banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 21:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
zalosno i tuzno ... ali meni je drago sto u banjaluci ima ljudi koji MRZE ta turbo folk sranja , pa se nekako nadam da ce nam nekad biti bolje ... :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 10:08 
Ja ne mrzim turbo-folk....mrzim imidz koji ga prati i ostalo!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 16:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
otkako sam doselio u BL nista drugo se i ne cuje nego narodnjaci, zato mi je tesko pojmiti kad neko pocne pricati o rocku u BL

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ja mrzim turbo folk ali obozavam onu staru narodno muziku,stare pesme od Sabana,Sinan,Tome,Ljube,Jasara.Mitra itd

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
otkako sam doselio u BL nista drugo se i ne cuje nego narodnjaci, zato mi je tesko pojmiti kad neko pocne pricati o rocku u BL

ovo me zaista iznenadilo, jer ja dok sam u Bl stvarno rijetko cujem narodnjake, mada tacno je da se krecem na mjestima gdje ih ne pustaju ali nije to bas mali krug kretanja ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 19:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Maj 2007, 19:47
BSE je napisao:

E o tome ja pričam..Pa zna li iko kako je u banjaluci bilo,ne zna jer rijetko ko u ovom gradu je Banjalučanin(to je činjenica)-bez uvrede- ali ovo je grad koji je baš poznat po dobrim koncertima,klubovima sa dobrom muzikom a otkako Banjaluku okupiraše sa svih strana cuje se samo ono što su i donijeli sa sobom-ŠUND.
OK je prava narodna muzika,ali sve drugo novokomponovano je - BLJAK.
Ti ljudi nemaju pravo da se nazivaju umjetnicima,to su kafanski pjevači i goloplesačice koje su pakao i za oko i uho,i nađe se neko ko teško pojmi da se u Banjaluci slušao i sluša rock i kaže da je ne može zamisliti kao takvu,pa majstore VRATI SE odakle si i došao!!!
Zbog takvih ovaj grad nije ni nalik gradu kakav je bio,zbog takvih je ova tema i otvorena, zbog takvih u ovom gradu nema kulture, zbog takvih ljudi u ovom gradu nemaju posao, zbog takvih se puštaju pjesme napisane u 5sekundi, zbog takvih ja pizdim svaki dan, zbog takvih volim svoj grad još više , zbog takvih je i otvorena ova tema, zbog takvih BANJALUKA treba da bude ponosna na ono što je nekada bila i svi ljudi koji su rasli ovdje treba da budu ponosni na svoj grad i treba se boriti makar verbalno protiv primitivizma koji nikada nece uzeti naš grad-MRZIM NARODNJAKEEEEEEE I ONE KOJI SLUŠAJU ISTE!!!

To make my demons run

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 19:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
ti si bolan bolestan, nisu ti narodnjaci krivi nizasta...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

svasta-nesto je napisao:
BSE je napisao:

E o tome ja pričam..Pa zna li iko kako je u banjaluci bilo,ne zna jer rijetko ko u ovom gradu je Banjalučanin(to je činjenica)-bez uvrede- ali ovo je grad koji je baš poznat po dobrim koncertima,klubovima sa dobrom muzikom a otkako Banjaluku okupiraše sa svih strana cuje se samo ono što su i donijeli sa sobom-ŠUND.
OK je prava narodna muzika,ali sve drugo novokomponovano je - BLJAK.
Ti ljudi nemaju pravo da se nazivaju umjetnicima,to su kafanski pjevači i goloplesačice koje su pakao i za oko i uho,i nađe se neko ko teško pojmi da se u Banjaluci slušao i sluša rock i kaže da je ne može zamisliti kao takvu,pa majstore VRATI SE odakle si i došao!!!
Zbog takvih ovaj grad nije ni nalik gradu kakav je bio,zbog takvih je ova tema i otvorena, zbog takvih u ovom gradu nema kulture, zbog takvih ljudi u ovom gradu nemaju posao, zbog takvih se puštaju pjesme napisane u 5sekundi, zbog takvih ja pizdim svaki dan, zbog takvih volim svoj grad još više , zbog takvih je i otvorena ova tema, zbog takvih BANJALUKA treba da bude ponosna na ono što je nekada bila i svi ljudi koji su rasli ovdje treba da budu ponosni na svoj grad i treba se boriti makar verbalno protiv primitivizma koji nikada nece uzeti naš grad-MRZIM NARODNJAKEEEEEEE I ONE KOJI SLUŠAJU ISTE!!!

ja ne mrzim one koji slusaju narodnjake ...dalje ... nek' si ti iz banjaluke a odakle smo mi ostali to nemas pojma , dalje ... ja u banjaluci rijetko kad cujem narodnjake , u kaficima preko dana se ne pustaju (skoro nigdje) a navece idem na mjesta takodje gdje se ne pustaju a tih mjesta je dosta ! tako da stvarno ne znam o cemu pricate ...

P.S. a ako te interesuje koliko generacija unazad su moji u banjaluci javi mi se na pp :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
ja sam otisao iz BL prije 7 godina i sa distance vremena i prostora primjecujem jedno - sve je vise i vise kafica/klubova/cega god... gdje se pustaju narodnjaci. i sve po standardnoj semi - do ponoci club/house/trance/p*cka materina a od ponoci ceca, stoja & co. :mad:
ili sam samo postao osjetljiviji na te zvuke? :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 20:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mirdza je napisao:
ja sam otisao iz BL prije 7 godina i sa distance vremena i prostora primjecujem jedno - sve je vise i vise kafica/klubova/cega god... gdje se pustaju narodnjaci. i sve po standardnoj semi - do ponoci club/house/trance/p*cka materina a od ponoci ceca, stoja & co. :mad:
ili sam samo postao osjetljiviji na te zvuke? :drinking:

to je tacno ...
ali ima mjesta gdje se nepustaju narodnjaci ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Astor_Piazzolla je napisao:
to je tacno ...
ali ima mjesta gdje se nepustaju narodnjaci ...

Nekad ih je bilo barem 10-ak a sad manje od 5. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 11:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Što se tiče toga odakle je ko, glupo je diskutivati, jer kad bi išli toliko nazad svi bismo se našli u nekoj pokretnoj brvnari, busači, sibari ili lubari. Na kraju krajeva ti koji ne žive u gradu donose nam svježe mlijeko, povrće i voće.

Glupo je generalizovati, jer smo svi mi na kraju krajeva došli iz neke vukojebine!

Da me se ne proziva po pitanju porijekla, odmah ću da odgovorim na to:

Ja sam rođena Banjalučanka, kao i niz generacija prije mene. Moja baka se rodila u Gospodskoj ulici, u kući gdje je sad Komercijalna banka, moj otac je odrastao u toj istoj kući i igrao se u svom dvorištu u kojem je postojao rimski bunar, gdje je sad Zanatski centar. Izgled kuće nije toliko promijenjen, ali sve što je bilo u toj prostranoj bašti je sravljeno sa zemljom radi opštih nacionalnih inreresa. :wink: Jedan moj predak se spominje i u istoriji koju učimo, tako da...

Pa sad raspravljajte i o jebenoj "urbanizaciji" grada, koja je uništila sve ono što je bilo monumentalno i lijepo i što je moglo govoriti o vrijednostima ovog grada. I onih koji su vijekove trošili da se izgradi nešto!

Što se muzike tiče, u ovom gradu je sve u totalnom qrcu, tako da... je mijenjanje umova Sizifov posao.

Vrh

PostPoslato: 05 Jun 2007, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
svasta-nesto je napisao:
Imam trideset godina...

retki su oni koji i sa trideset imaju tako nezrele stavove...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
matador je napisao:
ti si bolan bolestan, nisu ti narodnjaci krivi nizasta...

čovek uopšte nije bolestan..ako ti smeta njegov post..jbg, kao što je i rekao ''vrati se odakle si i došao'' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

F.I. je napisao:

Glupo je generalizovati, jer smo svi mi na kraju krajeva došli iz neke vukojebine!

hahahhaah govori u svoje ime :lol:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne sad stvarno ozbiljno...ok kapiram čoveka što je kivan tako...i ja sam bila kad su devedesetih moj Novi Sad okupirali konvoji izbeglica .... jbt naši ljudi nisu mogli da dobiju poslove niti bilo šta zbog njih 0X a sa druge strane (ne znam samo odakle im) grade vile i dvorce po Veterniku, mater im jebem svima u usta. Ne kažem, bilo je i pravih izbeglica koji nisu imali leba da je i kojima su moji roditelji pomagali, ali baš zbog tih drugih mrzim izbeglice. A najbolje je kad počnu da seru kako im se Ns ne sviđa.. šatro nisu navikli na ravnicu..pa kad im se ne sviđa nek se nose u qrac. I tako... jbg i mene ponele emocije, baš kao i svašta-nešto lika...al šta je tu je :D

ljudi smo, majq mu :drinking:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
F.I. ne znam otkud ti potreba da nam raspredas svoje porodicno stablo... Ako ti vec nije bitno ko je odakle, ne moras ni sebe uzdizati da ti se dido igrao po gospodskoj... Meni to iskreno ne znaci mnogo, ima mnogo banjalucana izvornih, ciji su i roditelji i djedovi iz grada, a niti znaju da se pravilno izrazavaju, kako usmeno, tako ni pismeno, nemaju nikakve manire, posjete kulturna desavanja jednom u 2-3 godine i slicno... A ima mladih ljudi koji su pobjegli "s vr'a plan'ne" pa su se jako lijepo uklopili, da ne kazem "kultivisali", i rekao bi po nivou njihove kulture da su iz neke aristokratske porodice osamnaestog vijeka. :wink:

Ja kad sam bio mali u prodavnici 95-e cekam na red, zena ispred kaze "daj mi tu varenj'ku" i pokaza na mlijeko, a ja rekoh "nije to varenjika to je mlijeko", dobijem lakat u zube i od tada ja mrzim izbjeglice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Vama fakat fali pokoja u glavi... Rodjeni u gradu pa ste bogovi jel? Serem vam se na takve gradjane.

Prave i ne-prave izbjeglice... Boze sacuvaj... Najbolje da su izbjeglice krive za to sto su uspjeli vile da izgrade a vi niste. Ko vas jebe.
"Nasi ljudi nisu mogli da dobiju posao zbog njih..." U jebote... "nasi ljudi"... To su neki carevi jel? Plava krv? Mora biti da su nesto puno drugaciji kad su svinje izbjeglicke majku im jebem prljavu uspjeli da nadju poslove a oni nisu. Ukrale im izbjeglice poslove. Ajde da razumijem austrijance sto ne vole turke i balkace, al ovako nesto samo ova nasa stoka moze da izjavi. Kad svog svoga mrzi... Pa jos na izbjeglice...
I onda se cudimo sto se stalno sranja desavaju na ovim prostorima. Jebote, gospoda iz grada mrzi seljacine jebote... tebra, vidi ih kakvi su. A deset kilometara jedni od drugih zivjeli prije rata...

Evo ja sam rodjen u banjaluci i jos uvijek ne znam prepoznati ko je izbjeglica a ko nije. A ne znate ni vi, al to nije bitno. Bitno je da vam treba opravdanje za sve sto vi nemate a drugi ima pa jedva cekate da cujete da je neko izbjegao pa da mozete da ga pljujete. Najlakse je reci "Ma majku im izbjeglicku, oni su krivi" Mislis da bi te prljave izbjeglice dolazile u vase velelepne gradove da nisu morali?!? Stoko jebena!!!

Eto i mene emocije ponijele, al ljudi smo majq mu. Sto nas hitler nije sve pobio kad je mogao jebem ga mrtva u po supka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
To se zove "speciesm" iliti diskriminacija na "osnovu" porijekla, bilo da li je to zato sto si iz "manje vrijedne" porodice, ili si iz "manje vrijedne" sredine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jun 2007, 18:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Bik je napisao:
Vama fakat fali pokoja u glavi... Rodjeni u gradu pa ste bogovi jel? Serem vam se na takve gradjane.
...
Sto nas hitler nije sve pobio kad je mogao jebem ga mrtva u po supka.

:notworthy: :notworthy: :notworthy:
usta ti se pozlatila...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]