banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 07:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
evo sad sam usao u kucu, produzih na faks kad smo dosli jutros. aj da i ja predam svoj referat na temu IRON MAIDEN U BEOGRADU.

Idemo redom: okupili smo se na staroj autobsukoj stanici u dogovorenih 7 i 15, pozitivno raspolozeni. ja i pero bombas smo otisli po pivu i usput naletimo na protuvu antidope-a. kulturno nas laki razdvoji u dva tantobusa i kao prava dobra djeca posjedasmo na svoja mjesta. skontali smo da nesto nije uredu kad nam je dosao nekakav cikica sa brcicima i cvikama koji nam se prestavio kao inspektor komunalne policije i pitao nas dal imamo karte. pretpostavljam da je mislio na karte za konc, sta ja znam. mi rekosmo "imamo ciko". "dobro" rece on, pogleda po nama uperi prstom u mene, pogleda me, ja se vec istripao. skrenu pogled sa mene i nasumice izabra dva lika i jednu djevojku da izadju iz autobusa. kada smo izasli vani skontali smo da nesto nije dure, glas se brzo prosiri da je baba iz smiljic agencije il kako se vec zove ona kod filozofskog faksa, kraj pekare zitopeka zvala komunalnu policiju zato sto laki nema svoju turisticku organizaciju, ovo ono. treba joj je se posrati na izlog. sta ces sada glupa babo?

moram pohvaliti lakija koji se stvarno borio k'o lav (valjda nam je kompletan odlazak bio upitan) i muski podnio tu kaznu. bio je cio i vedar nakon tog neugodnog iskustva, tako da mu se to mora priznati.

na put smo krenuli oko vrlo dobrih 10 sati ako se dobro sjecam a stigli smo oko 6. na tako dobrom prolaznom vremenu moramo se zahvaliti jedno trista pis pauza koje smo imali usput. kakva radost u narodu kada autobus stane, pa to je neopisivo! pisas a sve se pitas hoce li ikada stati. sto se ovih forumasa tice, dosta nas je bilo.

Zerocool - BLUD I RASKOMOT!

AntiDope - takvu drskost i bahatost nikada nisam vidio! covjek se rasiri ko da posjeduje minimum pola beograda. udje u mjenjacnicu nemos ga istjerati, u kafani ti mjesto okupira, ma uzas jedan! kao pokusava me potkupiti nekakvim pivama, al nije mu islo! :lol: :lol: sto me dovodi do

Anderalin-a - walking legend. pozrtvovano je cuvao antidope-a da se ne napije time sto je ispijao alkohol i za sebe i za kuma mu.

Pero Bombas - ajoj ovog pacenika. ja i antidope smo se dogovorili da cemo ga prozivati na forumu, i hocemo! samo cu vam iskopirati poruku koju sam dobio od antidope-a (njih dvojica su putovali u drugom busu - onom u kojem je bilo vise djevojcica kako nam je carinik na srbijanskoj granici ustivo objasnio NAKON sto nas je pitao jesmo mi sve fegeti u nasem autobusu. picka jedna) dakle, poruka: "Pero bombas ispovraco bus! Prava je swinja i osramotio nas je sve!". Ladies and gentlemen - I rest my case.

Blind guardian - sramota! burzujcina! pokusaj kronera! pa ko jos dovraga prosipa alkohol po autobusu? rum pogotovo! sramota!

Adagio - covjek me istraumirao na parkingu ispred 'mladosti' svojom kubikazom, jos uvijek onako svjezeg sa uriniranja, jos uvijek potresenog sto pivom sto zadrzavanjem mjehura da ne eksplodira i vezivanjem falusa u cvor. odjednom me prozva neko po nadimku sa foruma, ja se okrenuh kad ima sta i vidjeti, 4 kubika covjeka, minimum! prepade me jos rijecima "GDJE JE MOJ KATALAOG!?". ja se ohladio, da sam TOLIKOM covjeku nesto duzan, sigurno bih se sjecao. a onda sam se sjetio kakav katalog, moj katalaog muzike. bice uradjen, obecavam!

put je bio fantastican, atmosfera na nivou, galama, cuga, pjevanje, zajebancija, prozivanje vozaca. sve po PS-u.

a onda stigosmo u beograd. beograd ko beograd, ruzan i prenatrpan, prljav i gomila policije. i cupavih narkomana u crnom koji intenzivno i obilato sipaju velike kolicine alkohola u svoja sitna tjelesa. nadjosmo finu kafanicu direktno preko puta sajmista sa vrlo dobrim tocenim pivom za svega 80 dinara po litre. dakle, ekstra. imao sam tu nesrecu da sam bio gladan u tom trenutku a oni su ispred u nekakvom namontiranom vagonu zeljeznickom raspalili rostilj. tu sam se zajebao - iako je mirisalo privlacno, hamburger sa macetinom mljevenom mi je bas lose 'sjeo', ako se to uopste moze reci. vec ono pred koncert, klasika, pridruzismo se i mi alkoholizaciji mladih u beogradu i blizoj okolini povodom koncerta do nekih 7 sati, pola osam kad smo odlucili da udjemo, tako osvjezeni. hala prepuna. zagusljivo. vruce. sa jos dvojicom se probismo u prve redove dok je jos uvijek svirala neka nebitna, zaboravljiva i besmislena predgrupa. tada sam u toj silnoj guzvari poceo osjecati posljedice naglog gubitka kiseonika i tekucine u svom organizmu, guranje i laktanje mi je sve vise islo na zivce, balansiranje i stalni gubici ravnoteze su mi takodje poceli ici na kurac, da proste mladji od 18. odlucih da se malo povucem nazad. e sad, posto je HALA1 beogradskog sajmista kretenski izbor za organizovanje svirki, ovdje dolazimo do apsolutnih organizacionih promasaja koji su uzeli krvav danak na utisak o koncertu. naime, prostor je dizajniran za sajam knjiga i slicne poljo-opreme a ne za odrzavanje rock derivatskih koncerata. ozvucenje - ocaj, publike 20,000 ne mogu stati unutra - dakle GUZVA NEVIDJENA. popeo sam se i na sprat (smilovao mi se security) pa sam mogao odozgo kao nesto pogledati, al sve sto sam vidio (uz neizbjezno laktanje kroz masu) je bio maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaali stejdz sa jos maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanjim cikicama koji kao nesto rade na njemu, trckaraju nesto, ne znam koji im je kurac. sam maiden - vidljivo sviranje preko kurca u zapadnjackom take the money and run maniru. ispadali su. ISPADALI. bend svjetske klase, grijesi u sviranju. ekstra (pretpostavljam da je ozvucenje krivo) navodno je bruce rekao koliki su organizatori smecari tu na koncertu, valjda im je ispickarao sve po spisku - sto i treba, zasluzili su i gore. kazem 'navodno' i 'valjda' jer sam ja sa koncerta svoje NAJVOLJENIJE I NAJOMILJENIJE GRUPE IKADA otisao sa polovine. da, napustio sam koncert. isfrustriran, iznojen, nervozan, odlucio sam da batalim sve to. izasao vani i osjecao se k'o posran. nisam vidio taj famozni tenk i edija vojnika koji namiguje. izasao sam vani, sjeo pivo da popijem, pun gorkih uspomena na koncert maidena 2003 godine u zagrebu na STADIONU u velikoj gorici. ovakvi, ovoliki, bendovi moraju svirati na stadionioma. jebem ti hale i sportske dvorane, to je psece govno. ozvucenja ni iz glave. video bima ni iz glave. u zagrebu si sve imao, vrhunsku organizaciju, nista nije falilo. ovdje nisi imao nista. ni wc jebeni, bar ga ja nisam vidio. nabijem ih na kurac. smecari beogradski, samo gledaju kako da te zakinu sto vise, mater im jebem. najbolje bi bilo kad bi mogli prodati komade papira koje nazivaju ulaznicama za po 70 maraka komad i da na tome zavrsi sva njihova odgovornost kao organizatora. samo da pokupe pare a da se sve ostalo nekako samo rijesi, cak i prema bendu obaveze, da to nekako samo od sebe...

i jos kao jagodica na tortu bi bio tocak koji su vozaci autobusa morali promjeniti na nasem busu. bar sam vece zavrsio poucen novim saznanjem, sad znam kako se mijenja tocak na autobusu. za zlu ne trebalo. kada, kako i gdje smo presli granicu nemam pojma. kako sam sjeo na svoje sjediste u beogradu ja sam zaspao, probudio sam se u "mladosti". otada pa sve do dolaska sam prolupavao u autobusu i drao se ko magarac, iznenadjuje me da nisam zavrsio obezglavljen u kakvom jarku usput.

eto ljudi moji, ukratko, sjajan put, koncert go kurac. ja sam promukao u jebenom autobusu a ne na koncertu. eto kako mi je bilo. majku im jebem beogradsku.

dopisano: posto dolazi do neke konfuzije, cisto da kazem da sam koncert napustio zato sto sam htio a ne zato sto sam morao (nije me niko silio).

Poslednji put menjao VeLiKi dana 15 Mar 2007, 23:48, izmenjena 4 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 12:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Pfff...gdje poceti.
Mi smo bili na Kalemegdanu nekih 5 sati prije koncerta i u zivotu nisam vidio toliko majci Iron Maidena osim mozda u Metal Kocic parku. Sve true likovi ali iskreno sa tolikom dozom nafuranosti da je to bilo smjesno. Onda ipak razmislim i vidim ove nase i svatim da je sve to tako tako.
Potom smo dosli do Hale. Ono, svega i svacega. Isto tako toliko crnih likova, toliko majci Maidena, ali fascinantna stvar je sto su sve nove. Vidi se da su tek kupljene. Mislim uredu je sve to ali ipak...ja sam nosio sto sam nosio [Wave Zerocool :D ]. Stvar koja me je zacudila je to sto su govorili da nece biti lanaca, fotoaprata i ostalih zajebancija a mogli smo vidjeti cak i baklju u jednom trenutku. Harris je izgledao zapanjen. Nebitno. Ja sam bio negdje u 3 , 4 redu i cak sam bio uhvatio palicu od predgrupe medjutim u jednom kratkom trenutku dobio sam ispod rebara i sa masom od nekih 10 ljudi pao i isapla mi je. Kreten. El em. Poslije toga sam se izvukao sa strane [negdje oko Wrathchild] i pogledao koncert. I to je bio najbolje detalj svirke. Upoznao sam ove likove iz Bg, fenseri medju njima dve jako fascinante cure koje su bile u tom trenutku zacudjujuce posto nije bilo majci Maidena, martinki, i ostalih tr00 igracaka nego minjaci, stikle, ono sto vidjamo po parkicu ili Kruni [ko je bio pricace :)].
A sada sto se tice svirke. Laura nako nako. Od 1 do 5 nekih 3. Mislim njen fizicki izgled je ok ali previse vristi. Ili jako visok glas.
A sto se tice Maidena. 4, 4+. Mislim ocekivao sam mnogo, mnogo vise. Znaci svirka je odradjena samo da se odradi, naravno u Maiden fazonu. Playlist smece. Previse stvari sa novog nista stari. Onda druga stvar koja mi je jako zasmetala je ta sto su svirali nekih sat, sat i dvadeset. Mislim papci. Sviraju poslije toliko vremena, nafuravanja neka Serbia ovo, Serbia ono. To je standard na njihovim svirkama ali opet... Jedina extra st
var na cjelom koncertu je trenutak kada se Dickinson nasmija. Stvarno su mi se zaledila krv u zilama.
Mislim to je to sto se mene tice. Ono, ocekivao sam vise. Ali vrijedilo je nije da nije, ali opet imam osjecaj uskracenosti, necega da nije to to, da to moze puno bolje.
Nista zivim u nadi da ce RATM odraditi svirku i da ce to biti vrh. Posto ovo stvarno nije to. Cak ni kada je u pitanju bend koji se zove Iron Maidne.

Poslednji put menjao Faint dana 15 Mar 2007, 12:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka

Faint je napisao:
svirali nekih sat, sat i dvadeset

valjda nisu ni na bis izlazili. to je to, koliko dobiju od organizatora, toliko vrate nazad, al na zalost, publici :(

Poslednji put menjao VeLiKi dana 15 Mar 2007, 13:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka

Blind_Guardian je napisao:
e, a ja kad sam zvala na rum ti neces... :drinking: :angel:
eto, ako dođem imaćeš priliku. još uvjek častim za kipelova :angel:

odgovor (premda malo kasno):
hvala za lijepu gestu u autobusu i jos bolju propratnu recenicu. hvala i na pozivu, ali sam po prirodi veoma stidljiv deckic pa nisam dosao da ti popijem rum, premda bi u tom slucaju rum bio osiguran od bogohulnickog prolijevanja po sjedistima. htjedoh uzvratiti istom mjerom (ne prosipanjem, naravno :lol: ) tamo pred halom kad smo kupili tri boce po po litre ruma (ili ipak bi 0.75? :-? ) ali te nije bilo nigdje na vidiku. oh well, your loss, more for us :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
jbg bice valjda bolje u zg iduce godine kadnece biti promocija albuma vec ce svirati normalnu playlistu i bice bolji koncert.....a nesto je dickinson spominjao bg-ski stadion...al nisam bas skonto tacno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 16:16
VeLiKi je napisao:
ispadali su. ISPADALI. bend svjetske klase, grijesi u sviranju. ekstra

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2004, 12:35
Kao sto mi drug rece Iron Maiden bira mjesto sviranja tako da su oni sami izabrali Halu 1. A druga stvar. Ponovni koncert. Hipodrom je spominjao. Hm...po meni to su price za malu djecu. Posto ipak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka

to bi vec bilo nesto, ali bio sam tamo na koncertu bijelog dugmeta (ha ha), znam da je tamo ozvucenje bilo katastroficno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 14:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Samo kraće javljanje sada, spremam se za posao...

Eto ga dole...

Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
lol.. Nek' sam ja prodala kartu.. Znala sam da mi nece biti krivo.. (: Ali krivo mi je sto propustih "druzenje" u autobusu.. ):

I naravno, jos jedno veliko - LOL..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Joj, jel prodaje neko koji bubreg mozda?:) U busu je bilo prejako, neki su se ubili poslije sata voznje pa cu cak i rum poceli bacati :) A neki su i pisacu probali ali su bili toliko unisteni da nisu to ni skontali :) (cudim se kako Velikog nisu zadrzali na granici) Da su bili dosli da samo odsviraju - jesu, ali opet mi je bilo odlicno ipak sam ih prvi put vidio :) da je zvuk bio sranje - jeste ali tako je kod nas uvjek bilo i bice :) I mi smo mogli puno bolje i glasnije da otpjevamo, ali pola ljudi je bukvalno pobjeglo iz prvih redova dosta njih su cuvari iznijeli sa strane, prvih 10-etak redova je potrosio barem 40% energije da prezivi tamo :) I ne kontam likove koji ubise sve zivo da dodju u prve redove i onda ko telad cute na novim pjesama!? Setlistu sam znao citavu jos 2 dana prije koncerta tako da nisam ocekivao nista i na kraju je i ispalo tako :) Novi album mi je ok .. These Colours Dont Run je prejaka :) Sve u svemu meni je bilo dobro iako vjerujem da moze biti bolje, ali ipak prvi put je bio ..:) Jedva sam prezivio onaj drugi red na kraju ali vrijedelo je :) ipak ne vidjaju se maideni svaki dan :) i Faint pk(znas ti sto) :))

Poslednji put menjao zerocool dana 15 Mar 2007, 17:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
kako god..bilo je prespremno....oni su svoje davno odsvirali...ja sam isao samo da ih vidim..... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 17:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2006, 17:18
Szívesen lát haza Magyar!!! :salute:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka

WhiteHand je napisao:
Szívesen lát haza Magyar!!! :salute:

:sign4:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 19:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2006, 17:07
Zaboravih da sad ima poseban podforum za recenzije pa ostavih svoj komentar na ''muzici'' ali evo copy-paste i ovdje...mada je manje-više već sve iskomentarisano (Veliki elaborirao u obimu doktorske disertacije :) ).

''Ljudi ja ne znam kako ste vi doživljeli koncert ali meni je bila havarija što se tiče zvuka...a stajao sam 5 metara iza tonca! Ne mogu da vjerujem da se to na ovim prostorima konstantno dešava i ponavlja. Ovaj put nije bilo do razglasa koji je radio više nego pristojno već do onog jebenog sajmišta koje treba srušiti. Ne znam kome je palo na pamet da u takvom prostoru održava koncerte. Pa zvuk se svaki put reflektovao po 15 puta tako da je bilo nemoguće slušati.
Bez obzira na to koncert je bio super, atmosfera boli glava, bina odlična ali brate živim za dan kad ću otići na koncert da čujem iole pristojan ton.''

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Ja još uvijek ne mogu pisati nikakav izvještaj...mogu reći samo: vidjela sam Iron Maiden! Prije nekih 12 godina, kad sam ih počela slušati zamišljala sam kako bih voljela vidjeti koncert, to mi se tada činilo tako nestvarno...a evo sada se ostvarilo. Ni na samom koncertu nisam vjerovala da sam stvarno tu dok mi na 2 Minutes To Midnigt nisu skoro počele ići suze i kad sam svatila da je skoro gotovo a meni je sve prošlo kao u nekom snu. (najboljem koji sam ikad sanjala :) ) Kako vrijeme prolazi sve više postajem svjesna šta sam vidjela. Kako god, ovo je bio doživljaj koji ne mogu uporediti ni sa jednim drugim u životu.

Neću pričati o set listi, predgrupi,onome što je po nekima možda trebalo biti ovako ili onako i šta bi oni sve promijenili...to je sve manje bitno. Što se tiče komentara, pridružiću se ovim kolegama:

Balvan je napisao:

Bez komentara.

We can now Rust In Peace.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
Oket!

Prvo - dokazni materijal... Nije neki kvalitet, al' šta da se radi... Eto ga dole...

http://www.youtube.com/watch?v=cTeWq_uTJhg

Putovanje busom - simpatično, muvanje prije koncerta, upadanje u halu i kreće proboj... Uhvatio sam Antija za ručicu mu, a onda smo se gurali kroz gomilu dok se nismo primakli na jedno dvadesetak metara od stejdža... lud'lo... tenkić, Edi i sve to... jel'... samo, kratko je trajalo... Neću dalje o koncertu, nego ću i ja da rest maj pis :wink:

Heh, dalje...

WhiteHand je napisao:
Szívesen lát haza Magyar!!!

Neka te!

VeLiKi je napisao:
Anderalin-a - walking legend. pozrtvovano je cuvao antidope-a da se ne napije time sto je ispijao alkohol i za sebe i za kuma mu.

:drinking:

VeLiKi je napisao:
Pero Bombas - ajoj ovog pacenika. ja i antidope smo se dogovorili da cemo ga prozivati na forumu, i hocemo! samo cu vam iskopirati poruku koju sam dobio od antidope-a (njih dvojica su putovali u drugom busu - onom u kojem je bilo vise djevojcica kako nam je carinik na srbijanskoj granici ustivo objasnio NAKON sto nas je pitao jesmo mi sve fegeti u nasem autobusu. picka jedna) dakle, poruka: "Pero bombas ispovraco bus! Prava je swinja i osramotio nas je sve!". Ladies and gentlemen - I rest my case.

Ja, s druge strane, to nisam vidio tako...

Naime...

Prvo je bilo :puke: ...

Ustvari, ivn vors, bilo je :puke:Slika ...imao sam tu privilegiju da sjedim ispred Bombaša...

I, oket, tu je sve što dolazi potom, zbljuzgana tečnost ol over d plejs, smrad alkoFolne ispovraćanosti koju smo uspjeli zaOUSTaviti i sve to...

Bljuah, fuj, bljak!

E, onda dolazi ono glavno! U momentu se oko njega stvara četiri-pet metaliziranih djevojčica, jedna ga polijeva vodom, druga mu drži kosu, treća ga briše mirišljavim maramicama, četvrta ga, pak, nudi vatrenom vodom da fajt fajer vit fajer itd.

Hehe, mislili ste da je povraćao zbog alkoFola & vožnje? Nikada u životu nisam vidio suptilniji način da se dođe do naklonosti žena suprotnog pola! Pero vam je, ezdmedrovfekt, krajm mastermajnd!

Eto tol'ko, ako se još čega sjetim, pisaću... Valja napomenuti Antiju da prikači koju sliku iz autobusa...

Poslednji put menjao Adrenalin dana 15 Mar 2007, 22:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 22:23
Ljudi sta vise serete za koncert IRON MAIDENA koji kurac idete na koncert samo da bi posle mogli da serete sta nije valjalo i ostalo......
Koncert je bio fenomenalan ljudi su dali sve od sebe,trebali su malo vise pesama da odsviraju ali ipak je bilo ludo.ja sam najvise plako i znam da mi je stive harris mahnuo a moju drugaricu upuco basom.....
Sto se tice vas koji serete vi bolje da ste ostali kuci da gledate prenos Iron Maidena...kakvi ste vi ljudi vas treba baciti lavovima da znate.....
POzzzzz svima.... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 22:23
I da jos i vredi za taj bend poginuti i iako sam ih sad pogledo,, nastavicu svoju tradicju,,,,mislim slusanja i gledacu sad da odem na tu njihovu najvecu turneju _powerslave_prodacu svoj bubreg ako treba koji je jos ostao, i ode da poginem casno.......IRON MAIDEN BOGOVI HEAVY METALA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Mar 2007, 20:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Evo krecem od pocetka.
Stigli smo autom u pola 2, nas 4-oro. Osvjezili se malo u stanu i ostisli kasnije kod konja gdje smo cekali jednu curu iz BGD-a i jednu curu iz Banjaluke da dodje. Tada smo vec krenuli cugati pivo koje je kasnije bilo ocajno jer smo ga muckali kada smo isli ponovo do konja. Na sajmu oko 5 pokupimo jos jednog lika. Usli smo u 15 do 6. Razdvojili smo se tamo, jer sam ja i jos par ljudi koji su isli sa mnom hthjeli da idemo u guzvu, a ostali su bili malo pozadi. Progurali smo se do nekog 7-8 reda i to smo stali. Cekali smo dosta dugo predgrupu, i na kraju konacno su krenuli svirati. Predgrupa je bila onako, previse mi krestav glas bio njen, ali sto je dobro izgledala to je bilo savrsenstvo. Tada smo dehidrirali, vode ni u kuruzima. Strasno. I onda na scenu izlazi Maiden, ono je bilo fenomealno. Koliko euforije i emocija... Stage, pa ono stvarno nisam ocekivao, pozadinu na kojoj se izmenjuju slike albuma, onda onakvu "skelu" po kojoj je on trcao, onda zastave, pa tenk i Edija. Savrsen stage, svaka im cast na onome. Vecinu svirke sam proveo u guzvi, 2 puta u suci(Trooper i Run to the hills), ali sam, cudo, prezivio :lol: . Na pijesmi Trooper i Fear of the dark je bilo najbolje i 2 minutes to midnight. Sto se tice pijesme Hallowed be thy name koja mi je mozda i omiljena sa te setliste, nisam je mogao pjevati, jer sam zamalo pao u nesvjest :cry: Malo me jedino smorila ona pijesma Resurection of Benjamin Breegs(Maria Celest :lol: ), ali ostalo je bilo odlicno. Odusevljen sam otisao sa koncerta s nadom da cu jos barem nekada vidjeti koncert Maidena.
P.S. Jako mi je cudno sto ima utisak da je koncert bio njesra, ali jbg. banjaluckoj publici nikada ugoditi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]