Warlock je napisao:
A gnjavatori koji udju u muzicke prodavnice sa ukupno 10 sati svirke na instrumentu, 5 miliona informacija sa neta i zeljom da pametuju i pitaju gluposti, a bez namere da nesto kupe? I onda smaraju bez granica...
Artist, yamaha, mitros, sky... svi imaju ovaj problem... a iskusniji prodavac prepozna gnjavatora sa vrata... ipak je svima tu cilj da prodaju robu...
Prvi put sam u toj radnji bio. Cak sam i kupio stalak za gitaru. Kad sam informativno pitao koja mu je el.gtr najjeftinija čini mi se da je tu bio klik. Možda je konto je da sa sviranjem gitare počinjem tako što ću kupiti prvo stalak, pa kablove, pa žice, pa pojačalo, pa procesor, pa trzalicu, pa tek onda gitaru i početi svirati?
I treba ih gnjaviti, za to je plaćen. Može se ispasti pametan i sa drugačijim stavom.
Nemam ništa protiv lika, pitao sam ga za 5 stvari i na sve mi je zdušno odgovorio. Možda da sam bio sujetniji i uzeo gitaru i odsvirao solo crnog leptira, možda bi bio veći u njegovim očima
Btw, sviram gitaru 15 godina, i prošao sam razne video i audio kurseve. Paul Gilbert, Joe Satriani, John Petrucci, svirao sam po tablaturama dok još nije bilo neta kod nas, naručivao iz Dreamworld music BGD. Još uvijek imam "...And Justice For All" (kopija Cherry Lane) i original "Kill 'Em All" kupljeno u Wizardu, u NS 1993. za tada masnih 30DEM
Eto ispadoh i ja sujetan