Trunx je napisao:
ja ne pametujem, vec ti pametujes(da ne pricam o onom ispravljanju gresaka), a ono nije bio savjet, vec kao sto rekoh pametovanje... znam ja da ce biti problema i sta ti mislis koliko ljudi koji su procitali ovaj thread misle da cu ja ista uspjeti? Pa ni ja ne vjerujem da cu uspjeti u ovom! Problema vec ima samim time sto ne mogu naci dovoljno clanova, a nijedan band nije poceo kao SUPER band, vec ih je vecina svirala u manjim bandovima po kojekakvim garazama, i nema kroz sta nisu prolazili dok nisu dosli do uspjeha, a ja ne znam ni gdje bi svirali, taman i da se okupimo... uostalom istina zna da boli, a mene mnogo boli sto ne mogu postici nesto u ovoj prokletoj drzavi, a ovaj thread je bio jos jedan jadan pokusaj da nadjem ekipu za malo ZABAVE koju ljudi poput tebe kvare. Izvini ako sam te malopre necim uvredio, ali sam u trenutku kad sam procitao tvoj post izgubio kontrolu nad sobom! evo ti jedan primjer: Zamisli ti pravis kucu, a nemas materijala, pa lutas po gradu da bi nasao jednu ciglu, i odjednom, k'o iz vedra neba se pojavi neki jaran koji ti kaze: "ma daj, ti to nikad neces uspjeti", a ti znas da je tako, nego ti taj lik ubije i zadnju mrvu nade koju si imao i za koju si se borio, sta bi ti uradio u tom trenutku? Uostalom, nevrijedi vise ni pisati nista, nema od ovog ionako nista...
Hvala za motivaciju, takvi su nam potrebni! a sad lijepo idi od kuce do kuce i govori ljudima kako su jadni i da prestanu da se bore za svoje snove! pa ces vidjeti stvarno bezobrazne ljude!
Ja ne idem od kuce do kuce da ubjedjujem ljude ni u sta,kao sto ti kucas na vrata forumasima i trazis clanove za bend.
Stavimo prepirku na stranu,izrevoltiran si losim stvarima u drzavi kao svaki normalan covjek i bori se za ono u sta vjerujes.