banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Jul 2010, 15:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
GRASSHOPPERS

Mladi perspektivni bend iz Kotor Varosa/Banjaluke (rege/ska/punk)

http://www.demofest.org/?page=Glasanje

Hvala

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 22:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Jul 2010, 22:00
Jos uvjek ne mogu da vjerujem nije vise NEKTAR demo fest!! izgleda ko da vise taj prolazi. Mogao bi biti i sarajevsko demo fest!!!!!! Zar nemamo nikakvog ponosa? Zasto nam je uvijek tudje bolje. OVO JE BANJALUKA I REPUBLIKA SRPSKA!!!!! :angry4: :mad:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
moji republiko srpski osjecaji su totalno povrijedjeni :cry:

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
:lol:

btw, možete preslušati pjesme učesnika i glasati. ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 22:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
le_papillon je napisao:
:lol:

btw, možete preslušati pjesme učesnika i glasati. ;)

Poslusao, glasao.
I po rezultatima vidim da se gadno lobira za neke bendove :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2010, 22:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao i uvijek. :) Jedan bend prednjači za nekoliko stotina glasova, mo'š mislit'.

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Nemojte tako, ovo je prilika da dikažemo gostima iz okruženja da BL nije nacionalistička, ksenofobična sredina i da smo dobri domaćini, ljudi i komšije ili susjedi, (kako kome).
Ja sam se oduševio prošlogodišnjim nastupom članova Tankera koji su predali trofej kolegama iz inostranstva. Još jednom aplaudiram momcima na osvjetljavanju obraza BL.
Ne smeta mi što je malo bendova iz BL, ili RS, ne sumnjam u korektan pristup eliminaciji nepodobnih i drago mi je što na DF-u ne vlada politika već kvalitet. Ostavimo lokal patriotizam po strani, neka najbolji ili nejomiljeniji kod publike i žirija pobijedi/e. Oduševljen sam izborom gostiju za revijalni dio i htio bih, i ovom prilikom, da poljubim u dupe organizatore i finansijere prestižne exYU (ali ipak samo BL-učke) muzičke atrakcije. Nema tog mjesta gdje bih ili na kojem bih radije bio, dok je DF u BL.
Još jednom, izražavam moje poštovanje odgovornima, zahvaljujem im se i ljubim dupe. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: Pridružila bih se ljubljenu u dupe, ali neka, hvala. :D Da ne bude zabune, svejedno mi je odakle je bend, ili mi se sviđa ili ne. Moja opaska se odnosila na prošlu godinu, kad je jedan bend (mislim da su se zvali Orion, bili su iz Doboja, ili tako nekako...) baš vodio što se tiče glasova, i to u prvih par dana glasanja. Očigledno da su žešće lobirali, a i neka su... bili su dobri. ;) Na Demofestu je toliko različitih, a tako dobrih bendova, da ti ne može biti žao što je pobijedio neko za koga ne navijaš. I to je divno, zar ne?! :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jul 2010, 19:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

le_papillon je napisao:
:lol: Pridružila bih se ljubljenu u dupe, ali neka, hvala. :D Da ne bude zabune, svejedno mi je odakle je bend, ili mi se sviđa ili ne. Moja opaska se odnosila na prošlu godinu, kad je jedan bend (mislim da su se zvali Orion, bili su iz Doboja, ili tako nekako...) baš vodio što se tiče glasova, i to u prvih par dana glasanja. Očigledno da su žešće lobirali, a i neka su... bili su dobri. ;) Na Demofestu je toliko različitih, a tako dobrih bendova, da ti ne može biti žao što je pobijedio neko za koga ne navijaš. I to je divno, zar ne?! :)

Potpisujem. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Evo vcrs prvo vece jos uvijek traje, doduse sad su Stereo MC's, kasnije ide afterparty
Utisci sto se tice prve veceri sa moje tacke gledista, organizacija vrhunska, zvuk po meni jako jako dobar, bendovi su jako raznoliki sto mi se svidjelo. Izdvojio bih nas Recall koji su me odusevili i bend iz Valjeva Uputsvo 52 cini mi se da se zovu.
Sve u svemu zadovoljan sam sa kompletnim festivalom, jedino mi je probijala usi ona voditeljka iz bekstejdza sa odvratnim hrvatskim naglaskom........nemam nista protiv nijedne nacije ili sl. ali zar nam je stvarno u BL potrebna voditeljka iz lijepe njihove :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bok svima :lol:
Mene je Ida oduševila.
Prvo to da raščistimo . Doduše, nadao sam se da će biti malo opuštenija. U početku mi se činilo da se plaši da je nećemo prihvatiti a kasnije sam shvatio da ona nije prihvatila nas. :cry:
Imao sam osjećaj da je samo došla da odradi svoj dio posla. Možda ona nije shvatila da je jedna od zvijezda večeri i da mnogo očekujemo od nje. :oops: Ko bi ga znao....
Demofest... šta reći - genijalan! :lol:
Doduše, mogli su stvarno početi u 20 časova. Ne znam zašto su čekali sat vremena. Za to vrijeme sam se lijepo ispričao sa rajom i salio koje pivce, tako da ni to nije veliki propust. Demoni se moraju potrošiti isto veče, ne mogu se upotrijebiti sutra. Da ne zaboravim, točeno jelen pivo je odvratno. Jedva sam popio par čaša. Sve ostalo je bilo dobro.
Bendovi... da ne smaram - jednostavno odlični. Zvuk, osvjetljenje, kompletan ambijent, sve je bilo fantastično. Čak sam i ja bio na nivou. Nisam se napio i nisam pravio scene :D Bravo ja!
Topla noc, dobra zika, atmosferica, vedro zvjezdano nebo... milinčuga.
Vidjećemo šta će biti sutra. Sada bi trebalo nešto i raditi. Pozz

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja sam muzički talentovan kao srušeni kiosk, pa možda nijesam kompetentan da o tome govorim, ali meni se demo bendovi prvog dana nisu dopali, jel do mene ili do njih, ali ni jedan bend nije bio toliko zanimljiv, osim onog benda gdje treba svira bubanj, svaka joj čas(t).
S druge strane Stereo MC nisu bili loši,pogotovo kad sam shvatio da znam više od tri pjesme (preciznije 7)
Sve u svemu meni bilo super, iako su demo bendovi mogli biti više veseliji bendovi.
Zamjerke : demoni, malo konobara (ili kako ih već zvati, pošto i nije kafana), pa se na pivo i ostalo znalo i po 10 minuta čekati, i (ovo nije do organizacije) neke dve trebe red ispred mene ne mogu se prestati slikati u svim pozicijama, došlo mi da popizdim od blicanja aparata.
I kao šećer na kraju srećem Elvisa i vodimo dubokouman razgovor čija tema prelazi normalne granice prostora i vremena (on: filozfee; ja: socioložeeee, te nakon toga gužva nas razdvaja u suprotne pravce)
Odoh opet večeras, jer sjutra neću moći...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 07:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Puno dobrih demo bendova bilo sinoć.
Najbolji definitivno Threesome, drago mi je što su prošli. Poslije njih Uputstvo 52 i Grasshopers, krivo mi je što ne idu dalje :(
Kako su samo prošli oni teenage punk klinci iz Bijeljine. Oni su mi bili najlošiji demo bend sinoć.
Najveći smarači večeri Stereo MC's.
Nervira me što ljudi uglavnom dolaze zbog velikih zvijezda, pa su prva dva-tri demo benda morala svirati pred polupraznim kastelom :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 08:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
za nepovjerovati je da Uputstvo 52 i Grasshoppersi nisu prosli, a da je jedan prilicno neoriginalan i monoton recall prosao. ocigledno je da je demofest malo obolio od bolesti "veze i poznanstva".
ozvucenje je krivo sto ljudi nisu shvatili da je df poceo, takodje sam propustio prva 2 benda jer se ispred tvrdjave apsolutno nije nista culo od svirke pa smo mislili da jos nije pocelo, a mislili smo da se ulazi i na mali ulaz i vidjeli da nikoga ne pustaju = misljasmo da jos nisu poceli pustati publiku.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 09:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Grasshoppersi nisu prosli, a prosla je hrpa indijanaca... Smijurija! Ljudi prebise, koliko su dobri... :-?

Veceras Kiril :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 09:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uputstvo 52 ne prođoše... :( Ne znam kako su pustili one klinje iz Bijeljine, bili su mi bljak. Šteta, šteta...
Jedna voda 2.5 marke! :confused2:
To su moje zamjerke, sve ostalo je bilo super, ja i dalje volEm Demofest. :D :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 09:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Zar nisu 2 vode 2.5 KM? :lol:
Da te nisu zahebali? :-?
Koliko sam upratio, jedan kretenski demon 1 pivo ili 2 vode... A demon je 2.5 KM... Zato kupis konzerve i prosvercas :) Samo preko ograde. Jest da nisam puno bio unutra, uglavnom vanka. Ali bilo je dobro. S tim da ziri, z sa kvacicom, dobija veliki - zbog neprolaska Grashopersa i Upustva 52.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Voda "Rosa" je bila besplatna i mogli ste je tražiti za "đ" kod šankera :-? Piše vam to i na sajtuuuuu. :oops:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Taško, tako im piše i na sajtu, međutim, na licu mjesta situacija je drugačija... :? Lijepo nam pokaza žena cjenovnik na kom jasno piše da je jedna voda 2.5 tj. 1 demon... isfur. Ovo za Rosu prvi put čujem.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2010, 10:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Je l' bilo neko sranje sinoć tamo.Na samom početku.Vidio da je Hitna došla sa rotacijom i sirenom i isto tako i otišla?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]