popo@
i ja se slazem sa vecinom sto si napisao, oni su bili potpuno razlicite pojave na sceni,ali su se dobro nadopunjavali. to je bilo vrijeme onih blajhanih glam bendova koji su licili ko jaje jajetu, tipa poison, motley crue

(btw, u knjizi ima da je malo falilo da sles zavrsi u poisonu, ali ga je na audiciji pobjedio c.c. ili kako se vec zove jer je imao cool frizuru

) znaci, izgledali su drugacije i imali su svoju pricu.
mislim da je razlog zasto su se raspali taj sto je axl imao ideju sta za 5, 10 godina, a ostalima je bila bitna samo svirka i zajebancija. necu da spojlujem knjigu, ima o tome dosta detalja ali ono sto je dobro je da slash o axlu danas govori pozitivno, i dalje ga smatra najkreativnijom osobom sa kojom je radio...znaci mozda postoji sanasa za reunion.
i sto se tice muzike, slash je napisao neke jako bitne stvari, recimo welcome to the jungle, mada on tvrdi da su sve nastajale zajedno spontano.
indiana je napisao:
Frisky_Dingo je napisao:
Prica da je Axl razjebao ganse je kao i ona da je u srebrenici ubijeno 80.000 ili koliko vec bosnjaka.
Upravo tako. I ja bih uvijek radije slusala Axlove Gunse nego Revolver. Osim toga, ovaj sastav je skroz ok i sto je bitno, ljudi se slazu

.A koncerti traju u prosjeku 2,5 sata
Procitala sam Slashovu knjigu prije par dana. Ono je bila njegova baka u pitanju

Samo da puste te karte u prodaju...
A daaa...baka

normalno,u svako doba Axla i "iznajmnjene muzicare"... slusas stare pjesme, stari vokal, sta te briga ko svira iza njega.
Ja kad vidim onog Skota smuci mi se zivot

pa i on je iznajmljen, ali izgleda da mu je istekao ugovor

Ali izgleda da cemo se nacekati, otkazan Zagreb, tek na jesen

...dobro, za turneju koja se najavljuje 15 godina nije strasno