Ha ha ha...
Eto - smetaju mi.
Sta mi mozes?
I bas sam kivan na sve "nebanjalucane".
Jos da je neko od vas procitao ono sto sam napisao, pa 'ajd'...
To bi bilo isto kao da sam ja rekao da nije u redu sto svi vi zagovarate nerede, provincijalizam, idiotsko ponasanje, nekulturu i sl.
Nidje veze....
Pazi Golijate kamen... HA ha ha...
Prejaki ste... presmijesni i precool...
Sto se primate k'o nezdravi?
Ja bih volio, eto to mi je zelja pa taman se svi udebljali i dobili na lutriji, da odem na DF i da zateknem red, mir, disciplinu... Da nema pijanduretina (Da sam pioooo - piooo saaaam...

), da nema one puke sirotinje koju je tesko gledati, da nema balavurdije (doduse.... al' eto kad vec nabrajam...), da nema svasta nesto...
Zamisli San Remo...
Imedzen d San Remo...
Meni bi nesto takvo baaas leglo.
Pa kupke u mlakom pivu, pa sauna, masaza - trljanje - vulkanski kamen - chokolada, svedski sto na srpski nacin... i sl.
Reko' kad vec lupate gluposti da i ja doprinesem.
Volio bih da odem na DF i da podijelim taj dozivljaj sa ljudima koji su svejsni da to nije samo jos jedan MF u nekom gradicu na granici zbilje, vec da je to jedna od onih cigli kojima je poplocana crvena staza kojom je Doroti dosla do Oza. Braco i sestre Strumfovi, zasto vam smeta moja tuga, moja briga, moja zelja... Zasto vam smeta vjera da je Banjaluka bolja, da je BL veca, radosnija, ljepsa... smjernija??? Zasto vam smetaju ljudi koji se ponose svojim gradom i koji se raduju svemu dobrom sto se desava u njihovom gradu? Otkud' ta malodddusnosssttt?
Zar ste zaboravili kako nam je bilo ruzno prije 10-ak godina? I zar ne mozete, na osnovu ostvarenog pomaka, da procijenite kako bi nam trebalo biti lijepo za 10-ak godina? Ubermensh... se trazi (rekao bi Nitsche). Dragi moji i jos draze moje male debeljuskaste, mi se moramo promijeniti.
EDIT:
@Coa
To, Aco, Srbine!
Udri kuma na spavanju.