VISE TOG IDIOTLUKA!
Iskreno,vec duze vrijeme nam je pun racq ovakvog stanja u gradu.I mi smo prije svega seronje.Al` smo bar sebi. :fist:
Ne,za REVOLT nikada niko nije cuo van Banja Luke!Sta ces.
"Nismo" prvi poslije rata svirali u Sarajevu(1998) sa Partibrejkersima,"nismo" prvi snimili spot(sad ih imamo tri,a vi?),"nismo" prvi svirali sa strancima u Banja Luci,"nemamo" najvise AUTORSKIH koncerata u Banja Luci,"nismo" isli na turneju u Holandiju,Dansku,Italiju,u Nis nas "nisu" zvali jer nisu culi za nas(ni onih 3.000 koji su bili tamo) a pogotovo ljudi sa RTS-a gdje "nismo" live odsvirali 6 pjesama u emisiji Garaza(svi do tada su svirali po tri) koja je isla preko satelita,"nema" nasih CD-ova u Engleskoj,Norveskoj,Njemackoj,Kaliforniji(radio-stanica) al` cemo "uspjesno DISRIBUIRATI NAS CD KOD KINEZA PO NJIHOVIM SHOPOVIMA",ma na HC/punk festival u Skoplju "nismo isli jer nas nisu zvali",a o Zagrebu,Splitu,Karlovcu,Mostaru,ili "bezveze festivalu Open Air-Velika" za koji niste ni culi,jer je bezze,da ne pricam,pa Tuzla,Travnik,Zenica,Bugojno...NISTA OD OVOG MI NISMO DOZIVJELI,JER SE NIJE CULO ZA NAS!!! Samo mi je krivo sto ne odosmo u B.Palanku,Zitomislic,V.Planu,Ub,Seskovce...sve prejaki festivali! Daaa,naravno da znam da je vrlo jaka posjecenost u nekim od ovih gradova,samo se salim!
:lol:
:drinking:
REVOLT je sa jos jednim bendom uspio,hvala dragom Bogu,da napokon stvori studio gdje cemo SVI SNIMATI(ako neko nece,OK),prolazio kroz gomilu "problema",dobro je da smo ostali na okupu,sam DISTRIBUIRAO album i potrudio se koliko je mogao.Organizovao je promo koncert koji je bio jako posjecen,"isfurao" video-bim(opet prvi) i NIKADA NIJE IMAO CIJENU KARTE IZNAD JEBENIH 5KM!
Sad za Kastel....Odsviracemo najbolji koncert "preko kurca" sa samo sest pjesama iz `96 i podrzati dogovor bendova ako bude ispale od strane organizatora!Jesmo opet supci?! 0X
Daj,ljudi gledajte svoja posla a nas ostavite na miru i PUSTITE NAS DA UZIVAMO U SVOJOJ MUCI!!!
RESPECT! Nema ljutnje...Jer ovo postaje dosadno,majke mi...

prijatelju!!!!...pogresno si me razumio...ali nema veze!!!....nema razloga za takvu reakciju!!!
a sto se tice izlazaka ispred zgrade...:) ...jebi ga....sto se mene tice....ja sam vas gledao jos 97-98 godine u ksetu...tako da....:)
sve najbolje!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jun 2005, 14:42 
Početnik
Početnik

Ma nisam ja tebi licno nista rekao.Razumio sam ja tvoj post nego je to bio revolt zbog REVOLTA! :wink: Sve je OK,nema ljutnje.Naravno. Preventiva zbog "zlih jezika".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 21:33 
Voajer
Voajer

....:)
tako se brani band....majku mu!!!!!:)
zivio

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 15:19 
ZASTO DA NE PLJUJEMO PO INTERFECTORU...KAD JE BEND GOLO GOVNO KOJE SVIRA 2 PJESME 3,4 GODINE NA SVIRKAMA...PA VIDJELO SE STA BI U HOLU SAD NA ZADNJOJ SVIRCI...ONI DOSLI NA RED LJUDI SE KRSTE I ODOSE...ZAR NISAM U PRAVU A TO STO ONI SERU DA IH VOLE U SRBIJI TO MOGU DA PRICAJU MALOJ DJECI...UVJERIO SAM SE KOLIKO IH LJUDI VOLE...NEMA STA LUDI SU ZA NJIMA...NEKA SE JOS SAMO OLI UBIJE A MOZE I LAKI ONDA BI BEND BIO MNOGO BOLJI I KADA BI VOKAL SKINUO NEKIH 20 Kg...TOLIKO OD MENE...SERU PO BLACK METAL MUZICI A KOLIKO SE SJECAM NA EMISIJI System of a down CELO(Vokal) KAZE SVIRAMO CISTI BLACK...A SAD SE VADE NA NEKI KAO PROGRESIV BLACK...

...C C C... JEBO IH Hellhammer...MA NEMA STA IPAK STE VI (tR0o Kv00lT)...POZDRAV ZA Zagrebackog PATRIOTU...PA BOLI TE KURAC DOK JE OVAMO BILO SRANJE...TI SI BIO NA KONCERTIMA PARADISE LOST-A,DREAM THEATER-A...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 18:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2005, 21:13
bavo MAKKRES,ti to bas iz " revolta",znas da sam ja uvijek na vasoj strani :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]