Evo Damaskin, vidis o cemu ti pricam
Nista tamo nije stvarno, sve je to na papiru 2D

Kontam na sta mislis, to isto pitanje neki postavljaju i kod realnog, hiperrealnog!? U sutini sve je to jedna laz, iluzija! Ne bih sada o tome, a sa tim se dosta bavi savremena umjetnost, instalacije!
Nisam htio da odvojim izlozbu na lijevi i desni blok ali dobro si to uocio, jer se lijeve strane pri kraju nalaze uglavnom nesto stariji radovi koji su vise realniji da kazem i manje ekspresivniji. Desna strana je proizasla iz tih radova. Centralni dio je finalni tj. zadnji tako da mozes sada skontati neki razvoj kojim je sve to teklo!
Htio sam da izrazim jednu facijalnu ekspresiju sa potezima koji su vidljivi, cisti i jasni. Samim tim da pokazem najdublja psiholoska stanja mojih modela koji su u stvari moje kolege sa akademije i dobri prijatelji. Hocu da kazem da ih veoma dobro poznajem! Za sve to mi je dosta pomogao Block out i svi su radovi nastali pod utiskom te muzike. Tako da radovi nose nazive po pjesmama!
Tako sam uskladio svoj temperament, nervozu ekspresivnog pokreta, psihologiju modela i psihodelicne meni veoma drage muzike