narcisa_zumbulic je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
1. Moj caca nema para da me lijeci ako se sjebem, pa nemam privilegiju da se kockam odlaskom u Geto
2. i da sam se odlucio izaci, otisao bih na kurs engleskog koji sam trebao posjetiti te veceri
3. posto sam cuo 2-3 pjesme GTZ (
nije moj stil), i cuo kako zvuce Havarija, zakljucio sam da nije vrijedno moga zdravlja
[b]P.S. Ja idem na paMk svirke od 97-e, pa bih prije ja tebi mogao djeliti kartone ;A cacu ne diraj, vidis da je u pola 3 kucao post!
3. a ti kao imas stil????
p.s. ides na svirke od 97-e, a ja od 2000 , sto dalje implicira da smo oboje isli na 'svirke' sa 12 god ..... a hvala bogu ja sam jos uvjek mladja od tebe ..... a mogao bi mi djeliti kartone samo u periodu 1997-2000
ti sam sebi udjeli neki karton posto si TI taj koji uvjek govori kako su ljudi ovakvi i onakvi , ne postuju rad i trud bla bla organizacija . 'Treba ih podrzati'
- caca nema para da te lijeci,ali ima para da ti placa kurs engleskog-HA HA
A sto se Mog cace tice ,nadam se da jos uvjek nije toliko izlapio da mu treba DRVEnNI advokat .........
p.s strale stvarno si debil !-ja sam sve okrenula na zezu a ti si se nafurao do srzi da si bla bla/......

I ja sam se zezao, al' hajde, kad si se primila

Mislio sam na njihov stil, da mi ne pashe - not my cup of tea sam htio napisati, posto mi ne pade nista nase na pamet, pa lupih priblizno da nisu moj stil.
Otac ne placa taj moj kurs, kao ni majka. One 2-3 pjesme koje sam cuo su zivi prolup (voda leti, spilberzi i jos neka), pa ne vidim svrhu u tome da idem nesto takvo slusati, kad bude neki politicki punk bend, eto me taman imao upalu pluca.