Pucate na visoko ljudi, dajte malo realnije... dajte da za manje para dobijemo vise.... imal neko domace pojacalo, iz Srbije, a da valja....
Mislim koliko nas, svi zajedno ovdje u BL od gitarista smo u stanju da tek tako izvalimo 5000-6000 KM za Head i Cab.
Na tebe mislim More Fire, do jucer je Bandit bio zakon, sad odjednom niste nego triple Rec.... ma nemoj.
Joj kad vas oduvam sa ovom Randall postavom.. ne znam samo gdje cu ga drzat u kuci i kako cu slagat zeni koliko cu para da ruknem na sve to... ne znam za koliko da umanjim, abojim se otice u Artist il nazvat Vladu da pita. Moram reci Vladi da laze za mene... Najbolje bi bilo da kaze da sam dobio dzaba da reklamiram...
A da se malo vratim, nemate pojma koliko zalim sto se XXL peavey vise ne radi i jako je tesko doci do njega novog.... koga god da sam pitao, na sve i jednom kontinentu, odgovor je bio da je jedno od najboljih solid state pojacala ikada napravljenih, pogotovo za hi gain dzndzanje i prasenje exstremnih rifowa, takozvanih muda. Jebga.... a Artist je kriv za to sto ga nisam na vrijeme dobio, jer ste spori.... bacicu bombu ako me ispalite i za T2 na koji sam trenutno napaljen.
Usput, otidjite stvarno na
http://www.diezelamplification.com i pogledajte malo ona cudesa, bas me interesuju komentari Tikija i TSMa.
+
jos dva konja za trku
Model WARP X
Headline The “Nu” Tube Force
Channels Clean, Warp
Power 120 Watts
Poweramp 4x 6L6
Preamp 4x 12AX7
Effects Loop serial/parallel
MIDI optional MSM1
Footswitch/Stageboard FS-2 included
Switching Functions Clean, Warp
Special Features Lube Mode for fluent performance, Sub-Boost for earthshaking lows
Speaker Outputs 1x 4 Ohms, 1x 8 / 2x 16 Ohms, 1x 16 Ohms
Suggested Speaker Cabinet VC 412 A/B 30, CC 412 WA 30
Dimensions 650 x 250 x 250 mm
Weight 20 kg/45 lbs
External Fuse (Anode) 1 x T 500 mA
Fuses 230V: T 1,6A, 117V: T 4A, 100V: T 4A
ili
Model Switchblade 100 Head
Headline The Tube Amp Revolution
Channels Clean: Californian, Crunch: Classic British, Lead: British Hi-Gain, Ultra: American Hi-Gain
Power 100 Watts
Poweramp 4x EL34
Preamp 2x 12AX7
Effects 3 independant Digital-FX processors: Spring Reverb, Delay, Modulation (Chorus, Flanger, Tremolo)
Effects Loop serial/parallel
MIDI built in
Footswitch/Stageboard MIDI-Board FS-M 32/4 included
Switching Functions 4xPreset, Bank up, Bank down, Tap
Special Features All Controls are fully programmable, included MIDI-Board
Presets 128 user presets
Speaker Outputs 1x 4 Ohms, 1x 8 Ohms/2x 16 Ohms, 1x16 Ohms
Suggested Speaker Cabinet VC 412 A/B 30, VC 412 A/B 25
Dimensions 750 x 286 x 258 mm
Weight 17,6 kg/40 lbs
External Fuse (Anode) 1 x T 630 mA
Fuses 230V: T 1,6A, 117V: T 4A, 100V: T 4A
Ovo bih volio da mi Dado odgovori, ajd ga Tiki pitaj da on napise rijec dve... pliiiiiiz.... i koliko su opste ova pojacala kod vas?