banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2006, 15:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Sep 2006, 15:01
Ja poceo sa 14-15 godina...........sviro bubnjeve, prvo sa flomasterima kuci po jastucima udaro dok se nije pocelo ozbiljnije svirati u nekom lokalu sa iznajmljenim instrumentima.......bio je fazon imati dugu, masnu kosu, poderane farmerke, koshe ili sjebane majice.....svirali sve moguce...od pearl jama do +live+, bilo mocno, svirali posvuda malo, raja bila mala, izabrana jaka do jaja.....poslije kada se preslo na 24 godinu i vishe dosle su druge obaveze, manjak volje...........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Dec 2006, 20:23 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 11:09 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Resurs je napisao:
Ja poceo sa 14-15 godina...........sviro bubnjeve, prvo sa flomasterima kuci po jastucima udaro dok se nije pocelo ozbiljnije svirati u nekom lokalu sa iznajmljenim instrumentima.......bio je fazon imati dugu, masnu kosu, poderane farmerke, koshe ili sjebane majice.....svirali sve moguce...od pearl jama do +live+, bilo mocno, svirali posvuda malo, raja bila mala, izabrana jaka do jaja.....poslije kada se preslo na 24 godinu i vishe dosle su druge obaveze, manjak volje...........

Sto je fazon imati masnu kosu? Mene to ubi :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2006, 11:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Citiraj:
Sto je fazon imati masnu kosu? Mene to ubi
nikad od tebe gerilac :D :wink: .

Citiraj:
Ja poceo sa 14-15 godina...........sviro bubnjeve, prvo sa flomasterima kuci po jastucima udaro dok se nije pocelo ozbiljnije svirati u nekom lokalu sa iznajmljenim instrumentima.......bio je fazon imati dugu, masnu kosu, poderane farmerke, koshe ili sjebane majice.....svirali sve moguce...od pearl jama do +live+, bilo mocno, svirali posvuda malo, raja bila mala, izabrana jaka do jaja.....poslije kada se preslo na 24 godinu i vishe dosle su druge obaveze, manjak volje.

Zajebana neka svirka :D , samo da li ste svirali svoje stvari ili ste bili tezga :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 00:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
jebote ja kad se prekontam izlazim bas bas od 12-te godine :))) kako je bilo dobro oni klinacki nafuri idemo da otpadamo na jetrogrizu(i da ga pijemo),bateru kupusistu bas je bilo fino cuga neka gitara i bas merak svirka crkavanje

bas je bilo lijepo biti klinac :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 25 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]