banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 21:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2007, 22:30
Ih orbite, ti kao nisi nikad napravio pravopisnu gresku?!
Uostalom spamas po ovoj temi. Ja sam trazio ljude koji su zainteresovani za pravljenje banda, a ne takve kao ti, i do sada se niko nije bunio sto pravim greske, sto je apsolutno ne bitno. Idi trazi drugi thread pa malo spamuj.

A sto se tice banda, to je moja stvar hocu li se ja boriti oko toga ili ne, zato stfu i brini se za svoje probleme! Uostalom ti ne znas kakvu ja podrsku mogu imati, ili ti "stelu"! Ako tebi nesto nije uspjelo ne znaci da nikome nece.

Btw. nek se ne javljaju vise ovakvi profesori srpskog jezika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 21:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Momak vidim da si mlad,glup i bezobrazan,Net je slobodan prostor
i niko nikome ne moze zabraniti gdje da pise.Ja te ne spamujem vec upozoravam na probleme koji se javljaju u bendovima.Nije da mi nesto nije uspjelo.
Nauci da prihvatis neciji savjet prije nego sto pocnes pametovati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 22:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ja ne pametujem, vec ti pametujes(da ne pricam o onom ispravljanju gresaka), a ono nije bio savjet, vec kao sto rekoh pametovanje... znam ja da ce biti problema i sta ti mislis koliko ljudi koji su procitali ovaj thread misle da cu ja ista uspjeti? Pa ni ja ne vjerujem da cu uspjeti u ovom! Problema vec ima samim time sto ne mogu naci dovoljno clanova, a nijedan band nije poceo kao SUPER band, vec ih je vecina svirala u manjim bandovima po kojekakvim garazama, i nema kroz sta nisu prolazili dok nisu dosli do uspjeha, a ja ne znam ni gdje bi svirali, taman i da se okupimo... uostalom istina zna da boli, a mene mnogo boli sto ne mogu postici nesto u ovoj prokletoj drzavi, a ovaj thread je bio jos jedan jadan pokusaj da nadjem ekipu za malo ZABAVE koju ljudi poput tebe kvare. Izvini ako sam te malopre necim uvredio, ali sam u trenutku kad sam procitao tvoj post izgubio kontrolu nad sobom! evo ti jedan primjer: Zamisli ti pravis kucu, a nemas materijala, pa lutas po gradu da bi nasao jednu ciglu, i odjednom, k'o iz vedra neba se pojavi neki jaran koji ti kaze: "ma daj, ti to nikad neces uspjeti", a ti znas da je tako, nego ti taj lik ubije i zadnju mrvu nade koju si imao i za koju si se borio, sta bi ti uradio u tom trenutku? Uostalom, nevrijedi vise ni pisati nista, nema od ovog ionako nista...

Hvala za motivaciju, takvi su nam potrebni! a sad lijepo idi od kuce do kuce i govori ljudima kako su jadni i da prestanu da se bore za svoje snove! pa ces vidjeti stvarno bezobrazne ljude!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Avg 2007, 23:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Trunx je napisao:
ja ne pametujem, vec ti pametujes(da ne pricam o onom ispravljanju gresaka), a ono nije bio savjet, vec kao sto rekoh pametovanje... znam ja da ce biti problema i sta ti mislis koliko ljudi koji su procitali ovaj thread misle da cu ja ista uspjeti? Pa ni ja ne vjerujem da cu uspjeti u ovom! Problema vec ima samim time sto ne mogu naci dovoljno clanova, a nijedan band nije poceo kao SUPER band, vec ih je vecina svirala u manjim bandovima po kojekakvim garazama, i nema kroz sta nisu prolazili dok nisu dosli do uspjeha, a ja ne znam ni gdje bi svirali, taman i da se okupimo... uostalom istina zna da boli, a mene mnogo boli sto ne mogu postici nesto u ovoj prokletoj drzavi, a ovaj thread je bio jos jedan jadan pokusaj da nadjem ekipu za malo ZABAVE koju ljudi poput tebe kvare. Izvini ako sam te malopre necim uvredio, ali sam u trenutku kad sam procitao tvoj post izgubio kontrolu nad sobom! evo ti jedan primjer: Zamisli ti pravis kucu, a nemas materijala, pa lutas po gradu da bi nasao jednu ciglu, i odjednom, k'o iz vedra neba se pojavi neki jaran koji ti kaze: "ma daj, ti to nikad neces uspjeti", a ti znas da je tako, nego ti taj lik ubije i zadnju mrvu nade koju si imao i za koju si se borio, sta bi ti uradio u tom trenutku? Uostalom, nevrijedi vise ni pisati nista, nema od ovog ionako nista...

Hvala za motivaciju, takvi su nam potrebni! a sad lijepo idi od kuce do kuce i govori ljudima kako su jadni i da prestanu da se bore za svoje snove! pa ces vidjeti stvarno bezobrazne ljude!

Ja ne idem od kuce do kuce da ubjedjujem ljude ni u sta,kao sto ti kucas na vrata forumasima i trazis clanove za bend.

Stavimo prepirku na stranu,izrevoltiran si losim stvarima u drzavi kao svaki normalan covjek i bori se za ono u sta vjerujes.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
orbit je napisao:
Nije nebi nego ne bih.

E pošto si ti Trunx-a ispravio ispraviću i ja tebe.

Nije ne bih nego ne bi.

Ali u kontekstu onog što je Trunx rekao.
BIH ide za prvo lice jednine, a u svim ostalim je BI. :wink:
:hello2:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 06:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Dec 2002, 21:43
forum... nije mjesto za traziti clanove benda... pretpostavljam da nisi imao iskustva prije sa bendovima... da radite cover melodic death bendova tesko da ces naci clanove koji to ''mogu'' odsvirati (lead gitarista, bubnjar)... da radite svoje stvari trebas naci ljude koji gone u tom pravcu i samo u tom pravcu, posto ako jedan to ne gotivi, ode sve u pm, to vise nije md... (svirao sam u jednom bendu koji je trebao svirati black metal, basista je osnovao on je bio u tom fazonu, bubnjar nam je bio recimo u hc, gitarista rock i ja gitarista heavy... hvala bogu pa sam ''izbacen'', na kraju su imali svirku svirali su wasp, hammerfall, him...)

to da si sanjar... vjeruj mi... svi koji sviramo smo sanjari... ako neko nije... onda je idiot.

sve u svemu... ako planiras to ganjati... trazi ljude koji znaju ljude :wink: upoznaj malo raje koja to oce raditii przi... sto se nas tice imas nasu podrsku...

aj zivjo :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 09:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

hvala za podrsku, e ovakvi ljudi se STVARNO traze :D

Ma sinoc sam se cuo sa nekim ljudima iz BL koji hoce isto sto i ja, tako da mislim da se i ovaj thread priblizava kraju ako nema jos neko nesto dodati. Jedino sto jos nisam nasao je bassista...

SALUTE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Trunx je napisao:
evo sad da sam trazio nekog za domaci rock, sigurno bi dosad imao sastav...

Prasica je napisao:

orbit je napisao:

Nije nebi nego ne bih.

E pošto si ti Trunx-a ispravio ispraviću i ja tebe.

Nije ne bih nego ne bi.

Ali u kontekstu onog što je Trunx rekao.
BIH ide za prvo lice jednine, a u svim ostalim je BI. Wink

Prasice,on je govorio u prvom licu jednine,govori za sebe da je on trazio rock bend dosad bi ga nasao,posto govori u prvom licu jednine ide bih,a da je govorio o nekom drugom trebao bi napisati bi.
Ocigledno nisi dobro razumijela sta je napisao a odmah mene ispravljas,pogrijesila si.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 09:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Sta ti je "Levajac sindrom" :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 10:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

:-? :shocked!: :rofl:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 10:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mirdza je napisao:
Sta ti je "Levajac sindrom" :drinking:

Imas pravo,ja sam gresni sin,vracam se svom nepoznavanju pravopisa. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ja sam svoj bend pravio od 1993-2004 i tek sam tada bio zadovoljan (ne potpuno) radom.
Kroz njega je proslo 14 ljudi od kojih se sada trenutno zadrzalo 4, samo jedan od samog pocetka... Adrenalin i ja...

A moje skromno misljenje je da neces naci dovoljno potkovane muzicara da to odrade tako zahtjevne muzike.... Opeth!!! a da imaju slobodnog vremena da pored svojih obaveza rade u takvom bendu koji im nece ni dinara donijeti, naprotiv, treba ulagati vrijeme i novac jos u to.

to imas par entuzijasta u gradu, ja sam jedan od njioh, koji su zaglibili duboko u to pa ne mogu jednostavno da se rastanu od muzike, pa guraju na silu.... kome bi ti svirao tu muziku... publici kojoj je puno da da 3 marke za upad.

Mani se foruma vec ti lagano i metal kocic park, pa tamo kreni od "cupe do cupe" pitaj ima li ko da vjezba desetak sati dnevno vec 3-5 godina unazad i da li je voljan da svira sa tobom... i da li ce imati para da placa probe kod Boleta ili u Getu......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

orbit je napisao:
Trunx je napisao:
ma bice vremena... Pa poludio bih da samo ucim ucim ucim... Moram negdje i da se opustim... a muzika bi bila savrsena, samo sto je problem naci ljude, evo sad da sam trazio nekog za domaci rock, sigurno bi dosad imao sastav...
komercialne gnjide!

A za ETF se nesekiram toliko, planiram najmanje 2 godine obnavljati, tako da ce biti i nekog "medjuprostora"... :roll:

@AntiDope: Hvala za support, ma da mislim da nebi bilo lose imati iskusnijeg gitaristu u bandu, eno vidi metallicu, imaju 3 groba i jednog nabrijanog klinju( u odnosu na njih je klinjo...), tako da starost meni neigra neku veliku ulogu, ali ako mislis da ti se ne da svirati (ne uvijek) brz metal, sa solo dionicama i slicno, onda ja tu ne mogu nista nego reci hvala.

Nije bi nego bih.
Nije komercialne nego komercijalne.
Nije ma da nego mada.
Nije nebi nego ne bih.
Nije neigra nego ne igra.

Prvo nauci pisati pa onda pravi bend.

Ti si govorio o ovom NEBI, koje je u trećem licu jednine, mislio je TO (3. lice jednine) NE BI bilo loše.

Trebalo je pisati, je l': mislim da ne bih bilo loše imati.... :roll:

Živio OT!!!! :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
@Trunx, zelim ti srecu i podrzavam te! bas djelujes zrelo i ok stvarno... da bi imao bend ne moras uopste znati pisati!
samo se ti opusti, a ludjake koji nemaju pametnija posla nego da ti pokusavaju ubiti nadu (primjer sa ciglom je FENOMENALAN! :wink: ) iskuliraj!
savjet je - citaj samo postove vezane za temu (one koji se javljaju da budu clanovi) a ostale nema potrebe da komentarises, ako vec znas sta hoces - ne moras se nikome pravdati! :wink: i generalno ne ocekuj previse..... :x
@Antidope - nisam znala da ti smetaju brzina, "iskakanje ociju" i sl u muzici, pa ne svira antidope etide....valjda? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 13:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Trunx, da ne bude zabune, ja te podržavam i želim ti sreću. :)

Morala sam malo skrenuti sa teme jer je Orbit bezveze počeo da priča o pravopisu i gramatici. A to nije tema današnje emisije :D

- a ko što Pamela reče: da bi imao bend ne moraš uopšte znati pisati -

Samo nastavi. Naravno, proširi potragu dalje od foruma.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

prasica je napisao:
orbit je napisao:
Trunx je napisao:
ma bice vremena... Pa poludio bih da samo ucim ucim ucim... Moram negdje i da se opustim... a muzika bi bila savrsena, samo sto je problem naci ljude, evo sad da sam trazio nekog za domaci rock, sigurno bi dosad imao sastav...
komercialne gnjide!

A za ETF se nesekiram toliko, planiram najmanje 2 godine obnavljati, tako da ce biti i nekog "medjuprostora"... :roll:

@AntiDope: Hvala za support, ma da mislim da nebi bilo lose imati iskusnijeg gitaristu u bandu, eno vidi metallicu, imaju 3 groba i jednog nabrijanog klinju( u odnosu na njih je klinjo...), tako da starost meni neigra neku veliku ulogu, ali ako mislis da ti se ne da svirati (ne uvijek) brz metal, sa solo dionicama i slicno, onda ja tu ne mogu nista nego reci hvala.

Nije bi nego bih.
Nije komercialne nego komercijalne.
Nije ma da nego mada.
Nije nebi nego ne bih.
Nije neigra nego ne igra.

Prvo nauci pisati pa onda pravi bend.

Ti si govorio o ovom NEBI, koje je u trećem licu jednine, mislio je TO (3. lice jednine) NE BI bilo loše.

Trebalo je pisati, je l': mislim da ne bih bilo loše imati.... :roll:

Živio OT!!!! :D :D :D

Opet grijesis Prasice nisam mislio ovdje na prvo lice jednine ne bih,nego da se ne bi pise odvojeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
pamella_morrison je napisao:
@Antidope - nisam znala da ti smetaju brzina, "iskakanje ociju" i sl u muzici, pa ne svira antidope etide....valjda? :lol:

Ma ne smeta mi brzina, nego znam ja sta on hoce.... oce da svira muziku koju je jako tesko svirati, a on misli da je to lako a nije..... eto da ne objasnjavam, zalijece se.... a pravi bend, kao, trazi gitaristu x 2, basistu, bubnjara, klavijaturistu, zenski vokal i svi da budu virtuozi da mogu da sviraju gore pomenute bendove. Nek od na Berkley i okaci oglas na akademiju, tamo ih mozda i nadje.
Ja mu zelim srecu i volio bih da vidim takvo nesto u BL.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 13:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Thanx svima. Dosad mi se javilo dosta gitarista i 2 bubnjara, znaci treba mi bassista, ma da bi i ja mogao svirati bass, ali trenutno nemam bass gitare, tako da...

Uostalom, trudicu se koliko budem mogao. Pokusavacu sve nacine da postignemo nesto, a ako nista neupali, onda jbg. znate i sami sta cu :mad:

Edited:

Znaci ispadaju 1 bubnjar i 1 gitarista, ostaje 1 bubnjar i 1 gitarista, treba nam bass i prostor fucking for say xD. zamisli okupimo se, svako ima opremu, a ni'dje postora :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Hmm, mozes li mi odati ko su bubnjari? Posto znam da bi tu muziku tehnicki moglo svirati ukupno 2-3 bubnjara u gradu (jos ako se uzme u obzir oprema, onda jos manje).
Orbit, zasto mudrujes, ne ispravljaj momka kad ne znas ni sam koristiti najobicniji zarez, hajde sada uzmi bilo koju knjigu u kuci i pogledaj kako se koriste zarezi. Mada, trunx, realno, trebao bi poraditi na pravopisu, jer pravis kardinalne greske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2007, 15:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ok. sorry zbog gresaka, ali pisem opusteno, i iskreno, ja vidim kad napravim gresku, ali znam da ce ljudi razumjeti sta hocu da kazem...

jer sam napisao npr. neznam, a ne aofjapfkhasf... kontas?

Uglavnom. Ovi bubnjari i gitariste su sa foruma, ovaj gitarista se javio odmah na pocetku threada, a bubnjar je isto sa foruma, samo sto se sa njim dopisujem preko MSNa (aresbog@hotmail.com) ne znam ga, sinoc sam se cuo sa njim, ali jos nista nije potvrdjeno. Uglavnom nam treba prostor...

A pored toga preostaju jos:

1 gitarista i 1 bassista

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 113 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]