spotting scope je napisao:
Molotov je napisao:
Prije par mjeseci AntiDope se obratio Terranostri da vidi da li ima prostora za taj bend da doprinese proslovikendnoj metal zabavi...
i dobio je profi kulturan odgovor.. da je sve vec popunjeno i zavrseno.
Prihvatli smo to bez frustracija, zakasnili, jebga, sta je tu je....
... da bi zapravo prekjucer iscackali slucajno poruku da
Citiraj:
.......Tvoju isfrustriranost prema tome sto mi u tvom bendu ne prepoznajemo kvalitet, sto ne iskljucuje da neko drugi prepoznaje, usmjeri na kreativne stvari. Osnuj svoju firmu, napravi svoj fest, vjezbaj vise sa bendom......
i to od samog gazde.

Toliko o iskrenosti i BL-BG Apeironovoj relaciji....... mogao bi ti Apeirone da izbrises to BL komotno...... ocigledno je da te nista vezano za nju ne interesuje...
S obzirom da Antidope zvuci bolje nego sto je to slucaj i sa jednim Aperionovim bendom, mozemo izvuci zakljucak da je isti samo i jedino ljubomoran...
Nemoj, nije, to nema veze sa tim, pretjerao si....... a i citirane rijeci nisu Apeironove vec navodnog gazde Terra Nostra Promotions iz BG odnosno Trebinja.,, iako su ista firma, mogao mu je Apeiron reci da ne pise ovakve gluposti... ali nije pustio ga je, vjerovatno mu je bilo drago kad je procitao...... zapravo bilo mu je drago, vidio sam mu smijesak na licu dok mi je u Hallu saopstavao da me ceka post na RS metal forumu.
Nije stvar ko je bolji, vec postovanje........ koje ovdje izostaje sa jedne strane. Lik koji sjedi u BG nema pojma ko sam, nikad nije slusao moj bend, ne zna da sam u muzici od 92.... koliko sam se govana najeo, bendova promijenio, muzickih pravaca... svirki imao..... pise da sam ja
Citiraj:
bijednik zbog kojeg kvalitet nikad nece isplivati
..... Kvalitet cega? Kvalitet Degeneka!?
Budimo realni.... treba postaviti stvari na svoje mjesto ..... rece jedan mudrac.