banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 16:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Maj 2010, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Budi sretan sto sam odabrao put hriscanske samilosti i tolerancije, jer da nisam napisao bih ti da si iskompleksirani prepotentni pacenik koji cmizdri kako kakva curica jer nije u stanju da si obezbjedi dobru zabavu.

Ja nigdje nisam napisao da mi ne smetaju pijanice/narkomani/prostaci. Smetaju mi, to ne krijem, ali zato biram krug ljudi sa kojima se druzim u kojem za takve nema mjesta. Ja jesam napisao da mi u tom momentu, tih 3-4-5 sati festivala, na tih 5-6 kvadrata koje zauzmemo ja i moje drustvo tesko sta moze pokvariti ugodjaj. O nekim ekstremnim situacijama gdje bi mogla izbiti tuca ili neki drugi problem ne zelim da pricam jer te sta-bi-bilo-kad-bi-bilo situacije se mogu desiti i u prodavnici dok idem po mlijeko.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Vjevoricinus je napisao:
Kakav si ti licemjer. Armirani beton cojstva i postenja... daj, zeje... tu pricu.

Ja licemjer? Ma jesam nema frke. Ima li neko da nije?
Samo pitam da li je moguce... Ipak si ti manga - dajes si za pravo da odredjujes ko je podoban a ko nije. Za koga je festival, za koga nije. Ti znas ko je zasto dosao na Kastel. Nazivas ljude zgadijom i smecem a to nije lijepo. Ti bi da filtriras. Mozes, ali kod sebe na vikendici.

Mislim da preuvelicavas. Ja tu poplavu primitivizma na DF nisam uocio u tolikoj mjeri. Nesto sitno ali zaboli te vidis i prodjes. Mozda nemam culo za to, a mozda sam i sam dio iste. Ako jesam super. Mislim da ipak nisam. Smeta ti mladjarija. Moze biti da si ostario, jesi garant. Valjda kad ostaris, sve ti smeta. Za koju godinu ces djecu ispred ulaza polijevati vodom iz lavora.

Nego sto se tice DF, ja bih bio zadovoljan da se bar mali dio onih sto dodju zato sto je dz, iduce godine vrati zbog muzike. Ne budi sebican i pusti i druge da spoznaju sta je dobro.
Ma i neka se naplacuje, dacu i ja cenera. Dacu i vise - ima se. Samo da se uklopim u BL lifestyle i budem elita, alternativa...

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 09:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
Nije dovoljno roditi se u BL da bi bio BL-ovac. To nije puko mjesto rodjenja to je stil zivota. Koji pored svega ostalog podrazumijeva i odredjeni stepen oholosti - pa sta???

:lol: :roll:

Tipicno provincijalisticko samoljublje.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Oooo koliko samo dijelim mišljenje sa Walkerom i Vanjom...
Prvo: kako ti uopšte može smetati neko ko ne ostvaruje nikakvu komunikaciju s tobom? Niti ti dobacuje, niti te gura u šutku... Znači jedino mi može smetati neko ko direktno utiče na mene/ugođaj na svirci.
Prevelika je gužva, to stoji. Al meni je odličan Demofest. Jedina mana je to pivo. Da uvedu bar još jedan alkoholni proizvod makar bila i obojena vodka ja bih bila sretna :D
Citiraj:
@Slatko malo Krme
Ja sam ovdje iznio svoj stav.
U cemu je problem.
Nemam nista protiv ljudi koji nisu iz BL.
Smetaju mi nekulturni prostaci koji dolaze na DF samo zato sto je ulaz besplatan. Da je ulaz 10 KM ne bi dosli da podrze taj hvalevrijedan festival, bilo bi im zao da potrose lovu za koju mogu cio dan piti ispred lokalne trafike.
Neki misle da ni gradska raja ne bi dosla.
Ja mislim drugacije... - i to je to -
U cemu je problem?
Meni nije tesko da pljunem one koji mi se gade.
Je l' to nekome smeta? Sta ces... nismo svi prelivode. JBG
:cat:

Kakve veze imaju sad prelivode? Je l to ono ne znam šta bih rekao, pa onda aj samo da "lanem" nešto bezveze? :confused1:
I ko je rekao da ja nisam iz Bl? lol... A da... Po tebi je stil života biti iz bl.. Ah damn... Ona nisam, dobro...
Citiraj:
Ipak si ti manga - dajes si za pravo da odredjujes ko je podoban a ko nije. Za koga je festival, za koga nije. Ti znas ko je zasto dosao na Kastel. Nazivas ljude zgadijom i smecem a to nije lijepo. Ti bi da filtriras. Mozes, ali kod sebe na vikendici.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam ko si, al voršipujem... :D

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
ajkula je napisao:
Citiraj:
Nije dovoljno roditi se u BL da bi bio BL-ovac. To nije puko mjesto rodjenja to je stil zivota. Koji pored svega ostalog podrazumijeva i odredjeni stepen oholosti - pa sta???

:lol: :roll:

Tipicno provincijalisticko samoljublje.

Odlican primjer kako BANJALUCANIN stvara provinciju od Banja Luke. :roll:

Mentalitet...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5xxRj7g324Q[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Јао брате, шта све нећу прочитат...
Прво дође лик и прича како је некад спав`о у својој бљувотини а сад му смета неко за кога он сматра да му није мјесто ту гдје је.
`АЛО?!?!
Шта је с главом јаране?
Откуд теби право да некоме кога не познајеш лично, о коме не знаш ама баш ништа, с ким ниси проговорио једну ријеч кажеш да му није мјесто и да он квари атмосферу и да није "прави бањалучанин" или шта већ?
Који су то услови да неко може доћи на `церт? Треба да се облачи у неком "фазону"? Треба да има неки кеш? Треба да буде твој пријатељ можда?
Не знам шта вас боли курац за другим људима, гледајте своја посла и уживајте у томе због чега сте уопште дошли на то мјесто.
Најгоре је то што баш ти неки људи који се представљају као нека опуштенција и којима лафо ништа није битно обично имају највеће предрасуде о другима.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Moze i ta!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z86RXJ7NCEQ[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ahahahhaa jakih mi banjalucana :) :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
I onda kažu nije provincija.. A evo liku smetaju ljudi koji dođu na festival.... Pa ako igdje ima gomila ljudi, to je na festivalu..

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Ha ha ha...
:lol: :lol: :lol:

Eto - smetaju mi.
Sta mi mozes?
I bas sam kivan na sve "nebanjalucane".
:confused2: :-? :confused2:
Jos da je neko od vas procitao ono sto sam napisao, pa 'ajd'...
To bi bilo isto kao da sam ja rekao da nije u redu sto svi vi zagovarate nerede, provincijalizam, idiotsko ponasanje, nekulturu i sl.
Nidje veze....
Pazi Golijate kamen... HA ha ha...
Prejaki ste... presmijesni i precool...

Sto se primate k'o nezdravi? :oops:

Ja bih volio, eto to mi je zelja pa taman se svi udebljali i dobili na lutriji, da odem na DF i da zateknem red, mir, disciplinu... Da nema pijanduretina (Da sam pioooo - piooo saaaam... 8) ), da nema one puke sirotinje koju je tesko gledati, da nema balavurdije (doduse.... al' eto kad vec nabrajam...), da nema svasta nesto...
Zamisli San Remo...
Imedzen d San Remo...
Meni bi nesto takvo baaas leglo.
Pa kupke u mlakom pivu, pa sauna, masaza - trljanje - vulkanski kamen - chokolada, svedski sto na srpski nacin... i sl.
Reko' kad vec lupate gluposti da i ja doprinesem.

Volio bih da odem na DF i da podijelim taj dozivljaj sa ljudima koji su svejsni da to nije samo jos jedan MF u nekom gradicu na granici zbilje, vec da je to jedna od onih cigli kojima je poplocana crvena staza kojom je Doroti dosla do Oza. Braco i sestre Strumfovi, zasto vam smeta moja tuga, moja briga, moja zelja... Zasto vam smeta vjera da je Banjaluka bolja, da je BL veca, radosnija, ljepsa... smjernija??? Zasto vam smetaju ljudi koji se ponose svojim gradom i koji se raduju svemu dobrom sto se desava u njihovom gradu? Otkud' ta malodddusnosssttt? :cry:
Zar ste zaboravili kako nam je bilo ruzno prije 10-ak godina? I zar ne mozete, na osnovu ostvarenog pomaka, da procijenite kako bi nam trebalo biti lijepo za 10-ak godina? Ubermensh... se trazi (rekao bi Nitsche). Dragi moji i jos draze moje male debeljuskaste, mi se moramo promijeniti.

EDIT:
@Coa
To, Aco, Srbine!
Udri kuma na spavanju.
:wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
E ako sam ja išta skontala ovaj tvoj zadnji post, i šta tebi ustvari odgovara ili ne odgovara... :oops:
'Ajmo ovako: Demofest je nov, svima (ok, većini) zanimljiv, dolazi i koga zanima, i ko nema raditi ništa pametnije. Dolazi balavurdija (gorespomenuta, a kvalifikacija je bezveze) koja nema izgrađen muzički ukus (a kako bi ga izgradili, ako ne šire vidike i ne dolaze na ovakve događaje :D , il' što bi neki pametniji ljudi rekli "Ništa ne znam, a đe da znam" ), dolaze ljudi koji ne idu nigdje na odmor, pa im se ovo čini kao da nisu u BL ( :lol: jbg ), dolaze ljudi koji žele vidjeti i čuti velika imena, i naposlijetku oni koji dolaze i zbog demo bendova (jesam ih 'bacila' na zadnje mjesto, ali su mi oni najbitniji dio publike, i nisu malobrojni, bar kako se ja sjećam). Demofest je sam po sebi toliko raznovrstan muzički festival, da je, po meni, neviđena glupost izdvajati neke grupe ljudi i određivati kome je tu mjesto, a kome ne.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 00:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
A sta ako bi neko platio ulaz pa opet pravio pizdarije, zapocinjao sutke, maltretirao ljude itd.??
Kako da takve filtriramo??

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 03:29 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2010, 15:58
Elvis Presley je napisao:
A sta ako bi neko platio ulaz pa opet pravio pizdarije, zapocinjao sutke, maltretirao ljude itd.??

Filterom za pizdarije, naravno. Nije valjda da nemate filter za pizdarije? Ili imate, samo nesto ne radi kako treba?

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

O cemu vi? Mi pricamo o Demofestu ili koridi u Janju kod Sipova? Svasta. Izgleda da sam ja taj problematicni dio zaobisao prosle godine. Jes' guzva al *ebes festival na kom nije guzva.
Slika

zLo_krme je napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ne znam ko si, al voršipujem... :D

8) Slika

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja i dalje mislim da Vjevoricinus preuvelicava. Nije veliki broj onih koji dolaze samo zato što je džabe... I ulaz u klubove u BL je besplatan. Vascijelo ljeta. Nebitno koje klubove. Da ne etiketiram. Tako da će neko radije otići u klub da proba opkoliti prsatu snajku s pirsom u pupku nego se po Kastelu gužvati i divljati uz muziku koja ga ne interesuje.

Bar bih ja tako. A i ti nas'o da popujes a sam priznajes da si ugasio ozvucenje na koncertu. Ono bi na Vrapcicima ili? Znam da je Bane bio ljut k'o ris. Sad ce Djurdjevdanski festival pa te molim da se suzdrzavas. Mozda je i bio, ne znam.Slika

Ne pljuje niko DF ni DFK. Malo kritike, ništa strašno. Bar ja to tako vidim. Aj znaj...

Priznaj da si ostario. Slika

EDIT: Ako mi je neko od moderatora promijenio post, neka je, samo neka mi kaze. Jer mi se cini da ludim... Ako nije onda jbg. Slika

Poslednji put menjao Izzard dana 03 Maj 2010, 11:31, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
...da proba opkoliti prsatu snajku s pirsom u pupku...

Cut', dosta smo pricali o mojom rukom izazvanim neredima - i ovako sam rskrinkan :lol: :lol: :lol:

Ja sam u svoje vrijeme bio srce i dusa jedne anualne koncertne priredbe, iskljucivao ozvucenje, skakao na pjevacice, kidisao na miksetu... Meni je bilo... fantazmogoricno... bas. Al' raja se izbija...
a ni redarima nije bilo smijesno... jbg
Poslije sam i na afteru omanuo... umjesto da umocim strasimira ja...
Pusti...

Nego, dobro kazes - ostarilo seee.
Nego sta, moj bato. :cry:

EDIT:

Cuj njega... zuta? :P
Ma, otkud znam.
Laprdam do iznemoglosti.
:D

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 03 Maj 2010, 18:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Vjevoricinus je napisao:
vec da je to jedna od onih cigli kojima je poplocana crvena staza kojom je Doroti dosla do Oza

Zar nije bila žuta staza (yellow brick road)?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 01:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Elvis Presley je napisao:

Ja dolazim i ako cijena bude 100 maraka.

U opancima.

Da zajebavam Vjevoricinusa.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Citiraj:
Ti bi da filtriras. Mozes, ali kod sebe na vikendici.

vjevoricinus je napisao:
Stari, ja sam znao iskljuciti ozvucenje kad popijem... Na sred koncerta.I vjeruj mi.... to je samo meni bilo duhovito.

Walker je napisao:
Ono bi na Vrapcicima ili? Sad ce Djurdjevdanski festival pa te molim da se suzdrzavas

Slika
Walker polako ulazi u moj J'adore krug, zbog radi svog smisla za humor. Slika

Citiraj:
Nije dovoljno roditi se u BL da bi bio BL-ovac. To nije puko mjesto rodjenja to je stil zivota. Koji pored svega ostalog podrazumijeva i odredjeni stepen oholosti - pa sta???Slika
:lol:

Citiraj:
Citiraj:

Filterom za pizdarije, naravno. Nije valjda da nemate filter za pizdarije? Ili imate, samo nesto ne radi kako treba?

Predlazem da se posetioci DF cipuju! Druge nema. I tu da ima neki elektro-stimulator, pa kad se neko u masi buni, samo gumbic pricnes i smiris mu zifce. :lol:

Jel treba da neki tamo povileni i stane mi na nogu u momentu svog zanosa i nesputanog skakutanja, pa mi odlomi komadic gel-ekstenzije na malom noznom prstu ili zgazi dizajnerske sandale?Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2010, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ Timotic
:king:

Jeste carevi... aj' zdra'o...

Je l' vrijeme da malo popljujemo one voditelje od prosle godine, Vudija i Danijela? E jesu bezeze... Zar nisu mogli naci nekog zanimljivog? Sto ne angazuju Adrijanu Kurtisaj? Misim, tebra... sa je rec?
Koga bi vi voljeli da vidte u toj ulozi ove godine?
(Samo da nije neki ljakse koji nije iz BL)

EDIT:

Ajmo se jos malo prepucavat, sto ste taki???
:( :cry: :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]