banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 16:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Privatni casovi klavira? Zna li neko...?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Сад ми неко рече да је изгледа у питању Вера Гајановић, само што је миењала презиме...ок је жена...ol' school :D

Нарциса, кажеш да ти је Снежа "украла" књигу из солфеђа? :D :D
Како то? :o :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Damaskin je napisao:
Сад ми неко рече да је изгледа у питању Вера Гајановић, само што је миењала презиме...ок је жена...ol' school :D

Nije to ista zena ! ! ! :) :) :) :)

Vera Karaman i Vera Gajanovic su dve osobe !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sorry, онда не знам ко је у питању...

Да, заборавих да додам на ову тему да је у вријеме када сам радио радило неколико стварно добрих младих професора у школи
(нпр. проф.Динко Благојевић, проф.Снежана Поповић,проф.Славица Глувић, проф.Аница Зрилић, проф. Ацо Ковачевић)...али их школа није задржала (сада раде само хонорарно или су прешли на академију) док је нови "кадар" благи ужас (вјероватно се бирају по количини улизивања)... :cry:
Сада испада да је школа имала боље професоре прије 20 година, умјесто да буде обрнуто... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja bih dodao i Arsena Carkica na ovaj spisak ...
Na njega sam i mislio, kao i na Acu Kovacevica u prethodnom postu ...
Takodje i ove sto si ti naveo jako cijenim i postujem , jedino mi Gluvicka nije pretjerano simpaticna ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Takodje bih spomenuo Lazara Radoju, mislim da i on jako dobro "poznaje materiju" kao i Natasa Kusovac koja mi je jedno kratko vrijeme predavala ali mislim da je takodje o.k.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 18:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
e a šta je sa onim finim čikicom, profesorom harmonike, mislim da se đoko zvaše? uvijek leptir mašna i tregeri. :D

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2006, 16:02
Narcisa_Zumbulic je napisao:
jacqueline ti si bar naucila da drzis ruku kako treba meni je dijana :evil: sjebala sapu za sva vremena strasnooooooooooooooo a ta snjezana mi je ukrala knjigu solfedja hmpf .....

aaaa, znaci tebi je dijana predavala. :D to je ona fina, sto je uvijek dolazila sredjena (da ne kazem napucana) u skolu, je l' tako?

Astor_Piazzolla je napisao:
Takodje bih spomenuo Lazara Radoju...

i meni se je lazo dobar, znam da on svojim ucenicima uvijek odsvira par kompozicija kad im treba zadati novo gradivo, npr. par etida koje bi oni mogli svirati i onda sami biraju sta im se najvise svidja. to mi je bilo skroz dobro.

subcomandante marcos je napisao:
e a šta je sa onim finim čikicom, profesorom harmonike, mislim da se đoko zvaše? uvijek leptir mašna i tregeri. :D

zar on ne "predaje" klarinet ili tako nesto? ako mislimo na istog. :-? :D ovaj na koga ja mislim (a ne znam kako se zove ) zivi nedaleko od mene, na starcevici, vidim ja njega cesto. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Iako mislim da je situacija manje-vise katastrofalna mislim da nije bezizlazna i da ako se dozovli mladim ljudima koji u narednom periodu treba da zavrse akademiju da rade i da se pokazu i dokazu moze mnogo stvari da se promjeni.
Postoje ljudi banjalucani koji studiraju vani ili u BL a imaju veliki potencijal. Prije svega mislim na Nevenu Bajic (Beograd, klavir), sanja Seranic (Banjaluka, klavir), Dejan Trkulja (Banjaluka, klarinet), Dragan Dulic (I.Sarajevo, harmonika), Marinkovic (Banjaluka, gitara), Danic (Banjaluka, svasta :) )...
Takodje i Miroslav Grahovac i Milan Vidovic koji su vani u njemackoj cini mi se, a harmonikasi su takodje ...

Ali normalno da se ljudi nece vratiti ili nece raditi taj posao ako ne budu imali uslove ...

Nadam se da se oni koje sam zaboravio nece ljutiti , ima tu jos ljudi naravno ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nadam se da nije problem sto sam imenovao ove ljude :)
Samo dobro mislim :)

P.S. zaboravio sam da napisem ime jedne djevojke koja se zove Sonja Djevenica koja je u Sloveniji trenutno (koliko znam)...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 20:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Cinjenica je da vecina koja ode tamo negdje, naprasno izgubi zelju da se vrati i popravlja nesto ovdje...
Uslovi? Kakvi crni uslovi? Neka dodju i izbore se za svoje uslove, svoje vizije i svoj grad!!!
Dok god mame i tate odradjuju sve za svoju djecu ta ista djeca nece biti u stanju uraditi ama bas nista!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 21:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41

P.S. zaboravio sam da napisem ime jedne djevojke koja se zove Sonja Djevenica koja je u Sloveniji trenutno (koliko znam)...

Da Sonja je u Sloveniji, i postoji veliko mozda da ce se vratiti. Jer bi ona zaista da mijenja ovdje neke stvari, kad je muzicki odgoj djece u pitanju!!! I znam da su je tamo u SLO osposobili da to i realizuje u realnoj situaciji. Ali po onome kako stvari sad stoje, ne vjerujem da ce dalje od Ljubljane, jer se dosta namucila da ostvari svoje ciljeve, da bi dosla ovdje i naisla na ljude koji bas i nisu skloni promjenama, i koji bi je natjerali da se vrati odakle je i dosla, nazalost!!!
Tako da nekad ima smisla neke stvari popravljati, a nekad ne!!! Nisam nikakav pesimista, samo sam se prosto navikla na ovu ovdje situaciju i brutalno sam realna!!! I ono sto je najbitnije treba se nauciti nositi sa svim tim problemima, i ne dozvoliti da uticu na tebe!!! Zato ja cesto letim do SA i BG i puno radim i pokusavam opstati ovdje tako sto se hranim pozitivim mislima i radom sa vrsnim muzicarima!!! I moj savijet svim banjaluckim muzicarima je da svakodnevno rade na sebi, kako se jednog dana ne bi uhvatili u situaciji kako samo kenj..u i kritikuju!!!

P.S. Protiv zdrave kritike nemam nista, ako mi taj neko zna objasniti sta to treba da promijenim kako bih bila bolja!!!
A kritika, koja nije potkrepljena cinjenicama, i recena onako, jer neko ne zna udijeliti i neki kompliment mi ne znaci mnogo!!!

I da, jos samo nesto...
Ljudi ne bojte se kritike.... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tiki the Boyler je napisao:
Cinjenica je da vecina koja ode tamo negdje, naprasno izgubi zelju da se vrati i popravlja nesto ovdje...
Uslovi? Kakvi crni uslovi? Neka dodju i izbore se za svoje uslove, svoje vizije i svoj grad!!!
Dok god mame i tate odradjuju sve za svoju djecu ta ista djeca nece biti u stanju uraditi ama bas nista!

Slazem se sa tobom...
Ja cu prvi da se vratim, jer to zelim ...
Ali potreban je veci broj ljudi da se nesto promjeni, mislim da damaskin zna o cemu pricam, zar ne ...
sam niko nije uspio ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 21:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

F.I. je napisao:

Da Sonja je u Sloveniji, i postoji veliko mozda da ce se vratiti. Jer bi ona zaista da mijenja ovdje neke stvari, kad je muzicki odgoj djece u pitanju!!! I znam da su je tamo u SLO osposobili da to i realizuje u realnoj situaciji. Ali po onome kako stvari sad stoje, ne vjerujem da ce dalje od Ljubljane, jer se dosta namucila da ostvari svoje ciljeve, da bi dosla ovdje i naisla na ljude koji bas i nisu skloni promjenama, i koji bi je natjerali da se vrati odakle je i dosla, nazalost!!!
Tako da nekad ima smisla neke stvari popravljati, a nekad ne!!! Nisam nikakav pesimista, samo sam se prosto navikla na ovu ovdje situaciju i brutalno sam realna!!! I ono sto je najbitnije treba se nauciti nositi sa svim tim problemima, i ne dozvoliti da uticu na tebe!!! Zato ja cesto letim do SA i BG i puno radim i pokusavam opstati ovdje tako sto se hranim pozitivim mislima i radom sa vrsnim muzicarima!!! I moj savijet svim banjaluckim muzicarima je da svakodnevno rade na sebi, kako se jednog dana ne bi uhvatili u situaciji kako samo kenj..u i kritikuju!!!

P.S. Protiv zdrave kritike nemam nista, ako mi taj neko zna objasniti sta to treba da promijenim kako bih bila bolja!!!
A kritika, koja nije potkrepljena cinjenicama, i recena onako, jer neko ne zna udijeliti i neki kompliment mi ne znaci mnogo!!!

I da, jos samo nesto...
Ljudi ne bojte se kritike.... :)

drago mi je sto cujem da joj dobro ide i da je spremna da nesto promjeni. Bilo bi dobro da zna da nije sama, i da nas ima vise koji tako razmisljamo !

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 22:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
jacqueline je napisao:
zar on ne "predaje" klarinet ili tako nesto? ako mislimo na istog. :-? :D ovaj na koga ja mislim (a ne znam kako se zove ) zivi nedaleko od mene, na starcevici, vidim ja njega cesto. :D

možda predaje i klarinet, ja ne znam da li drži još neki instrument. znam da je meni predavao harmoniku, svojevremeno... a čini mi se da mislimo na istog jer mi se takođe čini da živi na starčevici.

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Mar 2007, 23:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Ja bih dodao i Arsena Carkica na ovaj spisak ...

@Damaskin - slazes li se ti sa ovim predlogom? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2007, 00:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
-vako -snjezana ju je uzela da kopira i nikada je vratila nije :evil:
1.prof.---dijana strkljasta da napucana ne svira lose ali je mene zajebala :mad: --
2.vanesa ok prof malo zivco ali dobra
3.lazar kao sto neko rece on dobbro poznaje materiju zivi za muziku ali na zalost nema nekog dara za predavanje -manjak autoriteta
4.jovanka kraljica @damaskin kako god i da nije "nasa" mi je volimo the best
kah kah neko pomenu profesora carkica ----odlican muzicar sa darom da prenese znanje ali voli mnogo da eskivira casove- u nizoj muzickoj :wink: - :oops: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2007, 01:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

А ви као нисте бјежали с часова, јел? :D
Казниће вас зато Бог к'о мене па ћете до краја живота ићи у школу :D :D :D

За тог уфураног џибера се не слажем да добро свира, мог'о би мало и да вјежба осим што паметује по форумима.

ПС дефинитивно је дошло вријеме да промјеним ник :roll: :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2007, 07:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2007, 23:38
subcomandante marcos je napisao:
jacqueline je napisao:

možda predaje i klarinet, ja ne znam da li drži još neki instrument. znam da je meni predavao harmoniku, svojevremeno... a čini mi se da mislimo na istog jer mi se takođe čini da živi na starčevici.

e sta posta od nas nakih harmonikasha....!!? vidish ti!? :D

djoleta vidim cesto ,jos su tregeri aktuelni...covjek je isti kao prije 15 godina.......

marcose .... 15 godina je proshlo... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Mar 2007, 11:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Vidim da se uglavnom, spominju profesori i ucenici sa Srednje i Nize Muzicke skole. Jos se niko nije dotakao price o akademiji, koja je bila sastavni dio teme...pa....
Evo zanima me sta imaju reci forumasi koji ne studiraju u BL... kako su oni npr. zadovoljni svojim skolovanjem tamo negdje, pa da nam daju neki recept za nase glavesine, ne bi li bar nesto promijenili.

Kao ona komsijska prica: Ako komsija moze, mogu i ja!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 193 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]