banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2009, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To sam vidio nepunih 30 sekundi nakon što postah pitanje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Превише људи, Додик у кожњаку, спарина и дим, згодне цуре из Врела, екстаза у појединим моментима, VJ ниђе везе.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 00:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Mislim da cemo se svi sloziti sta je bio vrhunac veceri :lol:

Par zamjerki - prevruce, ozvucenje li la (djevojke iz Vrela se uopste nisu cule na pocetku :confused3: ) .. sve ostalo je bilo super .. ja sam zadovoljan :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 00:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
A naravno momenti s bili kada su bile u pitanju pjesme Pušenja, no u svakom slučaju jako dobar koncert, bilo je više ljudi nego što sam očekivao.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 00:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Meni je bilo super.......Nele i Kusta su kraljevi......bas sam se izgotivio maksimalno.....predobro......navikao sam i na mnogo gora ozvucenja tako da je ovo veceras bilo i dobro :D :D

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Zamjerke stoje, ali je svejedno bilo odlicno!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 02:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
U čast dr Neleta Karajlića, nekadašnjeg frontmena grupe "Zabranjeno pušenje", u subotu će u banjalučkom prigradskom naselju Česma biti svečano otkrivena tabla ispred stadiona Fudbalskog kluba "Rekreativo", čije rukovodstvo je čvrsto riješilo da svoju sportsku arenu "krsti" imenom popularnog rokera.

Uprava "Rekreativa" je odlučila da fudbalski stadion kluba, koji se takmiči u četvrtoj ligi RS, nazove imenom legendarnog rokera, glumca i zabavljača, čiji skečevi iz nezaboravne "Top liste nadrealista" i nakon više od dvije decenije nisu izgibili ništa od neponovljivog šarma i duhovitosti.

Predsjednik sportskog kolektiva iz Česme Aleksandar Grbić otkriva da osnovni motiv koji ih je inspirisao da njihov stadion nosi ime dr Neleta Karajlića predstavlja činjenica da su svi igrači i rukovodstvo "Rekreativa" veliki fanovi muzike "Zabranjenog pušenja".

"Ideja vodilja za novi naziv našeg stadiona su legendarni stihovi Neleta i "Pušenja", koji kažu: "Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku". Pošto je Rekreativo klub osnovan isključivo ljubavlju i entuzijazmom petnaestak mladih ljudi, koji su nakon prošlogodišnjeg gašenja FK "Sinđelić" iz Česme, 26. jula ove godine riješili da na njegovim temeljima izgrade klub koji će prvenstveno predstavljati mjesto gdje ćemo se svi zajedno okupljati i družiti, shvatili smo da je naprikladnije da naš stadion nosi ime dr Neleta Karajlića", kaže za "Press RS" Aleksandar Grbić, predsjednik "Rekreativa".

Goran Arbutina, sekretar FK "Rekreativo", kaže da su svi članovi uprave istovremeno i fufbaleri kluba iz Česme, koji svakog dana postaje sve popularniji među mladim Banjalučanima.

"Naš predsjednik igra zadnjeg veznog, dok ja obavljam ulogu "neprelaznog libera". Banjalučani su prepoznali našu originalnost i ljubav koju osjećamo prema fudbalu pa je tako, izuzimajući FK "Borac", najvjernije navijače u gradu na Vrbasu stekao upravo naš Rekreativo! Za samo nekolimo mjeseci već imamo registrovanih 180 navijača, a naziv navijačke grupe je "gromada". Naši navijači na sve utakmice dolaze u punom sastavu, sa transparentima, a često nas prate i na gostovanjima u Piskavici, Šargovcu, Ramićima, Lazarevu... Nakon što smo od dr Neleta Karajlića dobili potvrdu da će u subotu doći na naš stadion, riješili smo da konačno i ozvaničimo inicijativu koja postoji već duže vrijeme, a to je da poprište naših sportskih duela i zvanično nazovemo njegovim imenom. Vjerujem da neće biti nikakvih problema sa registracijom i da će gradska uprava izaću našim željama", kaže Arbutina za "Press RS".

Dr Karajlić oduševljen!

Popularni Dr Nele Karajlić ne skriva oduševljenje idejom rukovodstva malog fudbalskog kluba iz Banjaluke da svoj stadion nazovu njegovim imenom.

"Moram priznati da sam iznenađen, jer je pokojni Tito za života imao takvu čast da se objekti nazivaju po njemu. Ipak, za razliku od Tita, imam sreću što su mojim imenom nazvali jedino obdanište i stadion dok, koliko znam, njegovo ime ne nosi ni jedno obdanište ili stadion. Kada svojim prijateljima u Argentini budem pričao da u Banjaluci postoji klub koji se zove Rekreativo i da imaju stadion koji nosi moje ime, garantujem da će svi postati članovi fan kluba! O ovom događaju ću sasvim sigurno pričati i Maradoni, pa možda i najveći svjetski fudbaler postane vatreni navijač Rekreativa", kaže dr Nele Karajlić.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
A jeste li primjetili kako su ona 3 platna koristena ISKLJUCIVO kao reklamni prostor? To mi je tek bilo fantasticno :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 09:38 
Jel se meni neka forumashica obratila juche?
Neka cura me trzala al je nishta skontao nisam...bio sam odvaljen k'o crna zemlja. :oops: :oops:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vau, kako se koncert u sekundi pretvorio u najveći miting SNSD-a...
Vako.. što se tiče predgrupe...ko je propustio imo je šta propustiti, ko bi reko da 6 treba može biti zanimljivo na bini, a da pri tome ne skidaju odjeću... ZP/NSO... šta reći...u zadnjih desetak godina sam bio na po 10-15 koncerata godišnje, ali ipak mogu reći da se nisam niti na jednom nijesam ovoliko dobro proveo...skakanje, ludilo,šutke, oči me još uvijek peku od silne količine dima...Vrhunac je nešto što sam čekao od kad sam na "Simiću" gledao neki NSO koncert odnosno solaža na violini...jebeno awesome...i ona treba što je malo izgubljena bila kad ju je nele doveo na binu (kontam niti ja ne bi bio bolji)...vaau, prije pet sati kući došao prije dva se probudio a sad na fax...dobro odo probat tamo doći vjerovatno ću na kafi završiti...
Najbolji koncert koji je BL imala da vidi, i meni jedan od najboljih uopšte...mislim da se može tako sumirati...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.rtrs.tv/foto/galerija.php?id=272

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I tako...nestade 50000 kojih je vlada odvojila za karte...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ja niska, a na kraju partera. Nista nisam vidjela. Bila sam u jednom trenutku na ramenima svoje jace polovine i vidjela da je u dvorani: OpSte LuD'Lo, Opste lud'lo.
Nit' sam Dodu vidjela, ni tu izgubljenu trebu, ali sam se iskakala i ispjevala i isplesala ko nikad do sad.

Ma koncert je mrš mršova.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
skeva je napisao:

opet je to manje od 100000e koje su otišle propalim američkim "rok" zvijezdama,a kusturica je renomiranije ime od kravića :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
budjav_lebac je napisao:
skeva je napisao:

opet je to manje od 100000e koje su otišle propalim američkim "rok" zvijezdama,a kusturica je renomiranije ime od kravića :wink:

mislio sam na karte, posto za ovaj koncert nije bilo besplatnih obecanih karata...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2009, 17:16
ah to pa jbg, stižu izbori, ne može se dijeliti narodu, moraju se volovi nečim platiti :P ali 15 maraka nije uopšte puno dati za dogadjaj, ipak nele i kusta dodju jednom u desetak godina, što znači sledeći koncert bi mogao biti oproštajna turneja NSO...

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 13:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Pa možda je lova otišla da svima bude niža cijena karata, jer je bilo najavljeno 20km prvobitno? (nemam namjeru da branim osobu u kožnjaku, samo realno konstatujem)

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Taman prije početka NSO-a neki lik pored mene se hvali svom halfu kako je juče kupio sebi iPhone, ono kako jebe i kako je zakon telefon, nedugo zatim on kucka neku poruku, počinje šutka, njemu pada telefon i, pazi sad, on ga sam nagazi tako kvalitetno da je ekran postao gomila malih ekrančića, onda je on popizdio i napustio koncert u neviđenom bijesu...da sam samo malo bolesniji, potrčao bih za njim pozvao ga i kad bi se okrenuo uperio bih prstom u njega i viknuo EPIC FAIL!!! i počeo bježati...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Dzontra Volta je napisao:
Najbolji koncert koji je BL imala da vidi, i meni jedan od najboljih uopšte...mislim da se može tako sumirati...

Ako ne racunam koncert EKV u Sebastijanu, onda se slazem sa tvojim zakljuckom.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2009, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Dzontra Volta je napisao:

Ako ne racunam koncert EKV u Sebastijanu, onda se slazem sa tvojim zakljuckom.

Какви фосили овдје пишу...

8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]