Sve se to radi na silu( ne znam ni ja sto ),valjda su zeljni medijske paznje...Muzika,kakva je takva je,nemam nista protiv,ali jebote dodji postenim putem do paznje,do publike,a ne tako sto ces podmititi sve ijedan jebeni medij,da ispira mozak,kako su rock atrakcija,kako su ovo-ono,a svi znamo da nisu,samo eto kao necemo na njih...Hajde kada toliko podrzavate,jeste li kupili CD ALEXANDRIE,koliko znam na trafikama su bili,mozda ih ima i sad ( sumnjam),jeste li kupili ijedan disk,bilo kojeg BL benda,pa i ako je self release i ako nema tiraz,ti kazes EJ HAJDE DONESI DISK DACU TI PARE....Svi kao podrzavamo,necemo kupiti ni diska,niti cemo otici na svirku,a KAO SVE JE COOL,DOBRI SU OVO-ONO...ma msmm dajjjjj.... P.S Ima ona stara narodna...NIJE PROBLEM NAPRAVITI PJESMU ZA OKO,NEGO ZA UHO...[/quote]
@Tiki The Boyler
Ja sam frustriran,zato sto navodim da niko ne kupuje diskove svojih prijatelja,niko im ne ide na svirke,a svi prde kako su prejaki( ne samo Alexandria,nego uopsteno)???Niko nikome,ne izlazi u susret.Napravio se LOBY od 10-15 ljudi u BL,kojih se sve pita, i onda ako nisi dobar sa njima,nema od tvog benda nista.To ako je scena,i ja ako sam frustriran ( a govorim kako jeste)onda stvarno neka svako svoj krst nosi sam,necu vise progovoriti ni jedne...a jedno je sigurno,da sa ovakvim pristupom scene nece biti nikada.Otidjite u Beograd pa vidite sta je scena,kako bendovi saradjuju,druze se,cugaju,izlaze u susret staaaalno jedni drugima,rade turneje,dolaze do publike....Medjutim,ovdje se samo prdi,a jos gore su ove stare prdonje poput Tikija,koji se raspravlja sa mnom kao neki klinac,a OGRANICEN JE KAO,NE ZNAM TI JA STA....Uopste,ne cita sta se pise ovdje,nego samo forsira svoje,hajde malo skini paravan sa ociju,pa procitaj zadnjih 20 ak postova u ovoj temi,pa razmisli malo,mozda ti komplikovano pisem

P.S ... znaces kada si bend i znace ima li scene...kada ti ljudi dodju ( a da nisu studenti) iz gradova sirom ove drzave,pa iz druge drzave RADI TEBE,DA TE CUJU...A ne da ti dolaze,komsije,drugari sa fakulteta,klinci i klinceze iz parka itd...Kada ti publika bude NE-BANJALUCKA u BANJA LUCI( opet napominjem da nisu studenti,nego bas da su se nameracili da dodju tipa iz Brckog da te slusaju), onda znaj da si uspio koliko-toliko,do tada NE DIPR