banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 22:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
F.I. je napisao:
No sikiriki... :wink:
festival je festival... :wink:

ako sam sinoc i bio razocaran, danas me vec proslo, samo stvarno ne kontam sta su u ziriju slusali i sta su ocjenjivali ...

Vrh

Tema posta: Pobjednicka
PostPoslato: 29 Jul 2007, 17:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Jul 2007, 12:09
Evo da se javim i ja kao autor pjesme, a posebno da pozdravim Tomasad,bez kojeg se ovo ne bi ni desilo. Ne znam ko se krije iza piazzolle,ali i ja sam godinama bila 12. i opet cu. i to ama bas nista ne znaci.
Zivjeli!
Tomase, vidimo se na rakiji cim se vratim!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 18:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Gangas travarica! Drugo nista ne prihvatam! 8)

...ima u Fruteli... :D :D :D

Vrh

Tema posta: Re: Pobjednicka
PostPoslato: 29 Jul 2007, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mirnaja je napisao:
Evo da se javim i ja kao autor pjesme, a posebno da pozdravim Tomasad,bez kojeg se ovo ne bi ni desilo. Ne znam ko se krije iza piazzolle,ali i ja sam godinama bila 12. i opet cu. i to ama bas nista ne znaci.
Zivjeli!
Tomase, vidimo se na rakiji cim se vratim!

znam i ja da to nista ne znaci samo ponavljam da ne razumijem na koji nacin je "ziri" slusao i ocjenjivo pjesme ... al stvarno nebitno ... KRAJ

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
ljudii a ko je pobjedio ...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 09:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Jul 2007, 12:09
Pobijedila je Jelena Cosovic sa pjesmom ZA TEBE

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 11:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
e bas mi je dragooooo :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Hmmm, a sta je Cosa ono zalilaa na RTRS-u, da je prosle godine pobijedila kao najbolji interpretator i nije dobila nagradu (put ili ucestvovanje, kako vec, na takmicenju u Bjelorusiji), a djevojka koja je ove godine pobijedila dobija nagradu :-? Moze li neko to malo da pojasni?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 13:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Prošle godine nije ni bilo priče o tome da najbolji interpretator automatski dobija pravo učešća na Vitepsku... koliko znam, od ove godine su počeli sa tom praksom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

F.I. je napisao:
Prošle godine nije ni bilo priče o tome da najbolji interpretator automatski dobija pravo učešća na Vitepsku... koliko znam, od ove godine su počeli sa tom praksom...

a kako mi se cini slijedece godine festivala nece ni biti ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ko zna, ne bi me začudilo... da ga ne bude... a sledeće godine, ako mi mala opet negdje ne otputuje :roll: , biće prof. Nemanja u žiriju... :lol:
.... samo da nije otputovala :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2007, 18:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2006, 16:08
Iskreno!?!?
Meni je taj festival nesto najbezveznije sto se moze organizovati u bl, ali se ljudi bar trude!! :roll: :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2007, 18:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ornela je napisao:
Iskreno!?!?
Meni je taj festival nesto najbezveznije sto se moze organizovati u bl, ali se ljudi bar trude!! :roll: :)

trude se oni koji pisu pjesme, i rade aranzmane , trude se i poneki pjevaci da izvedu svoju pjesmu "pristojno" ali o trudu organizatora ne bnih bas govorio ... kao i o trudu zirija ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 00:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2007, 17:01
Ja samo znam da pise da su taj festival reklamirali u celoj Bosni,a o tom ni reci.
Jedni zanimljivo sto sam video je da je pola takmicara istih,kao prosle godine,sto mi nikako nije jasno.Valjda neke stelice i tako to...
Ali ono ko ce kome nego svoj svome....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 09:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Možemo mi sad pljuvati do mile volje, ali da li bi neko od nas napravio bolje? Ni oni nisu našli pare i pitanje je bilo hoće li se festival uopšte održati... :(
Ljudi koliko para toliko mizike... Na festivalu i nije bile neke selekcije pjesama, jer su jedva navukli ono što se čulo.... ko god je poslao pjesmu, pjesma je išla na festival bez obzira na kvalitet, a tamo sam čula svašta... za početak beskrajno mnogo falševa na samim snimcima, koji kao trebaju biti upeglani...
Neke pjesme su vraćali da se ponovo snime, jer pjevačica i snimatelj snisu skontali da djevojka pjeva falš čitavo vrijeme :-? :roll:
... Drugo... normalno da se pojavljuju ista lica... pa nije ovo Amerika, da se svake sekunde rađa nova pjevačka zvijezda... Od svih pjevača, ako gledamo i prvo i drugo veče, dobrih potencijalnih pjevača ima koliko i prstiju na jednoj ruci, i tu sam čak preblaga.... ali ovdje (ne samo u BL) sve prolazi i zašto bi neko ulagao u sebe, zašto bi neko učio :-? :-? :roll: :roll: kad su svi rođene zvijeze.... :evil:
...Ja mogu samo da čestitam Ćosi, posebno Demy ona mi je nešto ostala i njena pjesma mi j stalno u ušima, taman komercijalni koliko treba.... odlična pjesma... već snima spot... ima strava ekipu i velikodušne sponzore, pa radi ono što voli....!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Danas "Nezavisne" pišu:

Citiraj:
Jelena Ćosović, pobjednica festivala „Prvi Aplauz“, odrekla se nagrade

Ogorčena na organizatore

Jelena Ćosović, koja je pjesmom „Za tebe“ pobijedila na nedavno održanom festivalu „Prvi Aplauz 2007“, odrekla se titule zahtijevajući da se njeno ime više ne veže na bilo koji način uz pomenuti festival.
Na ovaj potez Ćosovićeva se odlučila zbog, kako kaže, prevare organizatora, čijom odlukom će na festival „Slavjanski bazar“ u Bjelorusiji otputovati Jelena Šukalo, koja je na „Prvom aplauzu“ osvojila nagradu za interpretaciju i šesto mjesto u generalnom plasmanu, dok je ona, kao generalni pobjednik, dobila samo 100KM.
„Zahvaljujem se žiriju na nagradi koja mi je dodijeljena, a moje odbijanje odnosi se isključivo na prevaru koju su mi priredili organizatori“, navodi Ćosovićeva.
Nikola Deretić, direktor festivala „Prvi aplauz“, demantuje navode da je riječ o propustu organizatora Koncertne poslovnice Banjaluka i „Monolith Visiona“.
„Koliko sam razumio, Jelena Ćocović poslala je dopis da se odriče nagrade. Međutim, ona se odriče nečeg što nije ni dobila. Ona je izvela pobjedničku kompoziciju, a nagrada za pobjedničku kompoziciju se dodijeljuje autoru i to je pjesma festivala. Dakle, tu nagradu je dobila autor pjesme Mirna Savić-Banjac, a Jelena Ćosović je dobila treće mjesto za interpretaciju. Ona se jedino može odreći te nagrade i to je njeno pravo“, kaže Deretić, dodajući da u Bjelorusiju ide najbolji interpretator, jer taj festival okuplja „izrazite pjevačke talente i ne gleda se tekst pjesme“.
Ćosovićeva pak navodi da joj je i prošle godine nanesena nepravda, jer je na „Prvom aplauzu“ nagrađena upravo kao najbolji interpretator, ali ni tada nije ništa dobila.
„Tada se nagrada za interpretaciju vodila kao utješna, dok je sve beneficije koje proističu iz titule pobjednika dobio prvoplasirani Nešad Selman. Da generalni plasman nije najprostije takmičenje kompozitora, dodatno pokazuje to što je u ovogodišnjem žiriju sjedio upravo Selman, a ne Hari Varešanović, koji mu je radio pjesmu“, navodi Ćosovićeva.

:roll:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
kako se to ono kaze, srpska posla? pa nemos' vjerovat'....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
gluposti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 12:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2006, 16:08
Kraljica!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 12:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Ma daj... :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]